geçen ay çatlatma iğnesi vurunduğumda 15. gün adet olmuştum şimdi aşılama olunca farklı olur sanırım yarın tahlil yaptırmayı çok istiyorum ama kasığımdaki bu batmalar beni korkutuyo dış gebelik falan olur diyee ne yapsam bilmiyorum
selam kızlar bende pko hastasıyım 2 bucuk yıllık evlıyım 23 yasındayım hıc korunmamamıza ragmen bebiş sahıbı olamadk..defalarca doktora gıttım en son gecen ay ogrendım pko oldgumu.doktorum aşılama oldum 30 kasımda sabırsızlıkla 15 gunun gecmesını beklıyorum ınsallah sonucum pzıtıf olur.rabbıım ısteyen herkese annelıgı nasıp etsıın.umudunuzu kaybetmeyın o kotu duyguları yenıcezz ve bızde hamıle kalıcaz...
merhaba arkadaşlar
ben de aşılama yaptırmayı düşünüyorum, beni de aranıza alır mısınız?
Bir de nerde yaptırmalıyım aşılamayı? Nereyi önerirsiniz? Yaptıranlar yazarsa çok memnun olurum
kaplang gözün aydın, allah tamamına erdirsin. Sen nerede yaptırmıştın aşılamayı?
merhaba arkadaşlar
ben de aşılama yaptırmayı düşünüyorum, beni de aranıza alır mısınız?
Bir de nerde yaptırmalıyım aşılamayı? Nereyi önerirsiniz? Yaptıranlar yazarsa çok memnun olurum
kaplang gözün aydın, allah tamamına erdirsin. Sen nerede yaptırmıştın aşılamayı?
p.tesi has.yatis sali ameliyat nasipse canim
yokya bende tık yok sanmıyorum hıc hıssetmıyorum..bende 2.ıcın arastırma yapıyorum dırek tupe falan gecerım dıyorum.umutsuzlugumun dıbındeyım.bakalım.
benimde ilk aşılamam erkende gelmişti canım bir ay ara vermiştik ama bir sonraki aya normale dönüyor inşallah aşılamaya gerek kalmadan hamile kalırsın canım
geçen ay çatlatma iğnesi vurunduğumda 15. gün adet olmuştum şimdi aşılama olunca farklı olur sanırım yarın tahlil yaptırmayı çok istiyorum ama kasığımdaki bu batmalar beni korkutuyo dış gebelik falan olur diyee ne yapsam bilmiyorum
Kendimden bildiğim için sizlere bazı önerilerim olsun istiyorum benim 1 aşılamamda çok takıyodum çok kendimi dinliyor herşeye çok dikkat ediyodum ama ne oldu 8 gün önce regl oldum
2 aşılamamda yaşılama yaptırmaya giderken bile birsürü olumsuzluk oldu trafikte kaldık doktora 1,5 saat geç gittik başta böyle olunca ben umutsuz olmaya başladım tutmayacak diye hiç dikkat etmedim kafayı başka şeylere yordum tüp bebek araştırdım fiyat aldım doktor buldum regl olmayı bekledim ama beklediğim regl gelmedi ve hamile olduğumu öğrendim
sizlerde lütfen kendinizi dinlemeyi bırakın allaha tevekkül edin bol bol dua edin kendizi dinledikce strese giriyosunuz steste herşeyi engelliyor hayi hep birlikte halaya
ben bugün öğleden sonra hastaneye gidiyorum tahlil yaptırıcam ama içim o kadar kötü ki sanki heran adet olcam öle hissediyorum bi kere daha kan alınırken tam o an adet olmuştum bu korku beni öldürür ... arkadaşım bende 10 günümde hiç bişi hissetmiyodum ne ağrı ne sızı sanki hiç bişi olmuycak gibiydi şimdi telaşlıyımm allahım sen yardım et
anamm gebelik takvimi de yapmışş Maşallahh canım Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin..
ekleyim dedim artık kan testimin sonucuda yüksek çıkınca görüyorum arkadaşların var bende ekledim darısı innşallah başına canım
ben bugün öğleden sonra hastaneye gidiyorum tahlil yaptırıcam ama içim o kadar kötü ki sanki heran adet olcam öle hissediyorum bi kere daha kan alınırken tam o an adet olmuştum bu korku beni öldürür ... arkadaşım bende 10 günümde hiç bişi hissetmiyodum ne ağrı ne sızı sanki hiç bişi olmuycak gibiydi şimdi telaşlıyımm allahım sen yardım et
ekleyim dedim artık kan testimin sonucuda yüksek çıkınca görüyorum arkadaşların var bende ekledim darısı innşallah başına canım
ben 2 gun once yaptım cıkmadı ıyıce umutsuzlugum cogaldı o yuzden yapma derım canım ama kan tahlılı yapabılırsınBen de 30 kasımda yaptırdım canım. Şuan hiç bişe hissetmiyorum acaba diyorum 10. Günde idrar testi yaptırsam mı , meraktan duramıyorum
zaten birşey hissetmiyosun regl tarihine doğru regl olacakmış gibi ağrıların oluyor sen kendini dinlemeyi bırak sıkıntı yapma ben kendimi dinlemeyi nezaman bıraktım hamile kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?