• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

Bu 6.7.8 haftalik ultrasonlarimizi eklesek ya birbirimiz arasindada cinsiyet tahmini yapariz hem...
Hangi tarafda durduğuna gore mi tahmin yapmak istiyorsun.?, sol mu sag mi diye mi?,:) ben de merak ediyorum cinsiyetini çünkü içumden bir şeyler almak geliyor ama alamiyorum cinsiyeti belli değil diye :)) başka turlu farki yok.sağlikli olsunlar en önemlisi inşAllah

Hangi tarafda durduğuna gore mi tahmin yapmak istiyorsun.?, sol mu sag mi diye mi?,:) ben de merak ediyorum cinsiyetini çünkü içumden bir şeyler almak geliyor ama alamiyorum cinsiyeti belli değil diye :)) başka turlu farki yok.sağlikli olsunlar en önemlisi inşAllah

Ewet cnm yapiyorlar ya aramizda cinsiyeti belli olan arkadaslarda var onlarda eklerse asagi yukari bir tahmin yapabiliriz diye dusundum

Bisi sorucam araniz next to me diye chiconun bi yatağı var onun hakkinda bilgi sahibi olaniniz var mi. Anne yani yatagi bana cok guzel geldi ama bi yasina kadar yatabilir mi bebeğimiz bilemedim

Bahsettiğin şeye baktım bu yatağa sabitlenen küçük beşikleri diyorsun dimi?

8DzGra.png

Benzerleri de var. Benim de dikkatimi çekti. Bunun fiyatı da yüksekmiş baya.

Canim benimde tuptu testten 10 gun sonra cagirdi drum...6+1 di gittigimde...vajinal bakildi...ve kalp atisinida duyduk...vajinalden korkma..rahimin disindan bakiyorlar zararli degil...hem kesenin seklini bebegi herseyi daha iyi gorebiliyorlar ...o 10 gun zor sabrettim keseyi bari gorseydim diye ama gittigimde hem keseyi hem kalp atisini duydum..az daha sabir bence..

Kacdaydi dr un..buyuk bulusma bugun hee...merakla bekliyorumm..

Ben tedavi surecindede almisdim biraz..sanci batma bendede oldu bu ara azaldi simdide niye yok diye endise ediyorum...

Bende kilo oldugu icin benim gobus zaten 3 aylik gibi..bi fark hisseetmiyorum suan..
Canım tebrik ederim seni uzun zamandor girmityoum sadece öZel mesajlara bakıyordum çok sevindim senin için tekrar tebrik eserim

Ay sorma cnm resmen kan tukuruyorum vampir gibiyim... Agzimda surekli kan tadi var :KK43: bu arada senin cinsiyet belli olmusmuydu cnm
Diş firçanizi değişin yumşak olandan alin değişiklik olsun ben hamile olduğumu oyrenince ilk onu yaptim 1hafta zaten diş ağrisina uyud kalkamadim.ama korkmayin normal hamilelikde oluyormuş.ama dra soylen diş drna da gidin yine de.sonra diş ağriniz olmasin.dayanilmaz.ben zor geçirdim.sulur agrimiyr artik.3ay dolsn çektiricem

Diş firçanizi değişin yumşak olandan alin değişiklik olsun ben hamile olduğumu oyrenince ilk onu yaptim 1hafta zaten diş ağrisina uyud kalkamadim.ama korkmayin normal hamilelikde oluyormuş.ama dra soylen diş drna da gidin yine de.sonra diş ağriniz olmasin.dayanilmaz.ben zor geçirdim.sulur agrimiyr artik.3ay dolsn çektiricem

Benim yumusak zaten cnm yaa ama sanirim hamilelikten

Back