Aşılama Kasım Ayında Aşılama Yaptıracaklar ve Deneyimler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım bozma moralini..15 mm kötü değilki...pazartesiye kadar o büyüyecek bak görürsün...yumurta sayısının bi önemi yok bence canım...gecen ay benim 3 taneydi

sedefekrem

merhabalar, beklemek daha rahat bence, sonucu görmekten korktuğum için bugünde beklerim olmadı yarın test yaparım yada pazartesi, daha garanti :) sen canım ankarada gidiyormuşsun sanırım bir doktora, bende ankaradayım nereye gidiyorsun rica etsem sölermisin, nasıl nedir

Canım hiç moralini bozma Rabbime dua et. Bak benim 3 yumurtam vardı ama hiçbiri döllenmedi doktorda umutluydu ama olmadı yanii olacağı varsa tek yumurtayla da olur zaten 3 te olsa büyük ihtimal biri döllenecek. İlk aşılamayla kıyaslama ilk aşılama da gebe kalan çok az insan var ilişki gibi değil çünkü aşılamavücuda alışık olmadığı bir müdahele de bulunuluyor ama 2. aşılama da vücut alışmış oluyor bir şekilde. Şans daha artıyor bence bir de insan sanırım ilki kada stres yapmıyor iğnelerin ilaçların yapabileceği belirtilerin farkında oluyor kendini kaptırmıyor diye düşünüyorum kaplang arkadaşımız da olduğu gibi. Allah hayırlsını versin canım..

Test zamanın gelmiş aslında ama beklemek istiyorsan bekle beni kendi doktorum 10. gün çağırmıştı gittim negatifi gördüm 2 gün sonra da regl oldum hangisi iyi bilmiyorum negatifi görüp regliyi bekliyor olmak mı yoksa direk reglimi olmak bilemem ama ben bir dahakinde beklicem zaten genelde yoksa 12-14. günlerde reg lgeliyor yumurtanın çatlama zamanı belli olduğu için aksamıyor yanii boşuan gittim kan testi parası verdim negatifi gördüm dr çağırsa da gitmicem beklicem ben de 2. aşılamada inşallah güzel haberler alırsın.

dejavu_one canım hayırlısı walla

ama az daha beklemek az daaha, artık başka çare yok, beklemek beni rahatsız etmiyo aslında sadece belimin ağrısı bacaklarıma vurması korkutuyo beni, birçok kişi aşılama yapılınca erken regli olduğunu sölüyorlar, gecikme yaşayan çok az sanırım, ne bileyim sadece oturup ağrıları çekip bekliyorum, belki pazartesiye kadar beklerim, gelmez ise kırmızılar bakarım duruma ama bu aşılamadan sonra kist olma durumuda varmıymış yani gecikme öle bişiyle alakalı oluyo mu? yaa ilk aşılamam 1 sene önce olunca hatırlamıyorum bişiy sanki rsetledim kendimi bakalım bu nolacak, hayırlısı güzel Allah'ımdan...

mrb arkadaşlar umarım iyisinizdir bişey sorcaktım bazı arkadaşlar 10. gün test yaptırmışlar sonuç kesin oluyomuu beklemek bayaa zorlaştııı aşılamamın 8. günü pazartesi test yaptırsam çıkarmı ve bişey daha düne kadar adet sancısı gibi sancılarım vardı ama bugün hiçbişey kalmadı sadece gögüsleri pamela andersenin gögüsleri gibi kocaman oldularrve ağrı var bunlar verilen ilaçların etkisi dimiii lütfenn cvbb

mrb arkadaşlar umarım iyisinizdir bişey sorcaktım bazı arkadaşlar 10. gün test yaptırmışlar sonuç kesin oluyomuu beklemek bayaa zorlaştııı aşılamamın 8. günü pazartesi test yaptırsam çıkarmı ve bişey daha düne kadar adet sancısı gibi sancılarım vardı ama bugün hiçbişey kalmadı sadece gögüsleri pamela andersenin gögüsleri gibi kocaman oldularrve ağrı var bunlar verilen ilaçların etkisi dimiii lütfenn cvbb

