Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Ovitrelle Çatlatma İğnesi Kullananlar ♥️
- Konu Sahibi A R Y A
- Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Belkide iğnenin etkisi bugün tam kayboldu nerden biliyosunBugün 13.günüm ve iğnenin etkisi komple geçmiş.
Doktor 15.gün test yap demişti ama olsaydı çıkardı bugün.
Çok üzgünüm
Geçen ay da böyle olmuştuBelkide iğnenin etkisi bugün tam kayboldu nerden biliyosun
İnşallah vardır kuzumMerhabaa. Ben de 13 kasım gece iğne oldum. Bugün 12. Gün. Erken gebelikte silik çizgi var ama iğne etkisi mi bekleyip göreceğiz.
Rabbım verirse nimet vermezse hikmet demişler vermiyorsada vardır Bi bildiği vardır bunda da Bi hayır diyip sabretcez beklicez benimde böyle konustuguma bakma dün gece kaç saat hüngür hüngür ağladım dün iğne vuruldum dün akşamı degerlendirim dedim sitres olduk spermler gitti hep dışarı bu gece nolcak bakalim
Ben de kan verdim. Seninki ne zaman çıkacak? İyi haberlere insallahEvet 12. Gün iğnenin etkisi kalmıyor. Ben 4 ay önce kimyasal gebelik yaşadım. Kan tahlili ile takip etmeniz daha sağlıklı. Benim bugün 11.günün kan verdim az önce bakalım ne çıkacak.
Acilde mi verdin kuzum?Ben de kan verdim. Seninki ne zaman çıkacak? İyi haberlere insallah
Özel hastanede verdim canım.Acilde mi verdin kuzum?
Ben de kan verdim. Seninki ne zaman çıkacak? İyi haberlere insallah daha çıkmadı bekliyorum.
Kuzum yaptığın erken gebelik testi bugüne mi ait ve markası ne?Benim negatif çıktı
Yalancı pozitif bile olsa 5 üstü çıkması gerekirdi.
Ah bu testler hep hayal kırıklığı
11.gün erken henüz, iğne etkisi olabilir.Benim kan sonucum 11. Gün 66 çıktı. Yine değer düşecek kimyasal olacak diye korkuyorum.
14. Gün kan ver canım
Anlamiyorum igneden sonra zaten catlayacak tekrar iliskiye gerek varmi ?Kızlar size bisi sorucam hani iğne den sonraki 12 saat yada 36 saat ilişki oluyor ya herkes farklı diyor gerçi o günler yüksek ihtimal olan günler dimi peki ben şunu anlamadim zaten yumruta çatlayınca bir gün öyle duruyor doktorlar neden iğneden sonraki haftayida gün aşırı deneyin diyor lar birde mesela smdi 2 yumurtam var ikiside catlicak mi yoksa biri sonradan mı catlar
Bende anlamadim iste ya çatlayıncada birgun öyle duruyor sonraki hafta neden gün aşırı diyorlar onu merak ettimAnlamiyorum igneden sonra zaten catlayacak tekrar iliskiye gerek varmi ?
Normal de benim doktorum hergun demisti ve hamile kalmistim catlayinca birakmistim simdi okuyunca kararsiz kaldimBende anlamadim iste ya çatlayıncada birgun öyle duruyor sonraki hafta neden gün aşırı diyorlar onu merak ettim
Comfort canım. Sonucu10 filan bekliyordum. Zaten 10 çıksaydı da hala iğne etkisi olabilir diyecektim. 2-3 gün sonra yeniden bakardım ama direkt negatif çıkınca şok oldum bu testten nasıl negatif çıktı valla anlamak çok zor.Kuzum yaptığın erken gebelik testi bugüne mi ait ve markası ne?
Yalancı pozitif bile olsa 5 üstü çıkması gerekirdi.
Ah bu testler hep hayal kırıklığı