• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

Canım ben ilk bebeğim de sürekli erkek görüyordum ve kızım oldu zaten tüm rüya tabirleri bu şekilde yorumluyor.Fakat burada bazı arkadaşlar direk ne gordulerse o olmuş cinsiyet şaşırdım belki bu hanımlar benden daha az günahları vardır gerçeği görmüşler dedim. Bu hamileliğinde çok karışık görüyorum bir gün kız bir kaç gün sonra erkek daha çok erkek gördüm galiba yada bebeğimi kucağıma alıyorum yüzü erkek bebek yüzü oluyor galiba bir kere de kız gördüm inşallah sağlıklı olsun da. Ha birde söyle birşey yaşadık ben hamile kaldıktan sonra yengeme asuman hamile ve oğlu olacak diye kayinvalidem haber vermiş. Beni aradı hamile misin dedi evet dedim.bir de geçen hafta çok uzun zamandır iki sene kadar görmediğim bir arkadaş mesaj attı rüyamda seni gördüm bebeğin olmuştu erkek hayırlı olsun a geldim iyim mısınız nasılsınız diye sordu. Yani bu insanlar hiç hamile olduğumu bilmeden görüp cinsiyet söyleyince acaba o da mı gerçek diye merak ediyorum açıkçası

Hayirolsun ins cnm... Allah gonlumuze gore versin insallah

Mrb kızlar bugün yine doktora gittim ikili test yapılacaktı ense kalınlığımız iyi çıktı olması gerektiği gibi o yüzden kan testine gerek duymadı doktorum herşey çok iyi dedi.şu an 12+5 deyiz cinsiyeti öğrenemedik 16.haftda gitcem o zaman öğreniriz dedi. Çok geç değil mi ya acaba kız mı ki ben hep erkek hissediyorum da
Merhaba ben de kasım ayında öğrendim anne olacağımı. Herkese sağlıklı bebişler mutlu gebelikler dilerim.
Bize de ikili test yapıldı cuma günü 0.8 mm cikti. Internette okuduguma gore 3 mm ye kadar normal kabul ediliyormuş. Doktor gayet iyi sonuçlar dedi. Ama kan testi de istedi. Bi sakıncası yoksa sizin bebişin ense kalınlığı kaç çıkmıştı diye sorabilir miyim?

Evet cnm kendimi bayağı zorluyorum. Hrrgün bir yumurta peynir dımetes salatalık tahinpekmez karışımını kahvaltıda yiyorum. Ara öğün olarak meyveler yiyorum gğnde ili mandalin portakal yarımElma yarım ayva . Öğken ve akşam yemeği badem yiyorum bunları zorlada olsa hergün yiyorum.
Senin kullandığın ilaçların adı ne cnm.
Ohh, maşallah:nazar:
Keşke sizin gibi olabilsem.
Ben saydıklarınızın yarısını gün içinde yiyemiyorum.
Yıllardır bünyem tek öğün yemeye alışkın.
11 de kahvaltı yapsam bile akşam bir şey yemem mümkün olmuyor, midem almıyor.
Mide hazımsızlık şikayetim için gaviscon adlı bir şuruba başladık.
Bu sebeple portakal, kivi, domates gibi asit içeren midemi rahatsız edecek her şeyi yasakladı doktorum.
Efa daily balık hapı, elevit multivitamin ve gynoferon demir hapım var.
Balık hapını haftada 4 içmem gerekiyormuş çünkü hiçbir şekilde deniz ürünü yemiyorum.
Diğerleri de günde 1 er kere içiyorum.

Merhaba ben de kasım ayında öğrendim anne olacağımı. Herkese sağlıklı bebişler mutlu gebelikler dilerim.
Bize de ikili test yapıldı cuma günü 0.8 mm cikti. Internette okuduguma gore 3 mm ye kadar normal kabul ediliyormuş. Doktor gayet iyi sonuçlar dedi. Ama kan testi de istedi. Bi sakıncası yoksa sizin bebişin ense kalınlığı kaç çıkmıştı diye sorabilir miyim?
Kan testi istemesinden korkmayın, çoğu hekim ne olursa olsun istiyor kan testini.
Benim bebeğimin de ense kalınlığı burun kemiği gibi her şey normal olmasına rağmen garantiye almak için kan testlerini istedi doktorum.
Sonuçları yeni aldık, hiçbir sorun yok çok şükür.

bizim 1.3 mm çıktı sizinki de hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah

Kan testi istemesinden korkmayın, çoğu hekim ne olursa olsun istiyor kan testini.
Benim bebeğimin de ense kalınlığı burun kemiği gibi her şey normal olmasına rağmen garantiye almak için kan testlerini istedi doktorum.
Sonuçları yeni aldık, hiçbir sorun yok çok şükür.

