Aşılama Kasım Ayında Aşılama Yaptıracaklar ve Deneyimler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
slm fındık kurtlarım nasılsınız bakalım,gününüz nasıl geçti.

beğümcüm hemen siliyorum kuzum özel mesajlarımı,moralin keyfin nasıl?

kaplangcım geç bile kaldın çizelgeyi hazırlamaya,ayy kıyamam babanın sevinç gözyaşları olur,benim babam da 2.5 yıl nişanlı kalınca evden giderken halay çekiyodu :))

dejavu-one ; canım benimde içimden geçen o,diyorum ya aşılama yaptırmadan hamiş kalıcan inşallah,bu arada ilaçlardan dolayımı adetin düzensizleşti?ben de herhangi bi sorun teşkil etmedi yani tam günümde oluyorum genelde,birazda strese bağlı bişey o yüzden relax ol,boşver ya takma artık kafana,bu ay ben çok rahatım kist oluşmuş klomenden dolayı şimdi yasmin diye doğum kontrol hapı kullanıyorum,gelecek ay beraber oluruz heralde aşılamayı

aramıza yeni katılan arkadaşlar sizede hoş geldiniz diyorum.

aşılama yaptıran arkadaşlar inşallah tutar aşılamalarınız.

başka da kimse kalmadı heralde,öpüyorum hepinizi....

slm fındık kurtlarım nasılsınız bakalım,gününüz nasıl geçti.

beğümcüm hemen siliyorum kuzum özel mesajlarımı,moralin keyfin nasıl?

kaplangcım geç bile kaldın çizelgeyi hazırlamaya,ayy kıyamam babanın sevinç gözyaşları olur,benim babam da 2.5 yıl nişanlı kalınca evden giderken halay çekiyodu :))

dejavu-one ; canım benimde içimden geçen o,diyorum ya aşılama yaptırmadan hamiş kalıcan inşallah,bu arada ilaçlardan dolayımı adetin düzensizleşti?ben de herhangi bi sorun teşkil etmedi yani tam günümde oluyorum genelde,birazda strese bağlı bişey o yüzden relax ol,boşver ya takma artık kafana,bu ay ben çok rahatım kist oluşmuş klomenden dolayı şimdi yasmin diye doğum kontrol hapı kullanıyorum,gelecek ay beraber oluruz heralde aşılamayı

aramıza yeni katılan arkadaşlar sizede hoş geldiniz diyorum.

aşılama yaptıran arkadaşlar inşallah tutar aşılamalarınız.

başka da kimse kalmadı heralde,öpüyorum hepinizi....

herşeyin hayırlısını iste,ne kadar süredir evlisin bilmiyorum ama bak kaplang arkadaşımız 3 yıllık evli sonunda rabbim nasip etti,şimdi ona sorsan aşılamanın olmadığı ve diğer uğraşıları,hemen pes etme benimde 2.aşılamam tutmadı şuan kist oluştuğu için 1 ay ertelendi 3.aşılamam ama ümidimizi yitirmiyoruz aşılamanın çokta tutma olasılığı yok bunu bile bile yaptırıyoruz zaten,o yüzden moralimizi bozmuyoruz ve daha iyi oluyoruz birğün inşallah olucak bundan emin ol isteyen herkese nasip edicek rabbim...

dua ve muhabbetle canım....

ben soğan kürüne başladım adetin 2. günüde bal tarçın çörek otuna başlım diyorum fsh ve amh testini yaptırıp öle gidecem ona göre aşılama yapılıcak sizce bal tarçın çörek otu yapımmi benim yumurtalar stresten gelişmiyomuş doktorumda öle söyledi ebatı korkulcak gibi değil dedi ama bilemiyorum genede elimden geleni yapmak istiyorum işte bakalım hayırlısı demekte var ay nebilim hayırlısı olsun işte pöf oluyorum düşündükçe

kuzucum ıyıyım yarn sabah 9 da doktra gtcem ıste gunum guzel gectı sen neler yaptın cnm

Canım umut kaybetmek yok ilk günlerde oluyor öyle moral bozukluğu ama geçiyor yine umut etmek zorundayım Rabbimin neyi vesile edeceği belli olmaz pes etmek için çok erken neler yaşayanlar keç kere tğp deneyenler ama yılmayuanlar var sende pes etme umutla iste ve bekle hayırlısı zamanı. Bak kalnag arkadaşımız umudunu kesmişken tüp bebek merkezi araştırırken kavuştu bebeğine o umut olsun sana.

