• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Ovitrelle Çatlatma İğnesi Kullananlar ♥️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bugün 13.günüm ve iğnenin etkisi komple geçmiş.
Doktor 15.gün test yap demişti ama olsaydı çıkardı bugün.
Çok üzgünüm 😔

Eklentiler

• 20211125_104216.jpg
    20211125_104216.jpg
    48,7 KB · Görüntüleme: 324
Canım Bi tanıdığım 12 ci gun kan verdi 2 çıktı yani negatif sonra pozitife döndü iğnenin etkisi herkeste aynı sürede gitmiyor batısında 10cu günde bazisinda 13 14 te dur hele Bi Rabbım büyük 15 ci yap testini

Ben 14 günüme kadar iğnenin etkisi için bile yapmicam test kafayı yerim çünkü biliyorum pozitif çıksa umutlanirim negatif çıksa etkilenirim

Rabbım verirse nimet vermezse hikmet demişler vermiyorsada vardır Bi bildiği vardır bunda da Bi hayır diyip sabretcez beklicez benimde böyle konustuguma bakma dün gece kaç saat hüngür hüngür ağladım dün iğne vuruldum dün akşamı degerlendirim dedim sitres olduk spermler gitti hep dışarı bu gece nolcak bakalim:kızgın:

Evet 12. Gün iğnenin etkisi kalmıyor. Ben 4 ay önce kimyasal gebelik yaşadım. Kan tahlili ile takip etmeniz daha sağlıklı. Benim bugün 11.günün kan verdim az önce bakalım ne çıkacak.
Ben de kan verdim. Seninki ne zaman çıkacak? İyi haberlere insallah

Kızlar size bisi sorucam hani iğne den sonraki 12 saat yada 36 saat ilişki oluyor ya herkes farklı diyor gerçi o günler yüksek ihtimal olan günler dimi peki ben şunu anlamadim zaten yumruta çatlayınca bir gün öyle duruyor doktorlar neden iğneden sonraki haftayida gün aşırı deneyin diyor lar birde mesela smdi 2 yumurtam var ikiside catlicak mi yoksa biri sonradan mı catlar
Anlamiyorum igneden sonra zaten catlayacak tekrar iliskiye gerek varmi ?

Kuzum yaptığın erken gebelik testi bugüne mi ait ve markası ne?

Yalancı pozitif bile olsa 5 üstü çıkması gerekirdi.

Ah bu testler hep hayal kırıklığı
Comfort canım. Sonucu10 filan bekliyordum. Zaten 10 çıksaydı da hala iğne etkisi olabilir diyecektim. 2-3 gün sonra yeniden bakardım ama direkt negatif çıkınca şok oldum 🤦🏻‍♀️😃 bu testten nasıl negatif çıktı valla anlamak çok zor.

Eklentiler

• DDA9A61C-728B-4C98-B660-54A34165C463.jpeg
    DDA9A61C-728B-4C98-B660-54A34165C463.jpeg
    151,6 KB · Görüntüleme: 232
Back
X