• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

Kızlar bugün doktora gittim. Bebişim 12+2 olmuş. Amabne haldeydi garibim. Yüzü aşağı dönmüş ters duruyordu. :KK43: son zamanlarda bi bardaktan fazla su içememiştim kese yerinde sayıp bebiş büyüyünce dönecek yer kalmamış kuzuma. Çok üzüldüm. Tabi bu yüzden cşnsiyetini göremedik. Siz siz olun bolca su için. Bende kendşmi iyice zorlamaya karar verdim.

Amanın yerim ben onu kiyamam ya seninde kabahatin yok ki yemek yiyemiyorsun doğru düzgün ondan oluyo. Sulu şeyler tuket su icemesende mide alisiyo suda içersin ondan sonra. Ben rezene kuşburnu günde bir fincan kahve içmeye başladım çok sukur bu sayede su içe biliyorum . şimdi mide yanması hazımsızlık başladı maden suyuna da başlıyorum buun itibari ile.
Çanlar benim kafam karıştı ya ben pazartesi ye ancak randevu alabildi m 2li tarama için ama 14+0 hafta lık oluyoruz o gün geç mi kaldım dersiniz

Kızlar bugün doktora gittim. Bebişim 12+2 olmuş. Amabne haldeydi garibim. Yüzü aşağı dönmüş ters duruyordu. :KK43: son zamanlarda bi bardaktan fazla su içememiştim kese yerinde sayıp bebiş büyüyünce dönecek yer kalmamış kuzuma. Çok üzüldüm. Tabi bu yüzden cşnsiyetini göremedik. Siz siz olun bolca su için. Bende kendşmi iyice zorlamaya karar verdim.
Aaaa cok üzüldüm kuzucuk.suyu cok icin. Baklagiller insani susatiyor. Bol bol yeyin ki rahat su icin..kuzucugun havuzu susuz kalmasın :KK36::KK36:

Valla zararı yok diyemez kimse. Çok fazla katkı maddesi var içinde. Başka şeylerle nefsini köreltsen. Mesela hurma ye. Çook faydalı vitamin deposu. Süt üretimine de faydası var.
Ben daha çok tuzlu ve ekşi şeyler istiyorum. Çikolata her zaman aklıma gelmiyor.
Eskaram biz senle ayni tarihte doğum yapcaz gibi görünüyor. Sen hiç kilo aldin mi? Ben 3 kilo aldim. Kendimi çok şiş hissediyorum :(

Ceyda hergün de yeme bence. Şekeri yükseltiyormus. Bir arkadaşım hergün ekmege sürüp yemiş. Doktoru cok kızmış. Ama aşırı yiyormuş. Ben de ondan korktum.
Gercekten haklisin yememk lazim tabiki hatta herseyden az yemek lazim sadece bebegi beslesek yeter ama ben hic et kofte balik bile yemiyorum sozde liste hazrladim kendime yuzune bakan yok:KK48:
Hepiniz dikkat edin sevgili anne adaylari az ama oz yiyelim insallah

Hayatımi anlatsam roman olur. 36 yaşındayım. 24 yaşımda evlenmistim.2 cocuk sahibi boşanmış bir adamla. Meğer adam benimle cocuklara bakici oluyum diye evlenmiş. Bu yüzden cocuk olmasını istemedi. Anası. Babasi ve cocuklarina bakıcı olucaktim. Kendiside baska karilarla keyf yapiyordu. Bu hayati 3 yil cektim. Yavas yavas delirmeye başlıyordum.psikologlar felan..hemde dilini bilmedigim bir ülkedeydim. Is bulup calismaya başladım. Yavas yavas toparlandim. Boşandım. Yillarca hayata küstüm. Sonra şimdiki eşimle 3 yıl önce evlendim. Sıfır kullanılmamış bir kocam olsun istedim. Bu kocamla evlendiğimden beri cok istedik olmadi. 2 negatif asilamadan sonra tüp bebek yoluyla şimdiki bebeğime hamileyim. Bunuda gecen 5 ocak 2016 günü doktor bebek özürlü gözüküyor deyince paramparça oldum resmen:KK61:

