- Konu Sahibi bebegim seni bekliyorum
Hadi hayirlisi canım darısı bizim başımıza keseye bile göremedik dahaMerhaba ben de kasimda bebisimi öğrendim. Kalp atışını gördük cok şükür :)))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi hayirlisi canım darısı bizim başımıza keseye bile göremedik dahaMerhaba ben de kasimda bebisimi öğrendim. Kalp atışını gördük cok şükür :)))
Yok canım bugün bile kız dedi ki cuma kanı o almisti yine o aldı bugün niye aldiriyorsun dedi yine aynı yerin başka şubesine giderim bakalım senin yarın ne cikcak
Senin de hayırlı olsun canım sabır gerekiyo iste ama biz taze annelerde de o yok :) Rabbim kucagimiza almayi nasip etsin inşallah :)Hadi hayirlisi canım darısı bizim başımıza keseye bile göremedik daha
Yok canım özel yaptırıyorum normalde doktor bana kagit verse bedava sigorta karşılıyor ben hep cebimde ödedim ondan dikkat çektim :)Ay dr istedi deseydin onaneymis yaaa
Bakalim hayirlisiyla canm
Hayirli olsun canım forumlarda okumuştum 106 normal iki gün sonra tekrar kan testi yaptirBende bugün ogrendim : ) bat i 1 gun gecti. Hcg 106. Sizce normal mi
Ya ben taze de değil bi tane kızım var ama onda birsey anlamadım hiç birşey hissetmedim yılbaşına denk geldi günüm 3 gün geçti test alamadım heryer kapalı doktor lar izinde yılbaşı izni nde bunda daha çok bilinçli gidiyorum ama sabırsız :)),Senin de hayırlı olsun canım sabır gerekiyo iste ama biz taze annelerde de o yok :) Rabbim kucagimiza almayi nasip etsin inşallah :)
henuz doktora gitmedim. 2 gun sonra testi tekrarlayip oyle gideyim dedim. Sag kasigimda gezen bir agri var. Bisey olmaz dimiHayirli olsun canım forumlarda okumuştum 106 normal iki gün sonra tekrar kan testi yaptir
Bende de sol tarafta idi cumadan beri var bu aksam biraz geçti bugün doktor vitamin yazdı onu ıctim ondan da olabilir şimdi daga iyiyimhenuz doktora gitmedim. 2 gun sonra testi tekrarlayip oyle gideyim dedim. Sag kasigimda gezen bir agri var. Bisey olmaz dimi
Yaaa ...Yok canım özel yaptırıyorum normalde doktor bana kagit verse bedava sigorta karşılıyor ben hep cebimde ödedim ondan dikkat çektim :)
Hoşbulduk :) şimdilik iyi gidiyo bakalım inşallah sonuna kadar güzel gider :)Hoşgeldin cnm nasıl geciyor
Göztepe medical park erhan karaalp e gidiyorum 2 haftadir instagramdan buldum kendisini Şimdilik memnunum soğuk kanlı bi dr rahatlatiyo insani Sen nereye gittin cnm
Merhaba taze anneler bende sizdenim
Merhaba ben de kasimda bebisimi öğrendim. Kalp atışını gördük cok şükür :)))
Bende bugün ogrendim : ) bat i 1 gun gecti. Hcg 106. Sizce normal mi
tesekkurler : ) hos bulduk. Istiyorduk ama planli degildi. beklenmedik oldu benim. Soktayim hala. Gercek gibi gelmiyor : )normal cnm. hayırlı olsun. ayrıca da aa hoşgeldincnm
tesekkurler : ) hos bulduk. Istiyorduk ama planli degildi. beklenmedik oldu benim. Soktayim hala. Gercek gibi gelmiyor : )
Çok teşekkür ederim hepimize hayırlı olsun inşallah hepimizde sağlıklı bir şekilde yavrularımıza kavuşuruz ben adet gününden 1 hafta önce öğrendim BAT tan 2 gün önce 188 BAT ta 333 çıktı çok istiyoduk rabbim nasip etti çok şükür cumartesi günü doktora gidicem inşallah görebiliriz keseyihoşgeldin cnm. hayırlı olsun hamişliğin. hikayeni hcg değerlerini paylaşırmısın