Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

Cnm burda kac haftalik... Kesede solda sanki bebis bana erkek gibi geldi... Sen ne istiyosun
6hafta 5gunluk. Ya herkes o kadar farkli diyor ki hiç firsatm kalmadi dusunmeye aklim.karişiyor :))) simdi bir iki ay sonra kesenin yeri değisiyormuş bebek hareketlenince. Bir tanidiğomda ilk soldaymiş erkek demiş yani duşunmuş sonra sag tarafa keçmiş kiz olmuş ya aslinda 2si de fark etmez yani :),

Iste bebisin yeri degismeden 8 haftaliga kdr bakiyorlar bi topikte 12 olunca nuba bakiyorlar... Allahim sagliklisini versin cnm... Ilk bebis senin sanirim

Maşallah bebişe. Allah sağlıklı hayırlı doğum nasip etsin inşallah. Bence bu saatten sonra değişmez. Şimdiki ultrasonlar çok gelişmiş. Benim de buradaki bir çok üyenin de erken söylendi.

Ben 'ne hissediyorsun?' diye soranlara hiç kız veya erkek diye cevap vermedim. Hiç bir taraf ağır basmadı. Doktor erkek değil de kız deseydi de bir şey değişmeyecekti sonuçta. Rabbim hangisini nasip ettiyse onu benimseyecektim. Sağlıklı olsunlar da gerisi teferruat.

Cnm sende eklermisin 7 yada 8 haftalik ultrasonunu senin cinsiyet belli oldu ya bizde tahminde bulunmaya calisiyoruz :)

Renkli değilki cnm benimki siyaj beyaz seninki gibi... Ama tahmin alayim :)
Tamam tahminim erkek :)) yok genel dedim onu yani nasil yaptira biliriz diye.zararmidir. inşAllah sağlikli alirsin kucagina canim. Ama cinsiyeti belli olunca da haber et :)) bakalim tutmuş mi. Siz ne istiyorsunuz cinsiyetini?:))

Tamam tahminim erkek :)) yok genel dedim onu yani nasil yaptira biliriz diye.zararmidir. inşAllah sağlikli alirsin kucagina canim. Ama cinsiyeti belli olunca da haber et :)) bakalim tutmuş mi. Siz ne istiyorsunuz cinsiyetini?:))

Ben kiz istiyorum cnm ama tabikide en onemlisi saglik.bir oglum var benim 8 yasinda o yuzden degisik olsun istiyorum ama kismet... Belli olsun ederim cnm sende et :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…