• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

Bir de hipertiroidi çıktı bende. Tedavi için randevu aldım haftaya. Nasıl bir tedavi yolu izleniyor bilen var mi acaba

Cnm hipertroidmi bilmiyorum ama benimde tsh yuksek ben hamilelik onceside ilac iciyordum suanda iciyorum.. Ilacla tedavi ediyorlar hamilelige bir etkisi yok ama ayda bir kontrole gitmen lazim kan verip degerine bakiyorlar ona gore ilac ayarlamasi yapiyorlar...

Allah bizleri sevdiği kullar hürmetine rukuya ve secdeye gidenler hurmetine geceleri ağlayarak secde de kuran okuyanlar hurmetine yoluna savaşanlar hurmetine alimler su dünyanin ayakta durmasını sağlayan dualar hurmetine ve en önemlisi peygamberler ve en güzel en şerefli ve en şanlı peygamber Muhammed Mustafa sav hurmetine affeylesin. cemalini bizlere nasip eylesin. cumanız mübarek dualarınız kabul olsun AMİNN:KK200::KK68:

Amin cnm hayirli cumalar olsun herkese

Cnm hipertroidmi bilmiyorum ama benimde tsh yuksek ben hamilelik onceside ilac iciyordum suanda iciyorum.. Ilacla tedavi ediyorlar hamilelige bir etkisi yok ama ayda bir kontrole gitmen lazim kan verip degerine bakiyorlar ona gore ilac ayarlamasi yapiyorlar...
Hipotiroidi o zmn sizinkisi . ..çok ağır ilaçlar diyorlar sizi etkiledi mi... biran önce tedavim başlasa da icim rahat etse

Kızlar bizim PAPP-A seviyemiz 2.55 çıktı doktor o.o5 lık risk var dedi amniyosentez yada CVS ile parça alınması gerekiyordu dedi istemedim akşam özele gidicez inanıyorum ki sorun çıkmayacak dua edin annelerin duasi kabul olurmuş .bebeğimi giricem inşallah çok heyecanliyin inşallah iyidir

Hayirlisi ile guzel cikicak sonuclarin ins cnm icini ferah tut

Hipotiroidi o zmn sizinkisi . ..çok ağır ilaçlar diyorlar sizi etkiledi mi... biran önce tedavim başlasa da icim rahat etse

Olabilir cnm... Yok cok agir ilac degil... Sabahlari ac karnina icmek ve yarim saat ac kalmak disinda etkilemio beni cok sukur... Oda sanirim hamilelikten sabahlri cok midem bulandigi icin ac kalmak yoruyor biraz

Ben yaptırmadım drumda zorlamadı.
ense kalınlığını burun kemiğine falan baktı.
kendimi bildiğimden en ufak terslikte psikolojimi çökertecektim.
testlerde de yanılma payı yüksek olduğundan hiç girişmedim açıkçası bu işe.
sadece şeker yüklemesi konusunda çok kararsızım.yaptırmakla yaptırmamak arasında gidip geliyorum.
ailenin geçmişinde şeker hastalığı var.

Kızlar konumuzla çok alakasız ama bnm mayıs sonunda kardeşimin düğünü var ve görümceHoppaolarak abiye giymem lazım internetten bakıyorumda ne kötü abiye elbiseleri var güzellerde hep yurt dışı :KK22:

Çatlak kremi kullanmaya başladınız mi arkadaşlar. Hangi marka daha iyi acaba...
Lıerac diye bir krem var biraz pahalı ama hiç çatlak oluşturmuyor.arkadaşım kullanmıştı ve onda hiç çatlak olmadı şimdi bende internetten sipariş verdim.kampanyalarla almak lazım yoksa çok pahalıya geliyor.

Back