- 6 Ocak 2014
- 5.079
- 6.049
- 198
- Konu Sahibi bebegim seni bekliyorum
- #2.061
Hadi bakalım hayırlısı :) haber ver mutlaka uyuyamayiz biz bu gece :)
Veririm canım. Ben de çok heyecanlıyım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi bakalım hayırlısı :) haber ver mutlaka uyuyamayiz biz bu gece :)
Sanada erken tahmin yapmis.ilk cocugunmu canimplum88 .!.:Günaydın kızlar Herkese iyi haftalar.
Bizde cumartesi ikili teste girdik , 10.haftada erkek gibi demişti yine hala erkek gibi ama belli olmaz 16.haftayı beklememiz lazım dedi Kan testleri cuma günü çıkıcak telefon et dedi inşallah güzel çıkar hepimizinkide.
Ay ben unuttum.bildigim degerleri bi anormallik olsa soylerdi canim doktorun demekki hersey yolunda cok.sukur. cinsiyet tahmini istemedinmiKızlar bebişim 12+6 haftalık göründü ultrasonda 6.4cm olmuş ikili tarama yapıldı . ense kalınlığını ölçtü ama söylemedi bana elimdeki kâğıtta NT 11.2yaziyo anlayan varmı birde kan sonucunu perşembe alicam 1tup kan aldı benden
Kızlar bebişim 12+6 haftalık göründü ultrasonda 6.4cm olmuş ikili tarama yapıldı . ense kalınlığını ölçtü ama söylemedi bana elimdeki kâğıtta NT 11.2yaziyo anlayan varmı birde kan sonucunu perşembe alicam 1tup kan aldı benden
Sanada erken tahmin yapmis.ilk cocugunmu canim
Yok canım devlet hastanesine gidiyorum bugün çok kalabalıktı Dr da sinir etti beni . hiç ilgilenmedi .Ay ben unuttum.bildigim degerleri bi anormallik olsa soylerdi canim doktorun demekki hersey yolunda cok.sukur. cinsiyet tahmini istemedinmi
Canım ben şimdi raporuma baktım. Bende NT 1.22mm yazıyor. Ölçü birimi yazıyo mu yanında?
Hadi ya sinir oluyorum bnde ilgilenmedikleri zamanYok canım devlet hastanesine gidiyorum bugün çok kalabalıktı Dr da sinir etti beni . hiç ilgilenmedi .
Yazıyordu canım mm yazıyordu ölçü birimi .çivi yazısı gibi yazdığı için yanlış anlamıştı olabilirim . kan sonucunu alınca tekrar gidicem perşembe günü .anormallik olsaydı söyler mıydı acaba gerçekten.
Ben baktim simdi 2 li test kagidima
papp-a 2.94
beta 37.7
usg olcumunde nuchal translucency mom 1.01 yaziyo[/QUOTE
Kan değerleriyle ulstrason ölçümleri aynı kagittami verildi size
Hakikaten bu ne bicim goruntu yahuu. El insafyanii. Benimkinde burnu bile belliVerdiği çıktıya bakarmisiniz bebis gorunmiyo bile . terbiyesiz ya bunlar . perşembe günü kan sonucunu cikacakmis ikisini birlikte inceler heralde inşallah sorun yoktur.
Verdiği çıktıya bakarmisiniz bebis gorunmiyo bile . terbiyesiz ya bunlar . perşembe günü kan sonucunu cikacakmis ikisini birlikte inceler heralde inşallah sorun yoktur.
Kizlarr adividem temiz cok sukur yuzde 78 cikmis 3 aydan cok eski mikrop cok mutluyum cok sukur Allah ıma