- 28 Ekim 2007
- 6.275
- 1.584
- 173
- 39
- Konu Sahibi bebegim seni bekliyorum
- #2.381
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
6hafta 5gunluk. Ya herkes o kadar farkli diyor ki hiç firsatm kalmadi dusunmeye aklim.karişiyor :))) simdi bir iki ay sonra kesenin yeri değisiyormuş bebek hareketlenince. Bir tanidiğomda ilk soldaymiş erkek demiş yani duşunmuş sonra sag tarafa keçmiş kiz olmuş ya aslinda 2si de fark etmez yani :),Cnm burda kac haftalik... Kesede solda sanki bebis bana erkek gibi geldi... Sen ne istiyosun
Senin kese de sağdan başliyor ilk :) ya bu renkli ultrasonlar nasil oluyor?zarar mi?Buda benim melegim sağ çevirip bakin yan eklenmis... 8 haftalik yorumlari bekliyorum :)
6hafta 5gunluk. Ya herkes o kadar farkli diyor ki hiç firsatm kalmadi dusunmeye aklim.karişiyor :))) simdi bir iki ay sonra kesenin yeri değisiyormuş bebek hareketlenince. Bir tanidiğomda ilk soldaymiş erkek demiş yani duşunmuş sonra sag tarafa keçmiş kiz olmuş ya aslinda 2si de fark etmez yani :),
Selam kızlar. Bugun doktora gittik 13.haftamızdayız doktor cınsıyetıne bakalm dedı bızımkı baz yaptı basta gostermedı doktorda baya bı ugrastı ama nafile. Sonra biraz oyalanın dedı cıktık yemek fln yedık 2saat sonra gittik bızımkı kolları basının ıkı yanına koymus keyıf yapıyodu.sonra cınsıyetı kız dedı. Kesın mı dedım evet dedi. Ben ve herkes dahıl erkek dıye tahmın edıoduk.yanıldık.açıkcası erkek gecıordu gonlumden.ama saglıklı oldugunu ogrenınce o gobısını gozlerını gorunce gerısının teferruat oldugunu dusundum. Sızce 13.haftada yanılma oayı varmıdır
Buda benim bebiş ters duruyor
Senin kese de sağdan başliyor ilk :) ya bu renkli ultrasonlar nasil oluyor?zarar mi?
Ay senin bebiş buyumuş maşAllah :) Allahim hepimize sağlikli kucağimza almaği nasip etsin. Seninki solda sağa dogru uzanmiş o zamn erkek :))) hadi hayirlisi. Cinsoyeti ne olsun istiyorsun?Buda benim bebiş ters duruyor
Maşallah bebişe. Allah sağlıklı hayırlı doğum nasip etsin inşallah. Bence bu saatten sonra değişmez. Şimdiki ultrasonlar çok gelişmiş. Benim de buradaki bir çok üyenin de erken söylendi.
Ben 'ne hissediyorsun?' diye soranlara hiç kız veya erkek diye cevap vermedim. Hiç bir taraf ağır basmadı. Doktor erkek değil de kız deseydi de bir şey değişmeyecekti sonuçta. Rabbim hangisini nasip ettiyse onu benimseyecektim. Sağlıklı olsunlar da gerisi teferruat.
Tamam tahminim erkek :)) yok genel dedim onu yani nasil yaptira biliriz diye.zararmidir. inşAllah sağlikli alirsin kucagina canim. Ama cinsiyeti belli olunca da haber et :)) bakalim tutmuş mi. Siz ne istiyorsunuz cinsiyetini?:))Renkli değilki cnm benimki siyaj beyaz seninki gibi... Ama tahmin alayim :)
Buda benim bebiş ters duruyor
Tamam tahminim erkek :)) yok genel dedim onu yani nasil yaptira biliriz diye.zararmidir. inşAllah sağlikli alirsin kucagina canim. Ama cinsiyeti belli olunca da haber et :)) bakalim tutmuş mi. Siz ne istiyorsunuz cinsiyetini?:))
Cnm daha ufak olani yokmu bundan anlayamam bebis büyümüş :)
Nasil durmus yavrum oyle yerim ben onu... Bana kiz gibi geldi bundan pek anlamam ama nubu sanki paralel
Nubu noluyor kızlar cahillik zor iş
Ay evet olur :) at linkBak burda bi yer var topik atabilirsem link atayim orda tahmin yapiyorlar... Bana orda kiz dediler ya bakalim
Ay evet olur :) at link