Aşılama Kasım Ayında Aşılama Yaptıracaklar ve Deneyimler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
hmm o zaman kese görünebilir canım,tekrardan tebrik ederim canım,ayy annenler nasıl sevinicek şimdi,slm söyle kız :))) bu arada ne dicem ne duruyon çizelgeni yapsana.

nazlı derken ebhamlılığından bahsediyorum canım,evhamın çekilmez diye,çok dış gebelik felan töbe töbe!!!!!!!!!

içimden bir his aşılama yaptırmadan hamile kalıcanı söylüyo canım:))

aslında dinlenmek daha iyi olur diye düşünüyorum,benim dr u anlayamadım 1.2. yapılıp 2aşılama tutmazssa o zaman ara veririz demişti sonra 3.aşılama oda tutmazssa yine ara verip öyle yapıcaktı tüp bebeği,hayırlısı olsun yaa.

ama emin ol aklına olumsuz bişey gelmesin spermler zaten yıkanıyo,bide rahime enjekte edildikten 5 dakika sonra daha da çok sıvılaştırılıyo anlıcan giden zaten o anda yani 15 dak.içerisinde gidiyo geriye kalanda haliyle dışarı atılıyo canım o yüzden sıkıntı yapma,bende de şey var mesela bat ım 29-30 kasımdı ben 2 aralıkta oldum biz ne zaman ilişkiye girsek bu zaman diliminde ertesi gün adet oluyorum anladın heralde en son ne zaman ilişki zamanımızı :)))) dr a sordum ilişkiyle alakası yok diyo,simir testi yapmıştı zaten bişey çıkmadı o yüzden takma kafanı demişti.

bizimki sadece kuruntu başka bişey değil,en çok ihtiyacımız olan şey kafayı boşaltmak!!!!!!

ınsallah bıtanem tutar gec yazdm arkadasm geldı cıktım hemen kuzucumm:)

sorun değil canım söylemiştin zaten arkadaşının geldiğini,rahatına bak:))

kızz bittimi börek,çörek?:))

Allah Allah ilk defa etkisi olduğunu görüyorum,bende tık yok hala 56 yım,standart hiç değiştirmedi ve düzensiz beslenirim ki bilirsin düzensiz beslenme kilo yapar,kontrol senin elinde ya kilolu değilsin ama bundan sonraki yemene içmene dikkat et bence kalıcı olursa kötü olur!! bu arada boyun kaç?

1.70:) cnm ben verırım kı yıne cunku odemde var ıgneden vucudumda

meraba kızlar bende 22 kasımda 1. aşılamamı yaptırdım bugün 13. günüm kasıklarımda ara ara batmalar oluyo sanırım tutmadı zaten 11. günde idrar testi yapmıştım negatf çıktı yarın kan tahlili yaptırsam mı yoksa beklesem mi daha önce kasıklarımda hiçbatma olmamıştı dış gebelik olur mu diyede çok korkuyorum :2::2::2:

canım gunun dolsun kan tahlılı yap.bende dun yaptım ıdrar tahlılı negatıfı gordum yıne benımde bugun7.gunum aşılamada pazartesı kan testı yapmayı dusnuyorum hakkımızda hayırlısı..

canım gunun dolsun kan tahlılı yap.bende dun yaptım ıdrar tahlılı negatıfı gordum yıne benımde bugun7.gunum aşılamada pazartesı kan testı yapmayı dusnuyorum hakkımızda hayırlısı..

İnşallah canım Allah söyletmiş olsun biz de normal denicez bakalım da bu ay annemin de gelme ihtimali olabilir ben mümkün olduğu kadar erken gelsin haftaya falan diyorum yumurtlama zamanı gelmeden bir de ne zaman regl olcam bilmiyorum aşılamadan önce 37 yi buluyordu şimdi aşılamadan dolayı bir daha ki ayda erken olrmuyum ki 12. günü geldi aşılamadan sonra. Bakalım 14-21. günler arası denerim ben kaçırmamak için. Kısmet. Evet moral çokönemli ya takıyoruz hemen odaklanıyoruz öyle olunca vücut zaten tepki veriyor olamıyor maalesef yok anam yok olabildiğince rahat olmaya çalışıcam artık.

Canim hayirli olsun.cok sevindim mevlam saglikla kucagina almayi nasip etsin ins.

benimde ilk aşılamam erkende gelmişti canım bir ay ara vermiştik ama bir sonraki aya normale dönüyor inşallah aşılamaya gerek kalmadan hamile kalırsın canım

yarın gideceğim inşallah görünür canım benim hemde nasıl anlatamam babam bana çok düşkünüdür beni istemeye geldiklerinde ağladı adam evet diyemedi düğün günümde üzerimde gelinliğim varken bana istersen şu an vazgecebilirsin dedi ağlar sevincinden söylerim selamını canım

çok takıyorum malesef huyum böyle

11. gün erken canım idrar testinde çıkmaz kan testi yaparsan çıkar muhakkak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…