Aşılama Kasım Ayında Aşılama Yaptıracaklar ve Deneyimler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

olsun bıtanemm hayır vardır ara vermenın de.. ben gıttım 2 tane 14 bı tane 11 mm varms yumurta dedı sanırım ıkısı buyur bırı kalır yada 3u de buyur.. yanı ılk asılamam gıbı bı tane olmucak yumurtam.. umutluyum ama yıne cok degl korkuyorum cok cnm ya olmadı tupe geccemm... sen nasılsn ıyısın dımı

canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm dunyaları verdıler suan bana sankı oyle sevındımm kıııı oyyyyyyyyyyyy kurbn olurum yaaa aglıyorm sevınctenn rabbım sana bınlerce sukur olsunnnnnnnn

allaha çok şükürler olsun en sonunda uğraştık didindik dualarla destekledik rabbim nasip etti allahım inşallah sizlerede nasip eder cnm

benim üc tane yumurtam olmuştu aşılamam 33 saat içerisnde yapıldı 36 saati beklemedik canım tabi aşılama günü trafikte kaldık 1,5 saat gibi bir sürü olumsuzluk oldu bukadar sorun olunca tutmayacağını düşündüm ben ama rabbim çok büyük her şerde bir hayır var du et canım bol bol sakın yılma ayrıca aşılamadan sonra yıkanma yat uyu canım bir gün sonra yıkan aklında olsun

canım tekrardan tebrik ederim,kız keseyi ne yapıcan al sana tapu gibi hcg tahlil sonucun:))) haftaya görürsün heralde bazen 8.haftada gören de var birde onun sıkıntısına düşme,evham yapma :))))

benim huyum çok kötü ya ben herşeyin kötüsünü düşünüyorum şimdide başladım ya dış gebelikse diye deliyim ben deli

ne güzel işte canım yumoşlar fena değil umudunu kaybetmek yok!!!!!!!!!!olucak,tutucak inşallah:)) iyiyim kız bi sorun yok eşim gelicekmiş 16.30 ta yemek yapıcam birazdan

ben bılıyodum senın tuttugunu kac kezde soyledım sana bı kendımı hıssedemıyorm ( cnm saglıklı hayırlı bı evladn olsn

canım sana saygımdan,bişey diyemiyorum yoksa ilk okuduğumda bi kelime geldi ağzıma geri gitti,terbiyemde müsade etmedi.

ne yapıyon sen yaaaaaa,harbiden delisin kız,haftasonu git dr a belki görürsün bu arada tahminen 4 haftalıktır 14.günden sonra yaptırdın testi adet gününü baz alırsak 4 haftalık olması lazım canım,abovvv ben yoki 2 hafta topikte senin nazın çekilmez şimdi :))) sen keseyi gör bana msj atarsın cepten :)) o zaman girerim kk ya:))) deli yaaaaaaa valla deli :)) kız hiç gülücem yoktu deliiiii

canm ama ben asılamadan 1 ssat sonra ıdarar sıkısık gıttıgımız ıcın tuvalete gırdm dayanamadm walla sonrada agladım :))

inşallah istenilen büyüklüğe gelir canım,aşılaman da tutar,yapıldıktan sonra farklı şeylerle ilğilen kafanı dağıt,3.aşılamamdan sonra keman kursuna gitmeyi düşünüyorum gıy gıy gıy kafanızı dağıtırım artık :)))

acıktın mı kuzuuuuummmmmmmm?

hayırlıysa tutsun canım :) acıktm borek yaptm kek yaptım kurabıye yaptm bıde makarna salatası arkadasm gelcek onu beklıorm :)) gel buyur beraber yıyelım

sen bir saat sonra gitmişin ben kalkar kalkmaz gitmiştim :)) doğum odası çok soğuktu havalandırma çalışıyodu sabitlediler beni ayak ayak üstüne attılar başımın olduğu kısmıda ağaşı doğru yatırdılar yani yatağı,ben o şekilde 30 dak yattım soğuk vurdukça çişim geldi :))) kalkar kalkmaz wc ye gittim.

onunla alakası yok hemen de kalkabilirsin,ya şöyle bişey var spekulumdan sonra acıtan bişey var ya spermin iletildiği araç,o işlem bittikten sonra kapanıyo yani spercikler akmıyo istediğin kadar wc ye git ağlamana üzüldüm canım benim kıyamam

delı gıbı herseye aglarm :)) aslında hıc alakası yok ama psıkolojık spermler gıttı gıbı gelıyo :)) bende asılama oncesı bı suru su ıcırdıler yumurtaları net gormk ıcın su ıc ıc doldum :)) cnm senn kc yumurtan vardı yapılırken

hmmm döktürmüşün :))) ellerine sağlık canım benim yerime börekten yersen sevinirim.aynen inşallah tutar canım

