birazcık kötü oldum canım ya,kistin çıkmasına seviniyodum bir ay kafam rahat eder diyodum,3.aşılamam da 1 ay ertelendi kistten dolayı ama kaplangı görünce hemen aşılama yaptırasım geldi ama yaptıramıyorum:)))
yaa süper oldu bizlere umut oldu bize yaa,gülüm ya inan benimde içime doğuyu hepimizde hamile kalıcaz inşallah.
sen nasılsın kuzum,demiştim sana pazartesi yada salı olur aşılaman diye,inşallah senden de güzel haberi alırız canım
canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm dunyaları verdıler suan bana sankı oyle sevındımm kıııı oyyyyyyyyyyyy kurbn olurum yaaa aglıyorm sevınctenn rabbım sana bınlerce sukur olsunnnnnnnn
canım sımdı sorularımı yanıtlamalısın :))) kac tane yumurtan vardı asılama yapılırken ve dun kacıncı gunundu taze anne senı :))
bugun umutsuzluga baslamstm asılamam pazartesı yada salı olcak stresten umutsuzluk olmaya basladı derken senın haberın bana ılac gıbı geldıı :)
canım tekrardan tebrik ederim,kız keseyi ne yapıcan al sana tapu gibi hcg tahlil sonucun:))) haftaya görürsün heralde bazen 8.haftada gören de var birde onun sıkıntısına düşme,evham yapma :))))
allaha çok şükürler olsun en sonunda uğraştık didindik dualarla destekledik rabbim nasip etti allahım inşallah sizlerede nasip eder cnm
benim üc tane yumurtam olmuştu aşılamam 33 saat içerisnde yapıldı 36 saati beklemedik canım tabi aşılama günü trafikte kaldık 1,5 saat gibi bir sürü olumsuzluk oldu bukadar sorun olunca tutmayacağını düşündüm ben ama rabbim çok büyük her şerde bir hayır var du et canım bol bol sakın yılma ayrıca aşılamadan sonra yıkanma yat uyu canım bir gün sonra yıkan aklında olsun
ne güzel işte canım yumoşlar fena değil umudunu kaybetmek yok!!!!!!!!!!olucak,tutucak inşallah:)) iyiyim kız bi sorun yok eşim gelicekmiş 16.30 ta yemek yapıcam birazdan
inşallah istenilen büyüklüğe gelir canım,aşılaman da tutar,yapıldıktan sonra farklı şeylerle ilğilen kafanı dağıt,3.aşılamamdan sonra keman kursuna gitmeyi düşünüyorum gıy gıy gıy kafanızı dağıtırım artık :)))
acıktın mı kuzuuuuummmmmmmm?
sen bir saat sonra gitmişin ben kalkar kalkmaz gitmiştim :)) doğum odası çok soğuktu havalandırma çalışıyodu sabitlediler beni ayak ayak üstüne attılar başımın olduğu kısmıda ağaşı doğru yatırdılar yani yatağı,ben o şekilde 30 dak yattım soğuk vurdukça çişim geldi :))) kalkar kalkmaz wc ye gittim.
onunla alakası yok hemen de kalkabilirsin,ya şöyle bişey var spekulumdan sonra acıtan bişey var ya spermin iletildiği araç,o işlem bittikten sonra kapanıyo yani spercikler akmıyo istediğin kadar wc ye git ağlamana üzüldüm canım benim kıyamam
canım sana saygımdan,bişey diyemiyorum yoksa ilk okuduğumda bi kelime geldi ağzıma geri gitti,terbiyemde müsade etmedi.
ne yapıyon sen yaaaaaa,harbiden delisin kız,haftasonu git dr a belki görürsün bu arada tahminen 4 haftalıktır 14.günden sonra yaptırdın testi adet gününü baz alırsak 4 haftalık olması lazım canım,abovvv ben yoki 2 hafta topikte senin nazın çekilmez şimdi :))) sen keseyi gör bana msj atarsın cepten :)) o zaman girerim kk ya:))) deli yaaaaaaa valla deli :)) kız hiç gülücem yoktu deliiiii
Kızlar aldım sonucu beta hcg 1769
birazcık kötü oldum canım ya,kistin çıkmasına seviniyodum bir ay kafam rahat eder diyodum,3.aşılamam da 1 ay ertelendi kistten dolayı ama kaplangı görünce hemen aşılama yaptırasım geldi ama yaptıramıyorum:)))
yaa süper oldu bizlere umut oldu bize yaa,gülüm ya inan benimde içime doğuyu hepimizde hamile kalıcaz inşallah.
sen nasılsın kuzum,demiştim sana pazartesi yada salı olur aşılaman diye,inşallah senden de güzel haberi alırız canım
allaha çok şükürler olsun en sonunda uğraştık didindik dualarla destekledik rabbim nasip etti allahım inşallah sizlerede nasip eder cnm
benim üc tane yumurtam olmuştu aşılamam 33 saat içerisnde yapıldı 36 saati beklemedik canım tabi aşılama günü trafikte kaldık 1,5 saat gibi bir sürü olumsuzluk oldu bukadar sorun olunca tutmayacağını düşündüm ben ama rabbim çok büyük her şerde bir hayır var du et canım bol bol sakın yılma ayrıca aşılamadan sonra yıkanma yat uyu canım bir gün sonra yıkan aklında olsun
sen bir saat sonra gitmişin ben kalkar kalkmaz gitmiştim :)) doğum odası çok soğuktu havalandırma çalışıyodu sabitlediler beni ayak ayak üstüne attılar başımın olduğu kısmıda ağaşı doğru yatırdılar yani yatağı,ben o şekilde 30 dak yattım soğuk vurdukça çişim geldi :))) kalkar kalkmaz wc ye gittim.
onunla alakası yok hemen de kalkabilirsin,ya şöyle bişey var spekulumdan sonra acıtan bişey var ya spermin iletildiği araç,o işlem bittikten sonra kapanıyo yani spercikler akmıyo istediğin kadar wc ye git ağlamana üzüldüm canım benim kıyamam
teşekkürederim darısı başınıza
ınsallah canım benım..benım bugun 7.gunum ama hıc olumlu cıkacakmıs gıbı hıssetmıyorum..negatıfı gormekten yıne olmadı gelıyo bana..ama ınsallah olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?