• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

plum88 .!.:
Günaydın kızlar Herkese iyi haftalar.
Bizde cumartesi ikili teste girdik , 10.haftada erkek gibi demişti yine hala erkek gibi ama belli olmaz 16.haftayı beklememiz lazım dedi Kan testleri cuma günü çıkıcak telefon et dedi inşallah güzel çıkar hepimizinkide.
Sanada erken tahmin yapmis.ilk cocugunmu canim

Kızlar bebişim 12+6 haftalık göründü ultrasonda 6.4cm olmuş ikili tarama yapıldı . ense kalınlığını ölçtü ama söylemedi bana elimdeki kâğıtta NT 11.2yaziyo anlayan varmı birde kan sonucunu perşembe alicam 1tup kan aldı benden

Selam hamişleeer :anneadayı:
İkili tarama testi sonucumu aldım. Allah'a şükürler olsun risk yok. :KK36::KK37::KK6:
Kendi doktoruma göstermedim daha. İki gün sonra giderim büyük ihtimalle.
Herkesin sonucu da iyi çıkar inşallah.

Doktor 22-23. haftada renkli doopler ile çekilecek 3'lü tarama için gelmemi söyledi. Ama bunda bu kadar heyecan yapıp bir de 3'lü taramayı bekleyecek olmak acaba? dedirtiyor.

Kızlar bebişim 12+6 haftalık göründü ultrasonda 6.4cm olmuş ikili tarama yapıldı . ense kalınlığını ölçtü ama söylemedi bana elimdeki kâğıtta NT 11.2yaziyo anlayan varmı birde kan sonucunu perşembe alicam 1tup kan aldı benden
Ay ben unuttum.bildigim degerleri bi anormallik olsa soylerdi canim doktorun demekki hersey yolunda cok.sukur. cinsiyet tahmini istemedinmi

Canım ben şimdi raporuma baktım. Bende NT 1.22mm yazıyor. Ölçü birimi yazıyo mu yanında?

Canım ben şimdi raporuma baktım. Bende NT 1.22mm yazıyor. Ölçü birimi yazıyo mu yanında?

Yazıyordu canım mm yazıyordu ölçü birimi .çivi yazısı gibi yazdığı için yanlış anlamıştı olabilirim . kan sonucunu alınca tekrar gidicem perşembe günü .anormallik olsaydı söyler mıydı acaba gerçekten. :(

Yazıyordu canım mm yazıyordu ölçü birimi .çivi yazısı gibi yazdığı için yanlış anlamıştı olabilirim . kan sonucunu alınca tekrar gidicem perşembe günü .anormallik olsaydı söyler mıydı acaba gerçekten. :KK43:

Valla devlet hastanesi olduğu için söylemezdi diye düşünüyorum. Malum rica minnet konuşuyorlar.
Bence problem yok. 1.12mm de yazmış da olabilir. Ya da ona benzer bir şey. İçin rahat olsun.

Verdiği çıktıya bakarmisiniz bebis gorunmiyo bile . terbiyesiz ya bunlar . perşembe günü kan sonucunu cikacakmis ikisini birlikte inceler heralde inşallah sorun yoktur.

Eklentiler

• IMG_20160111_151457.jpg
    IMG_20160111_151457.jpg
    53,4 KB · Görüntüleme: 55
Verdiği çıktıya bakarmisiniz bebis gorunmiyo bile . terbiyesiz ya bunlar . perşembe günü kan sonucunu cikacakmis ikisini birlikte inceler heralde inşallah sorun yoktur.

Eh Nuh Nebi'den kalma aletlerle bu kadar olur. Günde yüzlerce hastaya bakılıyor üstelik.
İnşallah yoktur sen rahat ol.

Back