P.tesi has.yatis sali ameliyat nasipse canim
geçmiş olsun canım en kısa zamanda sağlığına kavuşmanı dilerim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
P.tesi has.yatis sali ameliyat nasipse canim
slm fındık kurtlarım nasılsınız bakalım,gününüz nasıl geçti.
beğümcüm hemen siliyorum kuzum özel mesajlarımı,moralin keyfin nasıl?
kaplangcım geç bile kaldın çizelgeyi hazırlamaya,ayy kıyamam babanın sevinç gözyaşları olur,benim babam da 2.5 yıl nişanlı kalınca evden giderken halay çekiyodu :))
dejavu-one ; canım benimde içimden geçen o,diyorum ya aşılama yaptırmadan hamiş kalıcan inşallah,bu arada ilaçlardan dolayımı adetin düzensizleşti?ben de herhangi bi sorun teşkil etmedi yani tam günümde oluyorum genelde,birazda strese bağlı bişey o yüzden relax ol,boşver ya takma artık kafana,bu ay ben çok rahatım kist oluşmuş klomenden dolayı şimdi yasmin diye doğum kontrol hapı kullanıyorum,gelecek ay beraber oluruz heralde aşılamayı
aramıza yeni katılan arkadaşlar sizede hoş geldiniz diyorum.
aşılama yaptıran arkadaşlar inşallah tutar aşılamalarınız.
başka da kimse kalmadı heralde,öpüyorum hepinizi....
kızlar geldim ama hiç ii haberim yok değerim 0.6 olmadı yine 1 bile değil ya moralim çok bozuk yolda ağlamamak için kendimi zor tuttum olmuycanı biliyodum ama yine bi umut belki diyodu nasipten ötesine gidilmiyoo sabır diyorumm.. bu ay ara vericemm belki 2 ayda olabilir aslında bi daha denemek bile istemiyorumm burda sizin olumsuz sonuçlarınızı okurken allahım herkese sabır ver diyodum çok üzgünümm hiç olmuycakmış gibi hissediyoruumm
dejavu-one ; canım benimde içimden geçen o,diyorum ya aşılama yaptırmadan hamiş kalıcan inşallah,bu arada ilaçlardan dolayımı adetin düzensizleşti?ben de herhangi bi sorun teşkil etmedi yani tam günümde oluyorum genelde,birazda strese bağlı bişey o yüzden relax ol,boşver ya takma artık kafana,bu ay ben çok rahatım kist oluşmuş klomenden dolayı şimdi yasmin diye doğum kontrol hapı kullanıyorum,gelecek ay beraber oluruz heralde aşılamayı
yarın sabah mı belli olucak aşılama zamanın?iğne vermişmiydi?vermediyse aşılaman perşembeyi felan bulur heralde,kız aşılama olunca ne olur kafanı dağıtıcak bişey bul takma kafaya hatta kk ya bile girme amaannn de boşver de ya valla ciddiyim.
ben buğün daha iyiyim canım aklıma doğum kontrol hapı geldikçe rahatlıyorum olmucak nede olsa diyorum ve kafamı rahatlaştırıyorum.buğün pek bişey yapmadım eşimin babaannesi vefat etmiş saat 8 gibi oraya gidicez,her ne kadar korksamda dayanamıyorum ya..ilk cenaze haberi gelince kendi kendime kedim leyla sen burda çocuğum olsun diye direniyosun ama hayat o kadar kısa ki 60ında,70inde ölüyosun zaten.....
