- 8 Ekim 2015
- 2.582
- 3.323
- 133
- Konu Sahibi bebegim seni bekliyorum
-
- #2.281
Lıerac diye bir krem var biraz pahalı ama hiç çatlak oluşturmuyor.arkadaşım kullanmıştı ve onda hiç çatlak olmadı şimdi bende internetten sipariş verdim.kampanyalarla almak lazım yoksa çok pahalıya geliyor.
Annişler iyi akşamlar
Biz hastaneden geldik risk düşük 3lü tarama yaptırmakta fayda var dedi. Bu arada bebeğimi de gordum doyasıya
Cinsiyetimiz de belli oldu hem :)
Bebisimin baştan ayağa boyunu ölçtü 14+6 haftalıksin dedi Dr.
Hayirli olsun birtanem inşAllah sağlikli şekilde kucağiniza da alirsiniz Amin. İsim belli mi isim?:))Annişler iyi akşamlar
Biz hastaneden geldik risk düşük 3lü tarama yaptırmakta fayda var dedi. Bu arada bebeğimi de gordum doyasıya
Uni baby nin bebek yagini kullanıyorum canım krem kullanmaya baslamadim dahaÇatlak kremi kullanmaya başladınız mi arkadaşlar. Hangi marka daha iyi acaba...
Hayırlı olsun canım icin rahatlamistir artık :)Annişler iyi akşamlar
Annişler iyi akşamlar
Gözün aydın şimdi biz sana demeyelim mi biz sana demedik mi diyeAnnişler iyi akşamlar
Uni baby nin bebek yagini kullanıyorum canım krem kullanmaya baslamadim daha
Ben de aynısını düşünüyorum.Yaa ben birşey sürmeye başlamadım dahaerken değilmi kızlar yada ben mi geç kaldım
Ben de aynısını düşünüyorum.
Kilo artışı olmadan kremlere bürünmek, üşengeçliğimden midir nedir saçma geliyor.
12 haftalık hamileyim.
Daha gram almışlığım yok.
Evet, bir uykusuzluk hali, sormayın.Sende uyuyamamışsın benim gibibide çalışan biriyim sabahın köründe kalkıyorum ama uyku yok deli olucam. Kiloya gelirsek ben 3 kilo aldım maalesef aslında acayip bulantılarla geçiyorum. İlk ili ay olmadı bulantım 2,5 kilo aldım acayip acıkıyordum o zaman. Kusmaya başlayınca 1,5 kilo gitti. İlaç içmeye başlayınca kusma durdu ama bulantı devam. Sonuç olarak +3 kilodayım
Evet, bir uykusuzluk hali, sormayın.
Her 2 saatte bir uyanıp duruyorum ki normalde itfaiye gelse duymam.
Benim hiç bulantımyok hatta karın ağrısı ve yorgunluk hariç yaşadığım bir sorun yok.
Maşallah size kilo almışsınız bulantıya rağmen, demek ki bebiş için sağlıklı besleniyorsunuz.
Ben zaten kilolu bir şekilde hamile kaldığım için almadım herhalde.
68 kilo ile hamile kaldım, doktorum 70 den başlattı süreci(kıyafet, botlar ağırlığı malum).
Ama bana doktorun dediği, ilk 4 ay alacağın kilo olmayabilir.
Yeni gebeliklerde vücut su tutmaya meyillidir, şişkin olursun.
Şimdi kilo alacağım diye kafana takma, en fazla 12 kiloyla bitireceğiz bu işi dedi.
Kremleri de 5.ayda önereceğim diye belirtti.
Şimdilik demir, multivitamin ve balık hapına başladık, benim de kilolar yolda herhalde.
Evet cnm kendimi bayağı zorluyorum. Hrrgün bir yumurta peynir dımetes salatalık tahinpekmez karışımını kahvaltıda yiyorum. Ara öğün olarak meyveler yiyorum gğnde ili mandalin portakal yarımElma yarım ayva . Öğken ve akşam yemeği badem yiyorum bunları zorlada olsa hergün yiyorum.
Senin kullandığın ilaçların adı ne cnm.
Günaydın canlarım hepinizden allah razı olsun allahım nazarlardan saklasin hepimizi. Dün özele gidip sonucu birde oraya göstermek istedim. Dr pozitif konuştu ,rahatlattı bizi. Özel bi başkaymış arkadaş uzun uzun izledim bebişimi
Bu arada gitmeden çikolata yemistim Dr maşallah baya hareketli dedi. Yerinde durmadı önce kesin değil dedi sonra dâaaaaa %99 kız dedi ç ok mutluyum çok çok. En çokta hareket ederken gördüm sağlıklı olmasına çok sevindim kızlar . sonuna kadar böyle gider inşallah bi aksilik çıkmazsa bu Dr da 11temmuz dedi doğm tarihine . allah yardımcımız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?