• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık kasım Ayı içinde hamilelik düşünenler batları kasım ayında olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bide düşüğün bacagı içerde derler yani daha cabuk hamile kalırsın düşikten sonra derler ama olmayınca olmuyor o söz. Bizi etkilemiyır valla . Millet ilk aydan hamile kalıyor biz yırtınıyoruz olmuyor bu da bu hayattaki sınavımız demek ki . Benimde evleneli 19 ay oldu bir düşük oldu hala bişey yok ne yazık ki
benim ikinci evliliğim bu ilkinden de iki kaybım vardı buda böyle olunca cok uzuldum yıprandım bu sınavım demekkı allah kucaklarımızı bos evlerımızı evlatsız bırakmasın ınsallah

o65XPb.png

Kızlar az önce gebelik testi yaptım. Ve böyle çıktı. ilk defa çift çizgi gördüm inanmak istiyorum ama bir yanım inandırma kendini yanlış diyor. sizce nedir durum?

inşallah allahım. geçen ay 14 gün geç adet oldum hatta doktora gittim ilaç kullanıp oldum. buayda üzerinden 3 gün geçti ama pek sallamadım dengem bozuldu diye. bugün içime bir kurt düştü test aldım. ve şoktayım. yarın bir test daha yapıp kan vermeye gidicem direk.

inşallah allahım. geçen ay 14 gün geç adet oldum hatta doktora gittim ilaç kullanıp oldum. buayda üzerinden 3 gün geçti ama pek sallamadım dengem bozuldu diye. bugün içime bir kurt düştü test aldım. ve şoktayım. yarın bir test daha yapıp kan vermeye gidicem direk.
inşallah hayırlısıyla kucağınıza almakta nasip olur..

o65XPb.png

Kızlar az önce gebelik testi yaptım. Ve böyle çıktı. ilk defa çift çizgi gördüm inanmak istiyorum ama bir yanım inandırma kendini yanlış diyor. sizce nedir durum?
Bende silik cizgide cikmadi en azindan guzel bi duygu yarin netlesir insalllah guzel haberler verirsin canm dua et ☺

Bende silik cizgide cikmadi en azindan guzel bi duygu yarin netlesir insalllah guzel haberler verirsin canm dua et ☺
İkinci testi yaptim az önce o da böyle çıktı. Acaba marka ile ilgili bir sorun olur mu? Off cok heyecan yaptim. Daha emin olmadığım ici için eşime bile soylemedim. Yarin başka marka ile deneyip sonrada kan vermeye gidicem. Insallah darısı herkesin başına.

Back