• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

Tesekkur ederim kızlar kısmet bakalım çok ta onemsemiyorum kan degerlerim normal çıkışında gerisi bi şekilde halledilir. Bebisim cinsiyetini öğrenmek için özele gitmeyi düşünüyorduk zaten gitmisken taramad a yapılır.

Kızlar biz beşik bakmaya basladik ufaktan sizler ne alemdesini z alışverişe başlayan varmi

Ben daha hiç bir şey almadım. Çok hevesleniyorum alışveriş yapmak istiyorum ama erken diye yapmıyorum. Daha cinsiyetini bile bilmiyorum bebişimin.

Hele o isim konusu şimdiden korkutuyor. Karar vermek çok zor.

Evet dogru.bunu ilk bebegimdende biliorum asiri xikolata ve sutlu tatlu yedim. Ama durmamiz lazim. Birbirimize destek olup yeme duzeni olustursak ya
Çikolata gibi ozellikle seker seyler kan sekerini hizli yukseltip diyabet riskine yola acabiliyor ben meyve bile yesem süt iciyorum yaninda kan sekerini tutsun diye. Dikkat etmek lazm yani bayanlar..

merhaba arkadaslar ben 35 gunde bir adet oluyorum 5 gun once iliskidem somra akinti ile beraber pembe akinti geldi Adetome 4 gun kaldi kasiklarimda ani batmalar oluyor bu hamilelik beliritisi olabilir mi?

Olabilir cnm. Biraz daha bekleyip testyap bakalım. Hayırlı haberlerin olsun inşallah

İyi Akşamlar kızlar yarın hastaneye gidicem ikili test icin. belki cinsiyeti de söyler cok heyecanlıyım :) hep kız gibi hissediyorum ama bakalım sağlıklı olsunda ilk bebeğim zaten :)

Hayırlısı olsun inşallah güzel sonuçlar çıkar. Sağlıklı olsun da ne olursa olsun.
Benim de yarın sonucum çıkacak hayırlısıyla.

Hayırlısı olsun inşallah güzel sonuçlar çıkar. Sağlıklı olsun da ne olursa olsun.
Benim de yarın sonucum çıkacak hayırlısıyla.

İyi Akşamlar kızlar yarın hastaneye gidicem ikili test icin. belki cinsiyeti de söyler cok heyecanlıyım :) hep kız gibi hissediyorum ama bakalım sağlıklı olsunda ilk bebeğim zaten :)

inşallah kızlaarrr hepinizin iyi haberleri olsun inşallah

Amanın yerim ben onu kiyamam ya seninde kabahatin yok ki yemek yiyemiyorsun doğru düzgün ondan oluyo. Sulu şeyler tuket su icemesende mide alisiyo suda içersin ondan sonra. Ben rezene kuşburnu günde bir fincan kahve içmeye başladım çok sukur bu sayede su içe biliyorum . şimdi mide yanması hazımsızlık başladı maden suyuna da başlıyorum buun itibari ile.
Çanlar benim kafam karıştı ya ben pazartesi ye ancak randevu alabildi m 2li tarama için ama 14+0 hafta lık oluyoruz o gün geç mi kaldım dersiniz

13+6 yı geçirmemen lazım....

Back