Yok canım ben 35 günde bir olurum reglimi zaten ama aşılamada yumurtalar iğneyle geliştirildiği için hormon alıyoruz doğal olarak daha erken büyüyor ve çatlıyor o yüzden de tabii erken regl oldum reglimin 15. günü aşılama yapıldı 12. gün regl oldum normal ama şimdi ara vericez ya acaba iğnelerin etkisi geçmezse yine 12-14. gün mü yumurtlama olur yoksa 35. gün döngüme geri dönersem 21. falan çatlıyor öyle mi olur diyorum işte bakıcaz. 12-23. günler çalışırım ben.Her iki ihtimali de düşünüp.

yarın sabah mı belli olucak aşılama zamanın?iğne vermişmiydi?vermediyse aşılaman perşembeyi felan bulur heralde,kız aşılama olunca ne olur kafanı dağıtıcak bişey bul takma kafaya hatta kk ya bile girme amaannn de boşver de ya valla ciddiyim.

ben buğün daha iyiyim canım aklıma doğum kontrol hapı geldikçe rahatlıyorum olmucak nede olsa diyorum ve kafamı rahatlaştırıyorum.buğün pek bişey yapmadım eşimin babaannesi vefat etmiş saat 8 gibi oraya gidicez,her ne kadar korksamda dayanamıyorum ya..ilk cenaze haberi gelince kendi kendime kedim leyla sen burda çocuğum olsun diye direniyosun ama hayat o kadar kısa ki 60ında,70inde ölüyosun zaten.....

bilmiyorum canım bazen gerçekten çok fazla kafaya takıyoruz düşünsene ortalama 35-40 sene sonra ölüceksin bi anlamı yok ya,bana mantıksız geliyo bu kadar uğraşmak

canım ben çıktım evde biraz işim var,sonrada hazırlanırım gitmek için,kocaman öpüldünüz,kendinize iyi bakın...

basınız sagolsun canm yok pazartesi yada salı olcak asılama kafamı dagıtcak bıseyler bulcm ınsallah..

sağolun arkadaşlar hepiniz haklısınız yılmamak lazım benimde 3 sene olucak yakında hiçte korunmadım her ay beklemekle geçti bilmiyorumm insan ilk öğrendiğinde herşey bitmiş gibi hissediyo . valla gözlerim şiş yazıyorum bunları .... şidi ben geçenlerde trt1 izliyodum iyi fikir diye bi program var oraya ibrahim saraçoğlu çıktıı bi kür söledi bunu kullanın bebeği olmayan kalmıycak dedi.bi tane kadında bağlandı yayına ben bu kürü kullandım daha bitmeden hamile kaldım dedi . şimdi bu ay boş geçicek ya bu kürü uygulayalım mı

hoşbuldum canım sağolasın. amin güzelim amin inşallah..ya benim yaşadığım şehir küçük bir yer. burdaki doktorlardan bıktım artık, özeldekiler para diye ölecekler. aşılama falan denemeden tüp bebek diyorlar bana. devlet hastanesinde bi doktora giitim çok ilgiliydi sağolsun. o da ankarada hocası varmış onu tavsiye etti git orada yaptır dedi. gazi ünv. tüp bebek merkezindeymiş hocası. bende karar veremedim. ünv. hastanesinde mi yaptırmalıyım yoksa büyük bi şehirde özeli mi tercih etmeliiyim...kafam çok karışık..yoksa hiç aşılama yaptırmadan tüp bebek mi denemeliyim? aşılamada da tüp bebekde de hormon alıyosun sonuçta ve de aşılamada tutma oranı düşük ya...offff...bilmiyorum yaaaaaaa, bana yardım edin nolurrr

