- Konu Sahibi bebegim seni bekliyorum
-
Hayirli haberlerini bekliyoruz canımCnm ben daha hiç gitmedim. İki saat sonra randevum inşallah. 1500 ü geçince görünüyormuş diyorlar.
Hayirli haberlerini bekliyoruz canım
Hayirli haberlerle gel canim haber bekliyoruz sendennCnm ben daha hiç gitmedim. İki saat sonra randevum inşallah. 1500 ü geçince görünüyormuş diyorlar.
bakalım pazartesi ne diyecek doktor agustos olursa bi daha mutlu ıolurum :)40 gün ise olabilir. ben 35 ise düşündüm :)
Ayyy sonunda site açıldı
Kızlar benim iki gündür sol kasıkta batma oluyor sizde varmi böyle şey
Bugun kan testi için geldim yine değerlerim çıktı mı bu aksam üzeri veya yarın doktora gidicem bugün yok mesela dün gece vardı hayırlısıben de her ikisinde de ara ara oluyor ...canım
ama yine de istersen dr a danış
Ayyy sonunda site açıldı
Kızlar benim iki gündür sol kasıkta batma oluyor sizde varmi böyle şey
Bugun kan testi için geldim yine değerlerim çıktı mı bu aksam üzeri veya yarın doktora gidicem bugün yok mesela dün gece vardı hayırlısı
kızlarr cumartesi bebişimizi gördük . kalp atışlarını dinledik. :)) biaz önce paylaşmak istedim ama site kapalıydı
aa süper maşaallah
Rabb im hayırlı doğumlar nasip etsin inşaallah :)
Regl bi gün önce 221.4 çıktı bugün ki 14.00 den sonra alicamsenin değerler nasıl canım_?
Darısı bizim başımıza canım kimseyle paylasamiyorum biran önce gelse kalp atışını duysak:)kızlarr cumartesi bebişimizi gördük . kalp atışlarını dinledik. :)) biaz önce paylaşmak istedim ama site kapalıydı
CNM benim agzinin tadı yok hafif bulantı oluyor birseyler yiyin ce geçiyorhamişlik nasıl gidiyor kızlar . bulantı başlayan varmı . bende gelen giden yok henüz. aman olmasında. :)
Aynen canım ya aynı hisslerdeyim ablam eşim biliyo birde en iyi arkadaşımkızlar...
bu süreç zorlu sabır isteyen bir süreç...
değerin artması; kese görünmesi; kalp atışı vs...
insan sevinç stres telaş korku şükür bütün duyguları bi anda yaşar mı_?yaşıyor işte...
tüm korkularıma rağmen içimde bir sevinç bir umut var...
sizlerle konuşmak dertleşmek iyi geliyor...
bu durumu anneme bile söyleyememişken...
kızlarr cumartesi bebişimizi gördük . kalp atışlarını dinledik. :)) biaz önce paylaşmak istedim ama site kapalıydı
hamişlik nasıl gidiyor kızlar . bulantı başlayan varmı . bende gelen giden yok henüz. aman olmasında. :)
Merhaba kızlar bi haftadır yazamamıştım Bizde bu hafta sonu kontrole gittik keseyi gördük kesenin içinde kesede varmış boş gebelik değil demekmiş bu.hamişlik nasıl gidiyor kızlar . bulantı başlayan varmı . bende gelen giden yok henüz. aman olmasında. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?