Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

Masallah baya yiyebiliosun sen... Ben sabahlari sadece peynir ekmek yiyebiliyorum arada sut... Baska bisi istemiyor canim midemi bulandiriyo

Evet cnm bir bardak sabah işe gitmeden içiyorum. Hafta iki kez et sote yapıyorum. Çok yiyemiyorum ama avuç içinden biraz büyük ince dilim et giriyordur mideme.
Benim dez avantajım su tüketemiyorum. Normalde iki litre içmemiz gerekiyor ama ben bir litre ye ulaşamıyorum

Bide balık zor yiyorum haftada bir olmuyo bazen

Mrb kızlar bugün yine doktora gittim ikili test yapılacaktı ense kalınlığımız iyi çıktı olması gerektiği gibi o yüzden kan testine gerek duymadı doktorum herşey çok iyi dedi.şu an 12+5 deyiz cinsiyeti öğrenemedik 16.haftda gitcem o zaman öğreniriz dedi. Çok geç değil mi ya acaba kız mı ki ben hep erkek hissediyorum da

Kizlar ramazan bayramı 6 7 8temmuz a denk geliyo o zamana kim nasıl olacak kimbilir. Burada bi nevi günlük gibi oldu okur okur dururum ben artık.
Gozun aydin cnm cok sevindim allah gonlune gore vermis... Darisi bizlere insallah
Sağol canım
Aminnn inşallah Rabbim gönlüne gore versin

Gozun aydin cnm... Belli olmuyo walla ne desek bos... Belki bebis bacaklari acmamistir dr gorememistir cnm... Allah gonlune gore versin insallah hepimizin

2.cocugunmu cnm

Masallah baya yiyebiliosun sen... Ben sabahlari sadece peynir ekmek yiyebiliyorum arada sut... Baska bisi istemiyor canim midemi bulandiriyo

Kuzum 12.haftayı bitir hafiften yemeye başlarsın sende hayirlisiyla. Bende katı yemek yiyemiyorum henüz midemde taş gibi kalıyor her an cikaracakmisim gibi çok rahatsız ediyo bende sıvıyı bol almaya çalışıyorum

Ins cnm yaa midem iyi oldukca yemeye calisiyorum... Et fazla yiyemiyorum dun mesela disari çıktık yemek yedik o kdr cok severdimki dışarda bisiler yemeyi azicik yedim gitmedi bi çoğu cok uzuldum orda kaldilar :)
Sen ruyanda hic bebis gördünmü cnm

Kizlar folbiol ile decaviti beraber içen var mi? Ya da decavite kaçıncı haftada başlamalı? Dr decavit verdi ama 2 hafta daha folbiol iç dedi. Decavite 2 hafta sonra başlamak geç olmuyor mu? Birlikte içince de folbiolun bir etkisi kalmıyormuş. Druma da ulaşamıyorum. Siz nasil iciyorsunuz? Sadece decavit mi?

Yok canım hiç görmedim. Hiç ruyama girmedi neden bilmiyorum

Ben bugüne kadar ikisini birlikte aldım bugün doktorum artık folbiole gerek yok ama decavite devam dedi bide kan şurubu yazdı bence o vücudun ihtiyaçlarına göre belirleniyo herkese aynı zamanda aynı şeyleri vermeyebilirler

Arkadaşlar sanki 20 saat otobüs yolculuğu yapmışım gibi kuyruk sokumum ağrıyor. Sizde de var mi böyle ağrılar? Kuzenim magyezyum ilaci ic dedi. Mg ilaci kullanan var mı?

Ben hala folbiol iciyorum baska bisi vermedi henuz belki diger ay verir...

Hayırlı geceler arkadaşlar bir şey soracAgim benim vucudumda kaşıntılar oluyor sizce hamilelikte mi ilgili ya her yerim kızarmis
Ya evet benimde oluyor birde derim pul pul dökülüyor bacak ve kollarım özellikle bazende kaşıntı ve kızarıklık oluyor ben artık arada aksatsamda clexane iğnem var o yapıyor diye düşünmüştüm doktora gidince sormaya karar verdim

Canım ben ilk bebeğim de sürekli erkek görüyordum ve kızım oldu zaten tüm rüya tabirleri bu şekilde yorumluyor.Fakat burada bazı arkadaşlar direk ne gordulerse o olmuş cinsiyet şaşırdım belki bu hanımlar benden daha az günahları vardır gerçeği görmüşler dedim. Bu hamileliğinde çok karışık görüyorum bir gün kız bir kaç gün sonra erkek daha çok erkek gördüm galiba yada bebeğimi kucağıma alıyorum yüzü erkek bebek yüzü oluyor galiba bir kere de kız gördüm inşallah sağlıklı olsun da. Ha birde söyle birşey yaşadık ben hamile kaldıktan sonra yengeme asuman hamile ve oğlu olacak diye kayinvalidem haber vermiş. Beni aradı hamile misin dedi evet dedim.bir de geçen hafta çok uzun zamandır iki sene kadar görmediğim bir arkadaş mesaj attı rüyamda seni gördüm bebeğin olmuştu erkek hayırlı olsun a geldim iyim mısınız nasılsınız diye sordu. Yani bu insanlar hiç hamile olduğumu bilmeden görüp cinsiyet söyleyince acaba o da mı gerçek diye merak ediyorum açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…