• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

Ben kac gündür evde yatıyorum. Pazartesi günü öglene doğru biranda Çeşme gibi kan boşaldı. Durmuyordu. Hemen tuvalete kostum Kanı görünce beynimden vuruldum. Hatta bir parca birsey düstü. Esim Allahtan evdeydi. Hemen kadin doktoruna gittik.kan durmuyor. Kac ped batti. 1 saat bekledikten sonra sıra geldi. D emirleri alttan sokup kanın nerden kaynaklandigina bakti. Ben kesin gitti defim.Ultrasonda bakinca bebek duruyor. Bak hareket ediyo. Deyince rahatladik. Ama ense kalınlığı yine ayni fazla..bu bebek normal deyil. Bu yüzden bunlari yaşıyorsun deyip yıktı bizi resmen. Iki gün kanama oldu. Sonra kahverengi akinti geliyor hala. Başka bir doktora randevu yaptik. 2 hafta sonra. Doktor cok negatif konusarak cok üzdü bizi . Bakalım hayırlısı
Canım ya geçmiş olsun ense si ne kadar ki bugün bir arkadaş a da anlattım benim yengem 4.69 ense ile turp gibi bir kız doğurdu ve ben oğlumu tıpkı senin gibi kanama ile doğurdum çok şükür hatta böyle leke filan değil hayatımda görmediğim bir kanama şakır şakır çeşmeden akar gibi hatta böyle avuç avuç da parçalar düştü ama bu kanamaları yasarken hiç sancı olmadı bebek düştüğü zaman olurmuş bizde hep doktora koşardık bebek yaşıyor su kadar büyümüş yat derlerdi şaşkın şaşkın geri gelirdik çok sağlıklı bir oğlum oldu diyeceğim o ki daha şimdiden üzme kendini

Kızlar 12+5 deyiz. Dr decavit verdi. 15 gün daha folbiol iç dedi. İkisi birlikte mi icicem, folbiol bitince mi decavite başlayacağım? İkili taramayi sorarken bunu sormayı unuttum. Siz decavite kaçıncı haftada başladınız?

Canım ya geçmiş olsun ense si ne kadar ki bugün bir arkadaş a da anlattım benim yengem 4.69 ense ile turp gibi bir kız doğurdu ve ben oğlumu tıpkı senin gibi kanama ile doğurdum çok şükür hatta böyle leke filan değil hayatımda görmediğim bir kanama şakır şakır çeşmeden akar gibi hatta böyle avuç avuç da parçalar düştü ama bu kanamaları yasarken hiç sancı olmadı bebek düştüğü zaman olurmuş bizde hep doktora koşardık bebek yaşıyor su kadar büyümüş yat derlerdi şaşkın şaşkın geri gelirdik çok sağlıklı bir oğlum oldu diyeceğim o ki daha şimdiden üzme kendini
Teşekkürler açıklama için. Biraz rahatladım

:KK49:
Evet canım ilk bebeğim :) ilk baştan beri cinsiyet belirtilerine bakiyordum. Mesela beta hcg yüksek olunca ikiz ya da erkek diyorlar benim de 2-3 kat yüksekti, sonra 6 haftalikken kesenin solunda olursa erkek derler benim de soldaydi, ana rahmine düştüğü gün tam yumurtanin olgunlaştığı günse erkek spermler hızlı oldugu icin erkek olurmuş benim de tam yumurtlama günümdü, bir de küçük çocuklar bile senin oğlun olacak diyordu. Anlayacagin 7-8 haftadır gaza gelmişim galiba canım:KK49: Biraz da gecen yil gorumcemin oğlu olduğunda senin oğlun olmaz ki siz iki Kiz kardeşsiniz demişti. Çok gücüme gitmisti sanirim ondan hirs yapmışım. Bunu diyen de üniversitede öğretim üyesi yani. Gıcık kadın. Zaten kız bebislerin kiyafetleri falan hep daha güzel. Hayırlısı olsun inşallah. Ben de iyi içimi döktüm canım sagolasin:KK200::anneadayı::KK15:
Ah bu insanlar kendilerini komik duruma dusurmeyi ne kadar çok seviyo bu sacmaliga kendisi inanmismi acaba gercekten yoksa sırf seni gıcık etmek icin mi soylemis. Allah herkesin kalbine göre versin canım. Evlat evlattir erkek olunca daha çok sevecek degiliz kız olsun erkek olsun onlar bizden bi parca cok şükür rabbime ki bize bu duyguyu tattirdi. Rabbim isteyen herkese versin. Sen aldırma bence böyle seylere