ıyıyız canım hamd olsun..genelde kan testınde ılıskıden sonra 5.gunde bıle cıkıyo.benımde bugun 9.gunum 15 gun sonra gacırdı doktor ama ben pazartesı test yapıcam 10.gunden sonrada cıkıyo..gogusler benımde şişti ucları koyulastı ve uclarında ınanılmaz bı acı var uzerıne yatamıyorum ve uclarında kaşıntı var..kasıklarımda arada bır batma oluyo.kendımı dınlemıorum artık ama agrılar dınletıyo sende kafana takma test yap pazartesı ama bırazdaha beklesen daha ıyı olur.

olumsuz olma kuzum yaa bol bo dua et her ıgnenı yapmadan once dualar oku asılama olucagın gun ayetel kursı oku ınsalah sıfası olacak bu sefer..hem boyutlar olumsuz degıl ben ınanıyorum bu sefer olack canıım..

içimde çok umut yok aslında ama,benim sadece gögüslerim şiş ve ağrı var o kadar ama senin belirtiler sanki tutmuş gibi görünüyoo:)))umarımm normalde çalışıyorum ama rapor aldımm evde oluncada sürekli aklımda düşünmemeye çalışıyorum ama mümkün değil,

arkadaşlar bide tüp bebek konusunda 3 yıl evli olma şartımı var ben 2 sene bitecek yazın düşünüyoduk ama öyleyse beklememiz gerekecek ben özel hastanaede yaptırdım aşılamayı tüp bebek için devlet yardımı alabilmek için devlet veya üniversite hastanaesindemi yapılmalı bilginiz varmı acaba

mehmet erdeme gidiyorum ben canım..önceden gazide çalışıyomuş şimdi özel muayenehane açmış..internetten yorumlara baktım iyi bi doktor...ilgili..sen hangi hastaneye gidiyosun

olacagı varsa oluyo zaten de yınede bozuldu moralım cnm sen 2. asılamaya ne zaman gecıcen bı dahakı ay mı

ewet canım..yeni doktora başladımya...hormon tahlilleri istedi bu ay onları yapcam...adetimin ikinci yada üçüncü yada gitcem tekrar aşılama yapcaz ama bu sefer iğneyle büyütecek yumurtaları

mehmet erdeme gidiyorum ben canım..önceden gazide çalışıyomuş şimdi özel muayenehane açmış..internetten yorumlara baktım iyi bi doktor...ilgili..sen hangi hastaneye gidiyosun

mehmet erdemi duydum canım hatta ahmet erdem ikiz kardeşi olması lazım oda kadıbdoğumcu idi sanırım, bi ara bende doktor araştırırken duymuştum isimlerini gittim gaziye ama artık burda durmuyolar dedi orda görevli, dediğin gibi özel bakıyolarmış, benimde gücümü aşar biraz diye başka bir doktor buldum, gene özel hastane ama sgklılara baktıkları için beni daha idare ediyo, nesrin fener var 29 mayıs hastanesinde doktor araştırırken ben duydum bu hocayı, çok çok tatlı bir doktor, bir başladım bir daha bırakamadım doktorcuğumu :) 2. aşılamamıda o yaptı bakalım

ewet canım ikiz kardeşi var ahmet erdem...biraz tuzlu ama alanında en iyi doktorlardan biriymiş...aşılaman inş hayırlı olur canım sonucunu yaz mutlaka

ewet canım ikiz kardeşi var ahmet erdem...biraz tuzlu ama alanında en iyi doktorlardan biriymiş...aşılaman inş hayırlı olur canım sonucunu yaz mutlaka

inşallah canım hayırlısı olur bakalım ne olacak sonuç, 5 kasımda regl olmam lazımdı bekliyorum hala sabırla, sadece belim kopacak gibi çok ağrıyo bakalım sonum ne olacak :))

edıyorum canım hep edııyorum allahım hayırlısı ıse versın hep oyle dua edıyorum bıde ıkız olsun cok ıstıyodum ama vucudumda benım gıbı ınatcı 3 yumurtadan brı cıkmıs buyumus :)

olumsuz olma kuzum yaa bol bo dua et her ıgnenı yapmadan once dualar oku asılama olucagın gun ayetel kursı oku ınsalah sıfası olacak bu sefer..hem boyutlar olumsuz degıl ben ınanıyorum bu sefer olack canıım..

kuzucum bol bol edıyorum dua pazartesı olcak asılama cok heyecan basıyo yıne

bende olumsuz hıssedıyorum nedense ınsallah yanlırım dua edıyorum yanılayım dıye rabbım herkese nasıp etsın ınsallah.senın adet gunun ne zaman canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…