Çok teşekkür ederim arkadaşım cevabın için.

bizim 1.3 mm çıktı sizinki de hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah

Amin hepimiz sağlıcakla kavuşuruz yavrularımıza inşallah. Cevap için de teşekkür ederim.

Günaydın herkeslere bu arada:KK46:

Günaydın kızlar 2 gundur okadar halsizimki kollarim.bacaklarim belim herseyim agriyor. Oksuruk ve bogaz ağrısıda var. Sanirim hasta oldum. Hastanelerde mikrop yuvasi gtmek iistemiyorum salgin var.
Macir Macir ben ilk hamileligimde erkek gordum erkek oldu.
Bunda kiz gordum erkrk hic gormedim ama bilezik gordum bunda tersi oldu erkek dedi doktor.banada herkes kiz olcak seninki demisti

2 li test yaptrdinmi cnm sen... Dr um bana 12 haftada yaptrsan daha iyi dedi oglumda ne zaman yaptrmistim hatırlamıyorum... Bilemedim ne zaman yaptracagimi
Cnm ben geçende gitmiştim dr ye. Ikili test niyetine gitmedim ama güzel görüntü aldi ense kalinligi icin o yuzden gecen hafta yaptirdim. Sen dr ne derse ona uy bence. Bunlar tarama testi zaten tani koydurucu degil. İnşallah bi sorun yoktur bebeklerimizde.

Cnm ben geçende gitmiştim dr ye. Ikili test niyetine gitmedim ama güzel görüntü aldi ense kalinligi icin o yuzden gecen hafta yaptirdim. Sen dr ne derse ona uy bence. Bunlar tarama testi zaten tani koydurucu degil. İnşallah bi sorun yoktur bebeklerimizde.

Amin cnm insallah... Oglumda yaptrdigim herseyi unutmusum walla... Ilk kez hamile. Gibiyim :)

Kizlar folbiol ile decaviti beraber içen var mi? Ya da decavite kaçıncı haftada başlamalı? Dr decavit verdi ama 2 hafta daha folbiol iç dedi. Decavite 2 hafta sonra başlamak geç olmuyor mu? Birlikte içince de folbiolun bir etkisi kalmıyormuş. Druma da ulaşamıyorum. Siz nasil iciyorsunuz? Sadece decavit mi?

Bana 11.haftada decavit verdi folbiol yetmez dedi.
Doktorun daha iyi bilir ama ben olsam sadece decavit içmeye başlardım folik asit onda da var zaten.

Arkadaşlar sanki 20 saat otobüs yolculuğu yapmışım gibi kuyruk sokumum ağrıyor. Sizde de var mi böyle ağrılar? Kuzenim magyezyum ilaci ic dedi. Mg ilaci kullanan var mı?

Bana bel ağrım var dediğimde magnezyum verdi. Günde bir kere su bardağına atıp içiyorum. Magnorm adı.
Aynen benim de orada kitlenecek kadar ağrı oluyor. Bütün gün oturarak çalıştığım için ağrıyor.

Son düzenleme:
Selam kızlar..:anneadayı: :KK46:
Daha bebişler için alışverişlere başlamadık ama yeni duyduğum bir çarşı var. Bilenler vardır belki.
Sirkeci'de havuzlu han diye bir yer varmış. Anne bebek için her şey varmış içinde. Hesaplıymış da.
Bilenlere sorayım bilmeyenleri haberdar edeyim dedim. Var mı daha önce giden?

Ben daha erken diye hiç bir şey almadım ablacım hediye göndermiş. Çok heveslendim valla görünce gidip her şeyi alasım var oğluşuma. :anneadayı:

Selam kızlar..:anneadayı: :KK46:
Daha bebişler için alışverişlere başlamadık ama yeni duyduğum bir çarşı var. Bilenler vardır belki.
Sirkeci'de havuzlu han diye bir yer varmış. Anne bebek için her şey varmış içinde. Hesaplıymış da.
Bilenlere sorayım bilmeyenleri haberdar edeyim dedim. Var mı daha önce giden?

Ben daha erken diye hiç bir şey almadım ablacım hediye göndermiş. Çok heveslendim valla görünce gidip her şeyi alasım var oğluşuma. :anneadayı:
Sağol cnm ben bilmiyordum ilk fırsatta gidicem

Back