- 1 Temmuz 2020
- 208
- 169
- 23
- 40
- Konu Sahibi Princessxxx
-
Çok sevinfim canım sağlıkla gelsin inşallahBu ayin 4 de asilama olmustum 15.gun bugun test yaptim evde hamileyimyarin kan verecem dua edin insallah kimyasal gebelik olmaz insallah rabbim isteyen herkese nasip etsin
Amin insallah cnm bnm rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin tez vakitte burdaki herkese nasip etsin insallahÇok sevinfim canım sağlıkla gelsin inşallah
Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah belirtileriniz var mıydı?Amin insallah cnm bnm rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin tez vakitte burdaki herkese nasip etsin insallah
Amin insallah rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah kasik agrim ve alttan batmalar oluyor du hala var gerciSağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah belirtileriniz var mıydı?
Benim 5 gün ben de hiçbir belirti yok morelim çok bozuk kesin tutmadı ağladım az önce bir daha aşılama olmuycam pes ediyorum ben bu çocuk konusunu da kapatıcam tamamen artık bu zamana kadar hep üzüldüm bu da sondu artıkAmin insallah rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah kasik agrim ve alttan batmalar oluyor du hala var gerci
ben de aynı durumdayım. ne acı. isyan etmek istemiyorum ama çok yoruldum bıktım artık.Benim 5 gün ben de hiçbir belirti yok morelim çok bozuk kesin tutmadı ağladım az önce bir daha aşılama olmuycam pes ediyorum ben bu çocuk konusunu da kapatıcam tamamen artık bu zamana kadar hep üzüldüm bu da sondu artık
Gerçekten mi senin kaçıncı gününben de aynı durumdayım. ne acı. isyan etmek istemiyorum ama çok yoruldum bıktım artık.
Gerçekten mi senin kaçıncı günün
3kasımda aşılama oldum ben. C tesi kan tahlili yaptırdım negatif. Bugun 17.gun hala adet olmadım. Olsam rahatlıcam .insanlar 12 en gec 14.gunde oluyolar. Acabamı dedim bugun idrar testi yaptım oda negatif. Yoruldum valla artıkGerçekten mi senin kaçıncı günün
Çok üzüldüm canım benim de öyle olacak kesin çünkü 5 gün hiç belirtin yok bir arkadaşla yazışıyoruz burdan o bende 1 gün önce yaptırmış tüm belirtileri yaşıyor şu an ben artık kesin gözüyle bakıyorum negatif diye3kasımda aşılama oldum ben. C tesi kan tahlili yaptırdım negatif. Bugun 17.gun hala adet olmadım. Olsam rahatlıcam .insanlar 12 en gec 14.gunde oluyolar. Acabamı dedim bugun idrar testi yaptım oda negatif. Yoruldum valla artık
olsun sen yine de iyi düşün.. daha 5.günün. belirti olmaması daha iyi bence. ben tüm hamilelik belirtilerini yaşadığım aylarda sonuç negatif oluyorduÇok üzüldüm canım benim de öyle olacak kesin çünkü 5 gün hiç belirtin yok bir arkadaşla yazışıyoruz burdan o bende 1 gün önce yaptırmış tüm belirtileri yaşıyor şu an ben artık kesin gözüyle bakıyorum negatif diye
Bilmiyorum bakalım, ama senin içinde çok zor şu an acaba mı başlamadı adetim yoksa hamile miyim diye düşünmek çok zorolsun sen yine de iyi düşün.. daha 5.günün. belirti olmaması daha iyi bence. ben tüm hamilelik belirtilerini yaşadığım aylarda sonuç negatif oluyordu
Canım kusura bakma ben mutsuzum seninde mutsuz ediyorum canım hakkını helal etolsun sen yine de iyi düşün.. daha 5.günün. belirti olmaması daha iyi bence. ben tüm hamilelik belirtilerini yaşadığım aylarda sonuç negatif oluyordu
helal olsun ne demek ben zaten mutsuzum sorun yok o yüzdenCanım kusura bakma ben mutsuzum seninde mutsuz ediyorum canım hakkını helal et
Ya mesela aşılama olduktan sonra göğüslerin şiştim 6 günde falan kasıklarında batmalar oldu muhelal olsun ne demek ben zaten mutsuzum sorun yok o yüzdenişin garibi
Ben zaten tutmadı gözüyle bakıyorum adetimi bekliyorumS seydabulutcan
O ORKIDE_6 kızlar umudunuzu kırmak istemem ama bnde hiç belirti hissetmemiştm iki aşılamamda da hemde 5 kasımda yapılmştı 16 kasımda adet oldm
Canm hayırlı olsun çok sevindim darısı bize bugün kan verecektin kaç çıkmış beta hcg yazarsan sevinirimAmin insallah cnm bnm rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin tez vakitte burdaki herkese nasip etsin insallah
Canım zaten ben eminim ama 3kasımda yapıldı hala adet olmadım o canımı sıkıyor negatifse olup kurtuliyim böylesi daha kötü inanS seydabulutcan
O ORKIDE_6 kızlar umudunuzu kırmak istemem ama bnde hiç belirti hissetmemiştm iki aşılamamda da hemde 5 kasımda yapılmştı 16 kasımda adet oldm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?