Hayatımi anlatsam roman olur. 36 yaşındayım. 24 yaşımda evlenmistim.2 cocuk sahibi boşanmış bir adamla. Meğer adam benimle cocuklara bakici oluyum diye evlenmiş. Bu yüzden cocuk olmasını istemedi. Anası. Babasi ve cocuklarina bakıcı olucaktim. Kendiside baska karilarla keyf yapiyordu. Bu hayati 3 yil cektim. Yavas yavas delirmeye başlıyordum.psikologlar felan..hemde dilini bilmedigim bir ülkedeydim. Is bulup calismaya başladım. Yavas yavas toparlandim. Boşandım. Yillarca hayata küstüm. Sonra şimdiki eşimle 3 yıl önce evlendim. Sıfır kullanılmamış bir kocam olsun istedim. Bu kocamla evlendiğimden beri cok istedik olmadi. 2 negatif asilamadan sonra tüp bebek yoluyla şimdiki bebeğime hamileyim. Bunuda gecen 5 ocak 2016 günü doktor bebek özürlü gözüküyor deyince paramparça oldum resmen:KK61:
Canım çok üzüldüm. Doktor erken ölçmüş ondan yanlış çıkmıştır. Sen içini ferah tut. Tabi ben de bu hafta ikili test yaptircam ve çok korkuyorum. Klavye başında konuşmak kolay. Ama elimizde beklemekten başka çare yok. Sen de mutlaka baska bir doktora da git canım.

Gercekten haklisin yememk lazim tabiki hatta herseyden az yemek lazim sadece bebegi beslesek yeter ama ben hic et kofte balik bile yemiyorum sozde liste hazrladim kendime yuzune bakan yok:KK48:
Hepiniz dikkat edin sevgili anne adaylari az ama oz yiyelim insallah
Cnm bizim doğum tariimiz senle aynı tarihte acaba sen ikili test yaptirdinmi

ayyy ben gecikirim testlere diye korkuyordum.annişler su tuketimi fazla olmali ben de oyle biliyrm.birde bende sadece baş ağrisi var arada adet sancisi oluyr.meme hassaiytm ağri var büyüdü biraz ve yağli yemkleri midem kaldrmiyr .sizlerin 8.haftada ne belirtiler vardi???

Amanın yerim ben onu kiyamam ya seninde kabahatin yok ki yemek yiyemiyorsun doğru düzgün ondan oluyo. Sulu şeyler tuket su icemesende mide alisiyo suda içersin ondan sonra. Ben rezene kuşburnu günde bir fincan kahve içmeye başladım çok sukur bu sayede su içe biliyorum . şimdi mide yanması hazımsızlık başladı maden suyuna da başlıyorum buun itibari ile.
Çanlar benim kafam karıştı ya ben pazartesi ye ancak randevu alabildi m 2li tarama için ama 14+0 hafta lık oluyoruz o gün geç mi kaldım dersiniz

Sanki geç gibi cnm. Çünkü o zaman 15. Haftana başlıyosun. Başka yerde yaptırsan. Gerçi ben hiç yaptırmayacağım. Güvenmiyorum çünkü.

Sanki geç gibi cnm. Çünkü o zaman 15. Haftana başlıyosun. Başka yerde yaptırsan. Gerçi ben hiç yaptırmayacağım. Güvenmiyorum çünkü.
Kesinlikle bende düşünmüyorum canım. Doktor bu taramanın sonucunda bir tedavi yok aldırmayacaksan hiç yaptırıp stresegirmeye gerek yok dedı. Bende aynı şeyi dusunuyorum

Kesinlikle bende düşünmüyorum canım. Doktor bu taramanın sonucunda bir tedavi yok aldırmayacaksan hiç yaptırıp stresegirmeye gerek yok dedı. Bende aynı şeyi dusunuyorum

Bide herşey yolundayken bile kötü şeyler söylüyorlar boşu boşuna hamikeliğini üzüntü sıkıntıyla geçiriyorsun değilmi amaa

Ay canım benim kıyamam ona. Sen de haklısın mide bulantısı su fikrinden bile soğutuyor ama bebişler için mecburuz. Ben de normalde çok su içen biri değilim ama arttırmaya çalışıyorum.
Bir de doğuma yakın zamanlarda suyu azalmasın diye daha çok içmemiz gerekecek.

Eskaram biz senle ayni tarihte doğum yapcaz gibi görünüyor. Sen hiç kilo aldin mi? Ben 3 kilo aldim. Kendimi çok şiş hissediyorum :KK43:

Canım almadım diyebilirim. Hamileliğin ilk haftaları iştahım açıktı ödemle birlikte 2 kilo farketmiştim. Ama mide bulantısı falan başlayınca verdim. Haftaiçi tarama için gittiğimde 2 kilo düşük çıktım. Yine ayni kiloya geldim yani. :KK48:
Ama gel gör ki vücudumda şişlik hissediyorum. Belim falan da kalınlaştı.

Galiba geç kalmışsın canım. 13+6 da yapılıyor en son. Doktoruna sorman lazım.

Back