Allah bizleri sevdiği kullar hürmetine rukuya ve secdeye gidenler hurmetine geceleri ağlayarak secde de kuran okuyanlar hurmetine yoluna savaşanlar hurmetine alimler su dünyanin ayakta durmasını sağlayan dualar hurmetine ve en önemlisi peygamberler ve en güzel en şerefli ve en şanlı peygamber Muhammed Mustafa sav hurmetine affeylesin. cemalini bizlere nasip eylesin. cumanız mübarek dualarınız kabul olsun AMİNN:KK200::KK68:

Allah bizleri sevdiği kullar hürmetine rukuya ve secdeye gidenler hurmetine geceleri ağlayarak secde de kuran okuyanlar hurmetine yoluna savaşanlar hurmetine alimler su dünyanin ayakta durmasını sağlayan dualar hurmetine ve en önemlisi peygamberler ve en güzel en şerefli ve en şanlı peygamber Muhammed Mustafa sav hurmetine affeylesin. cemalini bizlere nasip eylesin. cumanız mübarek dualarınız kabul olsun AMİNN:KK200::KK68:

Amin canım allah razı olsun güzel duanla içim ferahladi.

Öyle mi baş ağrım mutemadiyen var zaten burun kanaması da cabasi :KK43:

Evet canım bebiş için daha fazla hava alıyoruz ya buyn kanalları ve damarlar daha da genişlermiş bu sebeple .aşırı kanamanın yoksa korkulacak bisey yok demektir. Benimde hafiften baş agrim var, sanki goğus kafesine sığmıyor cigerlerim ,sırtında kollarında yorgunluk bile oluyo alisicaz zamanla

kızlar bunu izlemenizi tavsiye ederim. MERYEM SURESİ :KK68:

Allah razı olsun dinledim kalbimin pası silindi çok sağol iyiki paylaşmıştır videoyu . namaz kiliyodum ama kuranı kerimi elime alamadım epeyden beri çok rahatladım . Rabbim bu hayırlı mübarek günün yuzu suu hizmetine hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize, hayırlı ömürler hayırlı ölümler nasip etsin . cennetiyle ödüllendirdiği salih okullarından eylesin inşallah.

Kızlar bizim PAPP-A seviyemiz 2.55 çıktı doktor o.o5 lık risk var dedi amniyosentez yada CVS ile parça alınması gerekiyordu dedi istemedim akşam özele gidicez inanıyorum ki sorun çıkmayacak dua edin annelerin duasi kabul olurmuş .bebeğimi giricem inşallah çok heyecanliyin inşallah iyidir

Allah razı olsun dinledim kalbimin pası silindi çok sağol iyiki paylaşmıştır videoyu . namaz kiliyodum ama kuranı kerimi elime alamadım epeyden beri çok rahatladım . Rabbim bu hayırlı mübarek günün yuzu suu hizmetine hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize, hayırlı ömürler hayırlı ölümler nasip etsin . cennetiyle ödüllendirdiği salih okullarından eylesin inşallah.

AMİİİNNN CÜMLEMİZEE

Kızlar bizim PAPP-A seviyemiz 2.55 çıktı doktor o.o5 lık risk var dedi amniyosentez yada CVS ile parça alınması gerekiyordu dedi istemedim akşam özele gidicez inanıyorum ki sorun çıkmayacak dua edin annelerin duasi kabul olurmuş .bebeğimi giricem inşallah çok heyecanliyin inşallah iyidir

İNŞALLAH annesi takma kafana herşey idir . zaten çoğu yanıltıcı çıkıyo bu testlerin

Bir de hipertiroidi çıktı bende. Tedavi için randevu aldım haftaya. Nasıl bir tedavi yolu izleniyor bilen var mi acaba

benimde tsh ımda alt sınırda çıkmıştı değerim 0,32 , doktorum sınırda olunca önemli değil 0,05ler hipertiroidi olabilirdi dedi ama bnim yinede içim rahat etmedi hafta 2li taramamın sonucunu almaya gidince yine bi tsh testi yaptırmak istediğimi söylücem.

benimde tsh ımda alt sınırda çıkmıştı değerim 0,32 , doktorum sınırda olunca önemli değil 0,05ler hipertiroidi olabilirdi dedi ama bnim yinede içim rahat etmedi hafta 2li taramamın sonucunu almaya gidince yine bi tsh testi yaptırmak istediğimi söylücem.
Hımm benim 0.05 lerde degerim baya düşük yani... hayırlısıyla bi atlatabilseydim

Back