Jelybonsdf 1 kalpte 3 AŞK... Kayıtlı Üye 7 Şubat 2012 6.082 44 113 Kırıkkale 24 Ocak 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi kaplang #1.721 leyla4627 .!.: canım sen ne yaptın,inşallah test sonucun iyidir,çikolaya kisti çıkmamıştır Genişletmek için tıkla... Canım kist muayenede belli olcak.tiroid yine biraz yüksek çıktı ama pek önemli değil galiba..cumartesi doktora gidicez bakalım
leyla4627 .!.: canım sen ne yaptın,inşallah test sonucun iyidir,çikolaya kisti çıkmamıştır Genişletmek için tıkla... Canım kist muayenede belli olcak.tiroid yine biraz yüksek çıktı ama pek önemli değil galiba..cumartesi doktora gidicez bakalım
begumsavci hayat bazen... Kayıtlı Üye 26 Şubat 2012 2.673 3 66 İstanbul 24 Ocak 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi kaplang #1.722 erdgokce24 .!.: Yok cnm allaha sukur kist Yarin tup bebege basliyorum hayirlisi dua edin ins.... Genişletmek için tıkla... kuzum hayırlısı olsun hayırlısı ıle tutsun bebegın ınsallahh..
erdgokce24 .!.: Yok cnm allaha sukur kist Yarin tup bebege basliyorum hayirlisi dua edin ins.... Genişletmek için tıkla... kuzum hayırlısı olsun hayırlısı ıle tutsun bebegın ınsallahh..
leyla4627 Popüler Üye Kayıtlı Üye 30 Eylül 2012 1.182 90 158 39 25 Ocak 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi kaplang #1.723 canım sen en son çikolata kisti tahlilde belli oluyomuş dedin dr senimi kandırıyo anlamadım ki?????? hepimizin bildiği gibi kist ultrasyonla görülüyo,ama çikolata kisti görünüyomu,görünmüyomu? c.tesi haber ver canım,inşallah yoktur kist felan.tiroid çok mu yüksek çıktı? bu arada buğün adet oldum canım(( moralim çok bozuk,eşim tüp bebeğe geçelim hemen diyo
canım sen en son çikolata kisti tahlilde belli oluyomuş dedin dr senimi kandırıyo anlamadım ki?????? hepimizin bildiği gibi kist ultrasyonla görülüyo,ama çikolata kisti görünüyomu,görünmüyomu? c.tesi haber ver canım,inşallah yoktur kist felan.tiroid çok mu yüksek çıktı? bu arada buğün adet oldum canım(( moralim çok bozuk,eşim tüp bebeğe geçelim hemen diyo
K karamel1985 Aktif Üye Kayıtlı Üye 21 Mart 2014 1.039 200 63 21 Ekim 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi kaplang #1.724 erdgokce24 .!.: Zeynep kamilde sen Genişletmek için tıkla... zeynep kamilde nasıl yapılıyor aşılama.doktorları falan nasıl bilginiz varmıa rkadaşlar?prosodür işlemleri oldukça fazla gerçi ama
erdgokce24 .!.: Zeynep kamilde sen Genişletmek için tıkla... zeynep kamilde nasıl yapılıyor aşılama.doktorları falan nasıl bilginiz varmıa rkadaşlar?prosodür işlemleri oldukça fazla gerçi ama