Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

Valla bende kendimi tutuyorum. 7.ayda felan baslayim diyorum.tecrübeli annelerden taktik alıyorum . Şampuan için doğal bi karısım yapıp kullanicam kısmet olursa .öyle ufak tefek arastirmalar yapıyorum iste

Valla bende kendimi tutuyorum. 7.ayda felan baslayim diyorum.tecrübeli annelerden taktik alıyorum . Şampuan için doğal bi karısım yapıp kullanicam kısmet olursa .öyle ufak tefek arastirmalar yapıyorum iste

Ben de 7. ayda falan başlarım diye düşünüyorum.
Ama odası için araştırmaya başladım. Tecrübeli annelerin fikri önemli. Sallanmayan büyüyen yatak düşünüyorum mesela. Pişman olur muyum bilmiyorum?

Doğal karışım şampuan çok riskli değil mi ya? Ben korkardım valla.

Bende bugün cnr bebek fuarına gittim tutamadım kendimi hastane çıkışı aldım badi ve alt aldım . Cşnsiyetini bilmediğim için krem beyaz ve yeşil tonlarında

Bende bugün cnr bebek fuarına gittim tutamadım kendimi hastane çıkışı aldım badi ve alt aldım . Cşnsiyetini bilmediğim için krem beyaz ve yeşil tonlarında

O fuara ben de gitmek istedim ya ama eşim hasta olunca kaldı. Zaten hava da soğuk yemedi valla.

Sirkeci'deki çarşıya gitmek istiyorum. Önden bir keşif çalışması yapmam lazım.

Cnm. Park yatak oneririm gerci ilk bebegin senin sanirim... Ben tahta buyuyunce buyuk yatak olabilir almıştım ama malesef oğlum 6 ay bile yatamadi ayaga kalkinca tehlikeli oldu yere yatırmaya baslamistim... O yuzden bu bebegimde nasip olursa parkyatak alicam sonrasında oyun alani olarak. Bile oynar....
Bende suan alisveris yapmayi düşünmüyorum hele bi Cinsiyetimiz belli. Olsun bakalim hayirlisiyla

O fuara ben de gitmek istedim ya ama eşim hasta olunca kaldı. Zaten hava da soğuk yemedi valla.

Sirkeci'deki çarşıya gitmek istiyorum. Önden bir keşif çalışması yapmam lazım.

Bize yakın old. için gidebildik zaten cnm. Bayağı soğuktu.

Cnm. Senin bebis gostermedimi daha

9+5 te gitmistik en son. Bu çarşamba gideceğiz inşallah. 13+6 olcaz bakalım görecek miyiz.

1.1 di bizim

Zararı olacağını sanmıyorum canım
Bi tutam zeytinyağlı sabun rendesi ,zeytinyağı ve su karşımından oluyo .deniycem bakalım

Bebek odası hevesim var ya o yüzden büyüyen yatak istiyorum.
Yatakta tutunup kalkınca mı tehlikeli olmaya başladı?

Bakalım daha araştırıyorum. Alternatif çok nasıl olsa.

Selam kızlar. Bugun doktora gittik 13.haftamızdayız doktor cınsıyetıne bakalm dedı bızımkı baz yaptı basta gostermedı doktorda baya bı ugrastı ama nafile. Sonra biraz oyalanın dedı cıktık yemek fln yedık 2saat sonra gittik bızımkı kolları basının ıkı yanına koymus keyıf yapıyodu.sonra cınsıyetı kız dedı. Kesın mı dedım evet dedi. Ben ve herkes dahıl erkek dıye tahmın edıoduk.yanıldık.açıkcası erkek gecıordu gonlumden.ama saglıklı oldugunu ogrenınce o gobısını gozlerını gorunce gerısının teferruat oldugunu dusundum. Sızce 13.haftada yanılma oayı varmıdır

Hayirlisi olsun cnm darisi bana insallah bende o cvbi duymayi cok istiyorum ama herseyin sagliklisi ve hayirlisi ins...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…