- 28 Ekim 2007
- 6.275
- 1.584
- 173
- 39
- Konu Sahibi bebegim seni bekliyorum
-
- #2.261
Bir de hipertiroidi çıktı bende. Tedavi için randevu aldım haftaya. Nasıl bir tedavi yolu izleniyor bilen var mi acaba
Allah bizleri sevdiği kullar hürmetine rukuya ve secdeye gidenler hurmetine geceleri ağlayarak secde de kuran okuyanlar hurmetine yoluna savaşanlar hurmetine alimler su dünyanin ayakta durmasını sağlayan dualar hurmetine ve en önemlisi peygamberler ve en güzel en şerefli ve en şanlı peygamber Muhammed Mustafa sav hurmetine affeylesin. cemalini bizlere nasip eylesin. cumanız mübarek dualarınız kabul olsun AMİNN
Hipotiroidi o zmn sizinkisi . ..çok ağır ilaçlar diyorlar sizi etkiledi mi... biran önce tedavim başlasa da icim rahat etseCnm hipertroidmi bilmiyorum ama benimde tsh yuksek ben hamilelik onceside ilac iciyordum suanda iciyorum.. Ilacla tedavi ediyorlar hamilelige bir etkisi yok ama ayda bir kontrole gitmen lazim kan verip degerine bakiyorlar ona gore ilac ayarlamasi yapiyorlar...
Kızlar bizim PAPP-A seviyemiz 2.55 çıktı doktor o.o5 lık risk var dedi amniyosentez yada CVS ile parça alınması gerekiyordu dedi istemedim akşam özele gidicez inanıyorum ki sorun çıkmayacak dua edin annelerin duasi kabul olurmuş .bebeğimi giricem inşallah çok heyecanliyin inşallah iyidir
Hipotiroidi o zmn sizinkisi . ..çok ağır ilaçlar diyorlar sizi etkiledi mi... biran önce tedavim başlasa da icim rahat etse
bence normal çünkü ben de 700 gr filan aldım ama göbeğim kocaman oldu.Kızlar merhaba ,14 haftalık hamileyim yaklaşık 1 kilo aldım ama karnım çok çıktı.sizce normal mi?
Kızlar merhaba ,14 haftalık hamileyim yaklaşık 1 kilo aldım ama karnım çok çıktı.sizce normal mi?
Ilk trimesterde gaz sorunu çok oluyor gergin ve de şiş oluyor karın cnm.bence normal çünkü ben de 700 gr filan aldım ama göbeğim kocaman oldu.
Ilk trimesterde gaz sorunu çok oluyor gergin ve de şiş oluyor karın cnm.
11-14 hafta arasında yapıyorlar 2 li testi canım..2 li test yaptrdinmi cnm sen... Dr um bana 12 haftada yaptrsan daha iyi dedi oglumda ne zaman yaptrmistim hatırlamıyorum... Bilemedim ne zaman yaptracagimi
11-14 hafta arasında yapıyorlar 2 li testi canım..
Ben kakao yağı sürüyorum ,katı olanından..Çatlak kremi kullanmaya başladınız mi arkadaşlar. Hangi marka daha iyi acaba...
Troid den kaynaklaniyor. Onun tedavisi lazim. Doktora gitÖyle mi baş ağrım mutemadiyen var zaten burun kanaması da cabasi
Lıerac diye bir krem var biraz pahalı ama hiç çatlak oluşturmuyor.arkadaşım kullanmıştı ve onda hiç çatlak olmadı şimdi bende internetten sipariş verdim.kampanyalarla almak lazım yoksa çok pahalıya geliyor.Çatlak kremi kullanmaya başladınız mi arkadaşlar. Hangi marka daha iyi acaba...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?