Merhaba,
İnşallah bu seferki aşılaman tutar sevinçli haberi alırsın :)
Ben geçen ay aşılama yaptırdım ama tutmadı.. Bu ay dinleneceğim Aralık ya da Ocak'ta tekrar yaptırmak istiyorum.
Hangi doktora gidiyorsun?
mrb.. Infertilitede takipteyim.. Hipogonadotropik hipogonadizm hastasıyımm. Menogonla yumurta takibi oldum, 3-4 tane yumurtam gelişti ve aşılama oldu ilişkiyle de destekledik.. Adetim 4 gün gecikti. Kan testi yaptırdım 1.27 çıktı negatif yani ama adet de olmadım neden acaba.?şimdiden teşk..
meraba bende ekim ayında aşılama oldum ama tutmadı,buğün adetimin dördüncü günü klomen kullanıyorum salı günü yumoşlara bakılacak,sonrasında iğne yapıcam muhtemelen de perşembe günü 2.aşılamamı olucam.
serenes diye arkadaş dinlenmenin iyi olduğunu söylemişti,ama gittiğim doktor böyle bişeyden bahsetmedi yani aşılamalarım üst üste olmuş olucak,hatta 2.side tutmazssa 3.aşılama yapıcak oda tutmazssa biraz ara verip sonra tüp bebek kararı aldık.
inşallah seninde,serenesinde benimde iyi sonuçlar alırız.
buğün klomen kullanmaya başlamışsındır heralde adetin bittikten sonra tekrar çağırıp iğne yazıcaktır yine.sonrada aşılama..
ikimizinde ortak noktası bakalım tutucak mı? haberleşiriz....
dua ile ...
inşallah ikinizi aşılaması da bu ay tutar güzel haberleri alırsınız :)
inşallah canım seninde aşılmam tutar
Selam kızlar
Bende bu ay aşılama yaptırıcam inşallah. İlk kez... Doktorum önerdi, eşimin sperm değerleri sınırda olduğundan, aşılama ile olumlu sonuçlar alabileceğimizi belirtti. Ben aşılamadaki başarı oranının hangi eşte ne problem olduğuyla da alakalı olduğunu düşünüyorum. Genellikle erkekten kaynaklanan sorunlarda daha başarılı oluyor diye okumuştum. Allah hepimize güzel sonuçlar almayı nasip etsin.
benim doktorumun söylediği normal ilişki ile %5-10 aşılama ile ise %20 şans veriyolar başarısız olma şansı daha fazla ilk aşılamamda çok ümit etmememi söylemişti sana katılıyorum erkekten oluşan sorunları cözmek daha kolay inşallah başarılı olur aşılaman insan ister istemez geriliyor ümit ediyor nezaman başıyosunuz aşılamaya?
olsun biz olumlu düşünelim, güzel şeyler olsun. ümidimizi kaybetmeyelim... Regl olmayı bekliyorum olunca gidicem, 2. Veya 3. Günü. Bu ayın 22ine felan denk gelir sanırım aşılama.Saol canım inş. Sen, ben ve tüm bekleyenlerde bian önce meleklerine kavuşur...
Bu arada daha önce aşılama yaptırmış arkadaşlar cevaplayabilirse sevinirim. Adet başlangıcından sayarsak adetin kaçıncı gününe denk geldi aşılamanız? İğneler yumurtlamayı öne alabiliyor sanırım? Mesela 14. gün felan mı aşılamanız gerçekleşti ?
ben olumlu düşünmeye çalışıyorum ama koşullar beni olumsuzlaştırıyor malesef her ay regl olunca bırakacağım diyorum ama gene ümidim oluyor devam ediyorum benim aşılamam için start verdik bugün 3 iğnemi vurulacağım pazarteside kontrole gideceğim en cok kafama takılan eşimde ve bende bir sorun olmaması değerlerimiz normal bu yüzden kafama takıyorum illaki duyuyoruz sağadan soldan korunmayı bırakır bırakmaz hemen hamile kalıyolar çok özeniyorum ozaman 3 yıldır uğraşıyoruz allahım yüzümüzed baksın inşallah
Haklısın canım hatta ikinizde de sorun yokken neden olmuyor diye daha çok hırpalıyorsundur kendini en azından bi sorun olsa sebebi bilirdin. Ama inan sorun olmaması işini daha da kolaylaştırıcak ve şöyle söyliyim benim hep duyduğum ikinci aşılamada şansın çok daha yüksek olduğu. İnşallah bu sefer tutacak ümidini yitirme canımben olumlu düşünmeye çalışıyorum ama koşullar beni olumsuzlaştırıyor malesef her ay regl olunca bırakacağım diyorum ama gene ümidim oluyor devam ediyorum benim aşılamam için start verdik bugün 3 iğnemi vurulacağım pazarteside kontrole gideceğim en cok kafama takılan eşimde ve bende bir sorun olmaması değerlerimiz normal bu yüzden kafama takıyorum illaki duyuyoruz sağadan soldan korunmayı bırakır bırakmaz hemen hamile kalıyolar çok özeniyorum ozaman 3 yıldır uğraşıyoruz allahım yüzümüzed baksın inşallah
Şimdi sonucu mu bekliyorsun??? İnşallah güzel haberler veririsinnnMerhaba Perisoko :)
Ben geçen ay aşılama yaptırdım, adetin 2. günü Puregon başlattı doktor tam 14. gün de aşılama oldum. 14 günde gelişiyor yani:)
İnşallah senin de aşılaman tutar sen de güzel haberi alırsın :)
canım sen de çok fazla takma kafana. Bak ne güzel (maşallah) ikinizde de sorun yokmuş. Olmaması için hiç bir sebep yok. Belki sen kafana taktığın için olmuyordur :) sabret:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?