- 16 Kasım 2009
- 937
- 733
- 123
- Konu Sahibi bebegim seni bekliyorum
- #2.241
Canım ya geçmiş olsun ense si ne kadar ki bugün bir arkadaş a da anlattım benim yengem 4.69 ense ile turp gibi bir kız doğurdu ve ben oğlumu tıpkı senin gibi kanama ile doğurdum çok şükür hatta böyle leke filan değil hayatımda görmediğim bir kanama şakır şakır çeşmeden akar gibi hatta böyle avuç avuç da parçalar düştü ama bu kanamaları yasarken hiç sancı olmadı bebek düştüğü zaman olurmuş bizde hep doktora koşardık bebek yaşıyor su kadar büyümüş yat derlerdi şaşkın şaşkın geri gelirdik çok sağlıklı bir oğlum oldu diyeceğim o ki daha şimdiden üzme kendiniBen kac gündür evde yatıyorum. Pazartesi günü öglene doğru biranda Çeşme gibi kan boşaldı. Durmuyordu. Hemen tuvalete kostum Kanı görünce beynimden vuruldum. Hatta bir parca birsey düstü. Esim Allahtan evdeydi. Hemen kadin doktoruna gittik.kan durmuyor. Kac ped batti. 1 saat bekledikten sonra sıra geldi. D emirleri alttan sokup kanın nerden kaynaklandigina bakti. Ben kesin gitti defim.Ultrasonda bakinca bebek duruyor. Bak hareket ediyo. Deyince rahatladik. Ama ense kalınlığı yine ayni fazla..bu bebek normal deyil. Bu yüzden bunlari yaşıyorsun deyip yıktı bizi resmen. Iki gün kanama oldu. Sonra kahverengi akinti geliyor hala. Başka bir doktora randevu yaptik. 2 hafta sonra. Doktor cok negatif konusarak cok üzdü bizi . Bakalım hayırlısı