aşılama öncesi bende ultrasyona bakmadılar canım,ya normalde bende yumurta gelişimi çok iyi hatta sizler gibi menegon,gonalf felan kullanmıyorum adetin 3.günü klomen olarak sadece serephone ve bittikten sonra çatlatma iğnesi olarak ovitrelle kullanıyorum.1. ve 2.aşılamam da 3 tane oluşmuştu hepside çok iyiydi 20mm kadar ulaşıyodu,bu sefer 3.aşılamada rapor çıkarıcakmış dr ve ilaçları değiştiricek bende bilmiyorum hangilerini yazıcak dediğine göre pahalı olduğu için rapor çıkaralım demişti,bende beklemedeyim canım,3.aşılama olunca paylaşırım o zamana kadar da senin aşılaman da tutmuş olur inşallah :)))

evhamlı arkadaşım kaplang,beğüm ben kaçtım minikkkuşum gelicek bir saat sonra mutfağa geçiyorum yemek yapmaya çok ama çok öpüldünüz g.üzere

kızlar merhaba kac günlerdir bu siteyi okuyorum calıstıgımdan bir türlü üye olamadım
benimde söyle bir problemim var
bebek düsünmeye basladıgımda adetim düzensizlestigi icin doktora gittim bana progestan hapı verdi ve adetimin 2. gününde test yapmak icin cagırdı.hormon testlerim gayet güzel cıktı 14. gün gel yumurtana bakalım dedi .gittiğimde yumurta göremedi daha sonrada önümüzdeki ay klomen vericem dedi bende cok sasırdım daha calısmalara baslayamadan klomen kullandım 1 ay kullandım yumurtam gittiğimde 14. gün 15 mm olmustu yeterli deil biz igneye gecelim dedi şok oldum esimin spermlerine bakıldı hersey normal 78 milyon cktı
benim anlamadıgım biz daha hicbirsey denemeden beni hemen bukadar ilaclara yönlendirmesi doktora sordugumda bosuna beklemeyelim diyor .cok psikolojim bozuldu simdi bugünden itibaren yumurtlama ignelerini vurulucam salıya kontrolum var yumurta durumuna göre ya ilişki yada asılama yaparız dedi benim bebek düsünmeye baslayalı 2 ay oldu ne asılaması anlamadım (

cok morelim bozuk bir akıl verin nnolur

yarın randevu bile aldım doktora gidiyorum saat 3 te daha aileden kimseye söylemedim alayım ultrasyon görüntüsünü onu göstercem anneme kan tahlilini gönderdiler bana değer aralığına gör 5 haftalık internettede yazarsan beta hcg 1769 diye çıkıyo ben teste göre konuşuyorum canım ben hiç nazlı değilim aksine tez canlıyım hadi bakalım sıra sizde kızlar boş durmak yok koçişleri boş bırakmayın atarım canım mesaj

Kızlar aldım sonucu beta hcg 1769

süperr yaa bu değere göre kesenin bile görülmesi lazım değerin baya yüksek ikiz olmasın kız sakın hadi inşallah diyelim mi nasl sevindim anlatamam şu gün mutlu olmamaı sağlayan tek iey senin güzel haberin yanii Allah tamamına erdirsin inşallahh..

Benim de heen yaptırasım vardı ama dr bana da bir ay ara dedi kist falan yoktu ama yaptıramıyorum dinlen dedi işte beklicez.

Canım benim tam 36 saat sonra yapıldı hatta yapılması falan bir 15 dk bile geçti üzerinden. Bir dahakine daha erken gitmeyi düşünüyorum eşimin örneği hemen alırsak erken gidersem bir yarım saat erken yapılsa belki daha iyi olur rahmim geride olduğunda benim 15 dk falan sürüyor. Bende yıkanmadım canım.

Bende eve gidince wc ye gittim sonra da gitmeseydim ya tutsaydım az daha dedim beni 1 saat yatırdılar ama ben ayağa kalkıp iç çamaırımı giyince meni dışarı geldi benim direk rakime enjekte ediyorlarsa nasıl geldi bilmiyorum. Ama geld meniydi yani ki zaten kalkar kalkmaz iç çamaşırımı giiynce giyince hissettim evde wc ye gidince de gördüm zaten benim ona da aklım takıldı direk rwhime değil de rahim ağzına kadar mı koydu acaba diyee ama baya uğraştı bir aletle tuttu rahmi sanırım acı yoktu ama gördüm yanii. Neyse artık nasipte yoksa olmuyor olacağı varsa oluyor.

ınsallah canım benım..benım bugun 7.gunum ama hıc olumlu cıkacakmıs gıbı hıssetmıyorum..negatıfı gormekten yıne olmadı gelıyo bana..ama ınsallah olur

Negatif düşünmek yok olumlu düşün olmadıysa da negatif elektirik yükleme vücuduna olumlu da düşünsen olumsuz düşünsen sonuç değişmiyor bari olumlu ol da umutla bekle. Rabbim bilir en iyisini canım ama belki şu an seninledir olumsuz düşünüp strese sokma kendini ben son zamanda umutluydum napıyı yaa dedim 10 günlük umut edeyim bari dedim olmadı evet üzüldüm ama geçti 1 ay ara verdirdi dktorum diğer aşılmaya bomba gibi başlıcam kısmetse. Stres yapmamak sürekli düşünmemek lazım ilk aşılamamdan çok dersler çıkardım zaten bu yüzden genelde 2. aşılamalar tutuyor kaplang örneğinde olduğu gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…