Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Ovitrelle Çatlatma İğnesi Kullananlar ♥️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

A R Y A

Naif Çiçek ♥
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2014
6.961
10.790
Selam kızlaaar ♥️

12 Kasım'da ovitrelle çatlatma iğnemi aldım. Sağda ve solda birer tane olmak üzere 18 ve 20mm boyutlarında yumurtam vardı.

Dün yani 11.günümde test yapmaya başladım. Doğru düzgün bir ağrım, bir belirtim de yok açıkçası... Gelin beraber bekleyelim 🥰

11.günde ikinci çizgiyi gördüm.
12.gün çizgi çıkmadı gibi 🤦🏻‍♀️

Eklentiler

• 20211124_145047.jpg
    20211124_145047.jpg
    36,2 KB · Görüntüleme: 1.471
Bende igneyi bu sabah 10da vuruldum azonce de baktım akıntım var ilk defa böyle gördüm yurmuta akı gibi beyaz yoğun yumrutlama olabilir mi acaba

Bende igneyi bu sabah 10da vuruldum azonce de baktım akıntım var ilk defa böyle gördüm yurmuta akı gibi beyaz yoğun yumrutlama olabilir mi acaba
Hayatım zaten yumurtlama olduğu için iğne yapılmış. 36 saat içinde çatlayacağı için akıntın vardır.

Bende takipteyim bu sayfayı🙋🏻‍♀️
12 kasım benimde iğne vurulma tarihim
Bugün test yaptım, malesef şimdilik negatif
Döner mi sonradan bilmiyorum 🤷‍♀️
Ama regl ağrıları gibi ağrım var sanki, bu kadar erkende başlamasdı aslında anlamadım bakalım

Bende takipteyim bu sayfayı🙋🏻‍♀️
12 kasım benimde iğne vurulma tarihim
Bugün test yaptım, malesef şimdilik negatif
Döner mi sonradan bilmiyorum 🤷‍♀️
Ama regl ağrıları gibi ağrım var sanki, bu kadar erkende başlamasdı aslında anlamadım bakalım
Canım burada biri yazmıştız okudum. 12.gün negatif, 14.gün pozitif görmüş. Bekleyip bakalım

IMG_20211124_224848_1-01.jpeg
kızlar böyle takip edebilirsiniz iğnenin etkisi ne zaman geçiyor diye. Benim 2. Çatlatma iğnem 8. Günden sonra negatife dönüyor. İlkinde kimyasal gebelik yaşadım. Şimdide tekrar pozitife döndü. En alttaki 10.gün akşamı 14. Günden sonra doktora gitmeyi düşünüyorum.

Eki Görüntüle 2958631 kızlar böyle takip edebilirsiniz iğnenin etkisi ne zaman geçiyor diye. Benim 2. Çatlatma iğnem 8. Günden sonra negatife dönüyor. İlkinde kimyasal gebelik yaşadım. Şimdide tekrar pozitife döndü. En alttaki 10.gün akşamı 14. Günden sonra doktora gitmeyi düşünüyorum.
İğnenin etkisi tam azalıyor gibi olmuş en alttaki de bide belirginlesmis gebelik var gibi inşallah da vardır canm

İğnenin etkisi tam azalıyor gibi olmuş en alttaki de bide belirginlesmis gebelik var gibi inşallah da vardır canm
8.gün tamamen negatife döndü. Kan tahlili ile kontrol etmek daha doğru olacak artık. Bugün kan vereceğim doktora gidene kadar veririm artış mı olacak düşüş mü. Rabbim herşeyin hayırlısını, bebek isteyen herkese bebek versin.

Merhabaa. Ben de 13 kasım gece iğne oldum. Bugün 12. Gün. Erken gebelikte silik çizgi var ama iğne etkisi mi 🤔 bekleyip göreceğiz.

Eklentiler

• 68D88EC7-BFC8-41FE-9514-54ACDFC23B64.jpeg
    68D88EC7-BFC8-41FE-9514-54ACDFC23B64.jpeg
    168,4 KB · Görüntüleme: 768
Negatife dönmüş müydü 1 2 gün önce
Dün sabah vakit bulamadım test yapamadım. Akşam işten dönünce yaptım. Negatifti. Salı sabahı gözü şaşı bakıp görmeli silik çizgi vardı. Salı sabahki testi paylaşıyorum. Bugün yaptiğim test erken gebelik olduğu için şüpheliyim ama iğne haric 12. Gün ilacin etkisi kalmaz okudum çoğu yerde. Yine de belli olmuyor bu işler 😁

Eklentiler

• 24C739DF-C3E5-491B-9177-AF47EFA0C50A.jpeg
    24C739DF-C3E5-491B-9177-AF47EFA0C50A.jpeg
    178,2 KB · Görüntüleme: 751
Dün sabah vakit bulamadım test yapamadım. Akşam işten dönünce yaptım. Negatifti. Salı sabahı gözü şaşı bakıp görmeli silik çizgi vardı. Salı sabahki testi paylaşıyorum. Bugün yaptiğim test erken gebelik olduğu için şüpheliyim ama iğne haric 12. Gün ilacin etkisi kalmaz okudum çoğu yerde. Yine de belli olmuyor bu işler 😁
Evet 12. Gün iğnenin etkisi kalmıyor. Ben 4 ay önce kimyasal gebelik yaşadım. Kan tahlili ile takip etmeniz daha sağlıklı. Benim bugün 11.günün kan verdim az önce bakalım ne çıkacak.

Evet 12. Gün iğnenin etkisi kalmıyor. Ben 4 ay önce kimyasal gebelik yaşadım. Kan tahlili ile takip etmeniz daha sağlıklı. Benim bugün 11.günün kan verdim az önce bakalım ne çıkacak.
Ben hiç kan vermedim şimdiye kadar. Acilden mi veriliyor?

Kızlar size bisi sorucam hani iğne den sonraki 12 saat yada 36 saat ilişki oluyor ya herkes farklı diyor gerçi o günler yüksek ihtimal olan günler dimi peki ben şunu anlamadim zaten yumruta çatlayınca bir gün öyle duruyor doktorlar neden iğneden sonraki haftayida gün aşırı deneyin diyor lar birde mesela smdi 2 yumurtam var ikiside catlicak mi yoksa biri sonradan mı catlar

X