Bugüne ait, evet. Sabah kalkar kalkmaz yaptım. Hemen çıktı. Bu test bu şekilde çıkmasaydı kan verme planım yoktu. Neyse iyi oldu, boşa ümit etmicem artık. Adet bekleyeceğim. Sen daha önce çatlatma iğnesi oldun mu? Kaçıncı gün regl olunuyor acabaKuzum yaptığın erken gebelik testi bugüne mi ait ve markası ne?
Yalancı pozitif bile olsa 5 üstü çıkması gerekirdi.
Ah bu testler hep hayal kırıklığı
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Ovitrelle Çatlatma İğnesi Kullananlar ♥️
- Konu Sahibi A R Y A
- Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Geçen ayda iğne olmuştum, iğneden sonraki 17.günde adet olmuştum.Bugüne ait, evet. Sabah kalkar kalkmaz yaptım. Hemen çıktı. Bu test bu şekilde çıkmasaydı kan verme planım yoktu. Neyse iyi oldu, boşa ümit etmicem artık. Adet bekleyeceğim. Sen daha önce çatlatma iğnesi oldun mu? Kaçıncı gün regl olunuyor acaba
Çok şaşırdım ya, mutlaka pozitif çıkar kanda diye düşünmüştüm.
Ben de sabah comfort days test yapacaktım, trendyoldan almıştım ama güvenilir değil demek ki
Ama negatif degilki silik cizgi varComfort canım. Sonucu10 filan bekliyordum. Zaten 10 çıksaydı da hala iğne etkisi olabilir diyecektim. 2-3 gün sonra yeniden bakardım ama direkt negatif çıkınca şok oldum bu testten nasıl negatif çıktı valla anlamak çok zor.
Ben bu testten daha önce yaptım, hep negatifti. En iyisi erken test yerine standart testlerden yapmak galiba ya da kan vermek. Kan versene?Geçen ayda iğne olmuştum, iğneden sonraki 17.günde adet olmuştum.
Çok şaşırdım ya, mutlaka pozitif çıkar kanda diye düşünmüştüm.
Ben de sabah comfort days test yapacaktım, trendyoldan almıştım ama güvenilir değil demek ki
Kan testi 1,7 çıktı. 2’den düşük hcg’yi tespit ettiği için bu testi alnından öpüyorum. Hemencik çıktı bi deAma negatif degilki silik cizgi var
Ah uzuldum ya KuzumKan testi 1,7 çıktı. 2’den düşük hcg’yi tespit ettiği için bu testi alnından öpüyorum. Hemencik çıktı bi de
Alıştım artık ya. Şanssızlık mı nedir bilmem ama olmuyor. Sen ne durumdasın? Ne zamandır deniyorsun? Çocuğun var mı?Ah uzuldum ya Kuzum
Nasıl yani çatlama gününe değil mi zaten önemli olan banada dediki gün aşırı ama ben dün iğne vuruldum dünü bugunu degerlendirdim yarinida degerlendircem 2 yumurtam var kaçırmak istemiyorumNormal de benim doktorum hergun demisti ve hamile kalmistim catlayinca birakmistim simdi okuyunca kararsiz kaldim
Seni oyle iyi anliyorum kiBen 3 yildir deniyorumAlıştım artık ya. Şanssızlık mı nedir bilmem ama olmuyor. Sen ne durumdasın? Ne zamandır deniyorsun? Çocuğun var mı?
1 kez hamile kaldim kalbi atmadi simdi denemeye devam rabbim yardimcimiz olsun maalesef cocugum yok
Benim doktor farkli birsey deniyor sanirimNasıl yani çatlama gününe değil mi zaten önemli olan banada dediki gün aşırı ama ben dün iğne vuruldum dünü bugunu degerlendirdim yarinida degerlendircem 2 yumurtam var kaçırmak istemiyorum
Ornegin bugun catlatma ignesi olacaksam
4 gun once iliskiye baslatiyor catlatma ignesi oldugu gunde iliski sonra gun asiriyfi sanirim orayi hic hatirlamiyorum ama bakcam insallah
Umarım en kısa zamanda hamile kalır sağlıkla kucağına alırsın. Ben 7 aydır deniyorum. 35 yaşımı doldurdum. Sebepsiz infertilite denildi. Tüp bebek dışında ümidim pek yok. Siz tüp bebek denemediniz mi?Seni oyle iyi anliyorum kiBen 3 yildir deniyorum
1 kez hamile kaldim kalbi atmadi simdi denemeye devam rabbim yardimcimiz olsun maalesef cocugum yok
Belki yarın verebilirimBen bu testten daha önce yaptım, hep negatifti. En iyisi erken test yerine standart testlerden yapmak galiba ya da kan vermek. Kan versene?
Ben bugün vermeseydim eğer canım pozitif olsun istediği için 3 gün daha oyalardım kendimi aman koyulasir belki hamileyimdir diye. Şimdi netim. En iyisi bu.Belki yarın verebilirim
Bence de, en doğrusu bu...Ben bugün vermeseydim eğer canım pozitif olsun istediği için 3 gün daha oyalardım kendimi aman koyulasir belki hamileyimdir diye. Şimdi netim. En iyisi bu.
4-5 gündür çok fena gribim, ilaç bile alamadım belki bebiş vardır diye
Benim hipofiz bezim calismiyor o yuzden olmuyorUmarım en kısa zamanda hamile kalır sağlıkla kucağına alırsın. Ben 7 aydır deniyorum. 35 yaşımı doldurdum. Sebepsiz infertilite denildi. Tüp bebek dışında ümidim pek yok. Siz tüp bebek denemediniz mi?
Yani hipofiz bezi émir vermedigi icin yumurtalar ne buyuyor ne catliyor
Hayir hic tup bebek olmadim bir kez ignelerle hamile kaldim baska Yok maalesef
İnsallah vardır canım. 10 bile çıksa yeter bizeBence de, en doğrusu bu...
4-5 gündür çok fena gribim, ilaç bile alamadım belki bebiş vardır diye
En azından hamile kaldın. Benim sebepsiz ama hiç kalmadım şimdiye kadar. Yine olacaktır, bu sefer sağlıkla tutunur umarım.Benim hipofiz bezim calismiyor o yuzden olmuyor
Yani hipofiz bezi émir vermedigi icin yumurtalar ne buyuyor ne catliyor
Hayir hic tup bebek olmadim bir kez ignelerle hamile kaldim baska Yok maalesef
Insallah hepimize olur inan oldu ama dusunce mahvoldum oda cok zordu hayirlisiyla olsun insallah mfk yontemi diye bisey var hic baktinmi ?En azından hamile kaldın. Benim sebepsiz ama hiç kalmadım şimdiye kadar. Yine olacaktır, bu sefer sağlıkla tutunur umarım.
Şimdi baktım canım. Ben 35 yaşın üzerindeyim artık ve alkol, sigara epeyce tüketirim. Egzersiz yapmıyorum ve sağlıklı beslendiğimden emin değilim. Bu konular benim de kafamı kurcalıyor bazen vücuduma iyi bakmadiğim için mi olmuyor acaba diye. Bir yandan da bakıyorum ne sağlıksız ve hijyensiz ortamlarda bebekler dünyaya gelebiliyor.Insallah hepimize olur inan oldu ama dusunce mahvoldum oda cok zordu hayirlisiyla olsun insallah mfk yontemi diye bisey var hic baktinmi ?