saraçoğlunun iki kürü var. biri soğan kürü , o bittikten sonraki de incir kürü. gerçekten bunları kullanıp hamile kalan çok olmuş, resmi tüik verilerine göre ispatlanmış yani. soğan kürü rahmin temizlenmesini sağlıyormuş, kist falan varsa yokediyomuş, rahmi gebeliğe hazırlıyormuş. ben bu ay kullanıyorum. bakalım faydası olacak mı

yarım kilo bal- 7 gr karanfil- 7 gr karabiber- 7 gr kebabe- 4 gr tarçın- 7 gr kereviz tohumu- 7 gr anoson tohumu- 7 gr ısırgan tohumu- 7 gr havuç tohumu- 7 gr şalgam tohumu- 7 gr turp tohumu- 7 gr mastaki- 7gr sinameki- 7 gr akgünlük - 7 gr üzerlik tohumu- 7 gr acıbadem yağı- 15 gr çörekotu- 1 çorba kaşığı misk- 50 gr şeker.......önce baharatlar ayrı bi kapta iyice dövülür. sonra balla karıştırılır. 5 saat boyunca yarım saatte 1 karıştırılarak dinlendirilir..sabah akşam aç karnına tüketilir. 7 gr 2 çay kaşığına denk geliyo.. bu kür sayesinde tüp bebek merkezleri boşalıcak diyyoduu bunu duyan kullanan var mıı ?????*

yokmu bana yazan arkadaşlar

kızlar merhaba

bana yardımcı olur musunuz lütfen,

21 Kasımda aşılama oldum bu 2. aşılamam, 5 Aralıkta adet olmam gerekiyordu ama olmadım daha ve ne idrarda nede kanda baktırmadım, hem sonuçtan korkuyorum hemde çok fena belim ağrıyor, sivilcelerim çıktı sanki adet olacakmışım gibi ama hala bişiy yok, hamile olma ihtimalinde de böle belirtiler oluyor mu, walla beklemekten kafam karıştı, forumlarda çok şey okudum, aşılama olupta adet sancısı çeken ve hamile olduğunu öğrenen çok insan okudum, hatta sivilceleri bilem çıkmış, bende gariplik adetten önce sancım olurdu ama bu kadar hayatımda olmadı, çok ama çok aşırı ağrılarım var, belim hiç ağrımazdı ama belim kopuyor ağrıdan, bir kaç gün daha beklemek istiyorum kesin ondan sonra bakarım testlere diyorum, ayrıca ilk aşılamamı 1 sene önce yaptırmıştım,

size kısaca hayatımdan bahsedeyim, 4 yıllık evliyim ve hiç korunmadım evlendiğimizden beri ama bir kere bile hamilelik belirtisini geçeyim olamadım bile, önceleri sadece gebelik öncesi hazırlık olsun diye doktor kontroluna gideyim dedim artık doktorlardan çıkamaz oldum, işin garip tarafı ne bende ne eşimde bişiy bulamıyolardı, taki bu seneye kadar doktorum benim yumurtalarımdan kaynaklandığını söledi üzülmedim desem alan olur, yıkıldım, rahim filmi bilem çektirdim sonra 4-5 kere klomenle denedik olmadı 2 kere çatlatma ile denedik olmadı bu 2. aşılamam bakalım sonuç ne olacak, hepimiz hakkında hayırlısı kızlar, Güzel Allah'ımdan ümit kesilmez o ol derse olur, sadece beklemek ne yapalım hayırlısı...

canım genellikle arkadaşlar 15. gün kan yada idrar testinde gebeliği öğrenmiş hala olmadıysan bir test yap bol şans inşallah tutmuştur sonucunu yaz olur mu.

Kızlar gunaydın nasılsınız doktordan cıktım sımdı moralım bozuk ılk asılamam gıbı tek yumurtam one cıkms 21 mm dıger ıkısı 15 de kalms.. Pazartesı 2 de asılamam var cok olumsuzluga ıttı bnı bu olay

canım sen nerde yaşıyosun yakınız galiba..ben kırıkkaledeyim ama ankara da özel bi muayenehaneye gidiyorum...daha yeni başladım bu doktora..ilgili bi doktor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…