- 9 Aralık 2015
- 357
- 571
- 18
- 36
- Konu Sahibi bebegim seni bekliyorum
-
- #2.361
Tesekkur ederım kuzum.darısı başına rabbim herkesin evladını sağlıklı kucagına almayı nasip etsin.Hayirlisi olsun cnm darisi bana insallah bende o cvbi duymayi cok istiyorum ama herseyin sagliklisi ve hayirlisi ins...
Hangi tarafda durduğuna gore mi tahmin yapmak istiyorsun.?, sol mu sag mi diye mi?,:) ben de merak ediyorum cinsiyetini çünkü içumden bir şeyler almak geliyor ama alamiyorum cinsiyeti belli değil diye :)) başka turlu farki yok.sağlikli olsunlar en önemlisi inşAllahBu 6.7.8 haftalik ultrasonlarimizi eklesek ya birbirimiz arasindada cinsiyet tahmini yapariz hem...
Hangi tarafda durduğuna gore mi tahmin yapmak istiyorsun.?, sol mu sag mi diye mi?,:) ben de merak ediyorum cinsiyetini çünkü içumden bir şeyler almak geliyor ama alamiyorum cinsiyeti belli değil diye :)) başka turlu farki yok.sağlikli olsunlar en önemlisi inşAllah
Tesekkur ederım kuzum.darısı başına rabbim herkesin evladını sağlıklı kucagına almayı nasip etsin.
Bisi sorucam araniz next to me diye chiconun bi yatağı var onun hakkinda bilgi sahibi olaniniz var mi. Anne yani yatagi bana cok guzel geldi ama bi yasina kadar yatabilir mi bebeğimiz bilemedim
Dişlerimi fircaladigimda dişetlerimde kanama oluyor. Normal mi bu? Sizde de oluyor mu?
Ay ben varim :) tamam dese diger arkadişler de ayni anda paylaşalmEwet cnm yapiyorlar ya aramizda cinsiyeti belli olan arkadaslarda var onlarda eklerse asagi yukari bir tahmin yapabiliriz diye dusundum
Bisi sorucam araniz next to me diye chiconun bi yatağı var onun hakkinda bilgi sahibi olaniniz var mi. Anne yani yatagi bana cok guzel geldi ama bi yasina kadar yatabilir mi bebeğimiz bilemedim
Canım tebrik ederim seni uzun zamandor girmityoum sadece öZel mesajlara bakıyordum çok sevindim senin için tekrar tebrik eserimCanim benimde tuptu testten 10 gun sonra cagirdi drum...6+1 di gittigimde...vajinal bakildi...ve kalp atisinida duyduk...vajinalden korkma..rahimin disindan bakiyorlar zararli degil...hem kesenin seklini bebegi herseyi daha iyi gorebiliyorlar ...o 10 gun zor sabrettim keseyi bari gorseydim diye ama gittigimde hem keseyi hem kalp atisini duydum..az daha sabir bence..
Kacdaydi dr un..buyuk bulusma bugun hee...merakla bekliyorumm..
Ben tedavi surecindede almisdim biraz..sanci batma bendede oldu bu ara azaldi simdide niye yok diye endise ediyorum...
Bende kilo oldugu icin benim gobus zaten 3 aylik gibi..bi fark hisseetmiyorum suan..
Bendede oldu kızlar dişetlerim çekildi ama şimdi düzeldi şükür
Dişlerimi fircaladigimda dişetlerimde kanama oluyor. Normal mi bu? Sizde de oluyor mu?
Ay ben varim :) tamam dese diger arkadişler de ayni anda paylaşalm
Diş firçanizi değişin yumşak olandan alin değişiklik olsun ben hamile olduğumu oyrenince ilk onu yaptim 1hafta zaten diş ağrisina uyud kalkamadim.ama korkmayin normal hamilelikde oluyormuş.ama dra soylen diş drna da gidin yine de.sonra diş ağriniz olmasin.dayanilmaz.ben zor geçirdim.sulur agrimiyr artik.3ay dolsn çektiricemAy sorma cnm resmen kan tukuruyorum vampir gibiyim... Agzimda surekli kan tadi varbu arada senin cinsiyet belli olmusmuydu cnm
Diş firçanizi değişin yumşak olandan alin değişiklik olsun ben hamile olduğumu oyrenince ilk onu yaptim 1hafta zaten diş ağrisina uyud kalkamadim.ama korkmayin normal hamilelikde oluyormuş.ama dra soylen diş drna da gidin yine de.sonra diş ağriniz olmasin.dayanilmaz.ben zor geçirdim.sulur agrimiyr artik.3ay dolsn çektiricem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?