- Konu Sahibi bebegim seni bekliyorum
-
Ya ben o koltuğa oturamiyorim bacaklarım kesildi resmen düşündükce
Ben çok kötü oluyorum kadın doktoruna seneler önce geldim 4 seneden fazla olmuştur belkide önümde iki kişi varsıkma canını sağlık olsun insan her şeye alışıyor
ah yavrum ne sıkıntılarla gelen kişiler var sen güzel bi haber için gidiosun üzme kendini lütfenBen çok kötü oluyorum kadın doktoruna seneler önce geldim 4 seneden fazla olmuştur belkide önümde iki kişi var
Kızlar değerleri doktor iyi buldu yükselişi iyi dedi yanlız altan baksamda gozukmez dedi çok küçük dedi 3 haftalik falan baktı yinede gormedi 10 gün sonraya randevu verdi
Yok canım rahatlamadim :)) bu keseye niye gormedi ki birde vitamin verdi femibion kullanan var mioh maşaallah :)
rahatladın mı şimdi :)
Yok canım rahatlamadim :)) bu keseye niye gormedi ki birde vitamin verdi femibion kullanan var mi
Canım senin kaç haftalik şimdi sende kese göründü mubana da verdi adı öle bişii idi ..
folik asit b12vitamin demir hepsini barındırıoo :)
kese 1500 değerlerde görünüyormuş büyük ihtimalleee
Hoşgeldin cnm nasıl geciyorMerhaba taze anneler bende sizdenim
Canım senin kaç haftalik şimdi sende kese göründü mu
Göztepe medical park erhan karaalp e gidiyorum 2 haftadir instagramdan buldum kendisini Şimdilik memnunum soğuk kanlı bi dr rahatlatiyo insani Sen nereye gittin cnmbendeee. nereye gittin hangi hastane doktor ?
İnşallah cnm bende cuma tekrar kan testi yaptircam bu sefer başka labora gitmem lazım ordakilere tanidi artık :)))Canim Bilmiyorum kac haftalik
Kesemiz gorunmedi henuz
Beta 1500 olmasi hedefleniyor smdilik
Sabir ve dua ileee
İnşallah cnm bende cuma tekrar kan testi yaptircam bu sefer başka labora gitmem lazım ordakilere tanidi artık :)))
Yok canım bugün bile kız dedi ki cuma kanı o almisti yine o aldı bugün niye aldiriyorsun dedi yine aynı yerin başka şubesine giderim bakalım senin yarın ne cikcakCanim olsun yahi nolcak gt yaptir
Refeeans aralgi degsr diye bn hep ayni yere yaptriommm
Bnm de yarin test gunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?