bilmiyorum canım bazen gerçekten çok fazla kafaya takıyoruz düşünsene ortalama 35-40 sene sonra ölüceksin bi anlamı yok ya,bana mantıksız geliyo bu kadar uğraşmak
hoş geldin aramıza canım teşekkürederim darısı senin ve diğer isteyen arkadaşların başına inşallah ben istanbulda yaşıyorum benim doktorumun özel muayenehanesi var canım bütün herşeyimi orda yaptırdım güvenebileceğin iyi bir doktor bulman lazım gittiğin bir yer yokmu
sağolun arkadaşlar hepiniz haklısınız yılmamak lazım benimde 3 sene olucak yakında hiçte korunmadım her ay beklemekle geçti bilmiyorumm insan ilk öğrendiğinde herşey bitmiş gibi hissediyo . valla gözlerim şiş yazıyorum bunları .... şidi ben geçenlerde trt1 izliyodum iyi fikir diye bi program var oraya ibrahim saraçoğlu çıktıı bi kür söledi bunu kullanın bebeği olmayan kalmıycak dedi.bi tane kadında bağlandı yayına ben bu kürü kullandım daha bitmeden hamile kaldım dedi . şimdi bu ay boş geçicek ya bu kürü uygulayalım mı
ben soğan kürüne başladım adetin 2. günüde bal tarçın çörek otuna başlım diyorum fsh ve amh testini yaptırıp öle gidecem ona göre aşılama yapılıcak sizce bal tarçın çörek otu yapımmi benim yumurtalar stresten gelişmiyomuş doktorumda öle söyledi ebatı korkulcak gibi değil dedi ama bilemiyorum genede elimden geleni yapmak istiyorum işte bakalım hayırlısı demekte var ay nebilim hayırlısı olsun işte pöf oluyorum düşündükçe
kızlar merhaba
bana yardımcı olur musunuz lütfen,
21 Kasımda aşılama oldum bu 2. aşılamam, 5 Aralıkta adet olmam gerekiyordu ama olmadım daha ve ne idrarda nede kanda baktırmadım, hem sonuçtan korkuyorum hemde çok fena belim ağrıyor, sivilcelerim çıktı sanki adet olacakmışım gibi ama hala bişiy yok, hamile olma ihtimalinde de böle belirtiler oluyor mu, walla beklemekten kafam karıştı, forumlarda çok şey okudum, aşılama olupta adet sancısı çeken ve hamile olduğunu öğrenen çok insan okudum, hatta sivilceleri bilem çıkmış, bende gariplik adetten önce sancım olurdu ama bu kadar hayatımda olmadı, çok ama çok aşırı ağrılarım var, belim hiç ağrımazdı ama belim kopuyor ağrıdan, bir kaç gün daha beklemek istiyorum kesin ondan sonra bakarım testlere diyorum, ayrıca ilk aşılamamı 1 sene önce yaptırmıştım,
size kısaca hayatımdan bahsedeyim, 4 yıllık evliyim ve hiç korunmadım evlendiğimizden beri ama bir kere bile hamilelik belirtisini geçeyim olamadım bile, önceleri sadece gebelik öncesi hazırlık olsun diye doktor kontroluna gideyim dedim artık doktorlardan çıkamaz oldum, işin garip tarafı ne bende ne eşimde bişiy bulamıyolardı, taki bu seneye kadar doktorum benim yumurtalarımdan kaynaklandığını söledi üzülmedim desem alan olur, yıkıldım, rahim filmi bilem çektirdim sonra 4-5 kere klomenle denedik olmadı 2 kere çatlatma ile denedik olmadı bu 2. aşılamam bakalım sonuç ne olacak, hepimiz hakkında hayırlısı kızlar, Güzel Allah'ımdan ümit kesilmez o ol derse olur, sadece beklemek ne yapalım hayırlısı...
yokmu bana yazan arkadaşlar
hoşbuldum canım sağolasın. amin güzelim amin inşallah..ya benim yaşadığım şehir küçük bir yer. burdaki doktorlardan bıktım artık, özeldekiler para diye ölecekler. aşılama falan denemeden tüp bebek diyorlar bana. devlet hastanesinde bi doktora giitim çok ilgiliydi sağolsun. o da ankarada hocası varmış onu tavsiye etti git orada yaptır dedi. gazi ünv. tüp bebek merkezindeymiş hocası. bende karar veremedim. ünv. hastanesinde mi yaptırmalıyım yoksa büyük bi şehirde özeli mi tercih etmeliiyim...kafam çok karışık..yoksa hiç aşılama yaptırmadan tüp bebek mi denemeliyim? aşılamada da tüp bebekde de hormon alıyosun sonuçta ve de aşılamada tutma oranı düşük ya...offff...bilmiyorum yaaaaaaa, bana yardım edin nolurrr