Ne güzel canım sevindim senin adına. Mutlu olamıyorum. Sıkışmış durumdayım işten eve gidiyorum yemekten sonra uyuyakalıyorum her gün aynı. Git gel hayatım bundan ibaret bunara. Canımda hiç bişey yapmak istemiyoCanım çık gez alışveriş sinema kitap oku dedim gbi aç müziği dans et :) valla ben bu ay silkelendim daha az stres yasıyorum takmıyorum banane allah birgün banada verecek diyorum onun benden bir fazlası Yok beyin ondada var bendede kalp ondada var bendede hormon ondada var bendede e o zaman bi gün sıra banada gelecek
belkide ilk ay değildir öyle demiştir üzülme çok kafaya takma olur elbet bir zamanı var demekki canım aslında bende bir anda karar verdim iş yerinde aynı işi yaptığım bir arkadaşım var yeni evlendi yakında çocuk yapıcak aynı anda olsun istemiyorum iş durumundan önce ben yapayım diye düşündüm ama bu ay olmadı birde ağustosda denedim olmamıştıHayırlısı canım. Tabi öyle istiyo insan rabbim nasip etcek mi ne zaman etcek çokta düşünmeden istiyoruz. Bnm bi sene btmek üzere başlarda umutluydum bu ay olcak önümüzdeki ay olcak diye. Olmadıkça karamsar oldum. Az önce arkadaşım aradı geçen ay konuşmuştuk bizde artık istyrz demişti şimdi hamilelik haberini verdi. İlk aydan hamile kalmış o da. Rabbim isteyen herkese versin inşallah
klomen yumurta gelişimi için etkili bir ilaçsa bir zararı olmayabilir soğan kürünün bence birde enfeksiyon filan varsa kurutur hamileliği kolaylaştırır diyorlar bu ay olmasada bir sonraki ay denersinİnşallah canım. Bende bu ay soğan kürü yapmayı düşünüyordum ama klomene başlayınca vazgeçtim etkilerse olumsuz bişi olmasın diye
Ocaktan beri istiyoruz. Nasip değilmiş demekki vardır bi zamanı..belkide ilk ay değildir öyle demiştir üzülme çok kafaya takma olur elbet bir zamanı var demekki canım aslında bende bir anda karar verdim iş yerinde aynı işi yaptığım bir arkadaşım var yeni evlendi yakında çocuk yapıcak aynı anda olsun istemiyorum iş durumundan önce ben yapayım diye düşündüm ama bu ay olmadı birde ağustosda denedim olmamıştı
Hormon ilacıymış dediğin gbi yumurta geliştiren sanıyorum çok net bilgim yok. Soğanın etkisi olursa diye cesaret edemedim olmazsa bidahaki aya denerimklomen yumurta gelişimi için etkili bir ilaçsa bir zararı olmayabilir soğan kürünün bence birde enfeksiyon filan varsa kurutur hamileliği kolaylaştırır diyorlar bu ay olmasada bir sonraki ay denersin
Biz istemeye başlayalı 3.kasım da bitmek üzere.2 defa klomen kullandım etkisi olmadı.son olarak aşılama yapıldıoda tutmadı. Çok yıprandım.dün sonucu aldığımdan beri deli gibi ağlıyorum evleneli 3 yıl olacak şubatta.pkolu olduğum için erken başlayalım dedik.ama olmadı hiç hamile kalamadım çok kötü durumdayim hep dua ediyorum.Allah insaallah en kısa zamanda hepimize nasip eder...
ya inanmıştım ben olasılık %15 ve benim zar zor bir yumurtam olmuştu hemde artık olmayacak dediğimiz gün.ondan umutlanmistim inanmıştım.aşılama tutmayınca bende çok üzülmüştüm belli etmemeye çalışsam da tüm umutlarım, hayallerim yıkılmıştı ama daha sonra araştırma yapınca aslında aşılamanın tutma olasılığının çok düşük olduğunu öğrendim. yarın ikinci aşılamaya başlamak için hastaneye gideceğim ama umudum olduğu için değil devlet hastanesinde tüp bebek için iki kez aşılama şartı olduğundan.. hakkımızda hayırlısı olur inşallah.. rabbim isteyen herkese nasip etsin
bu arada adet oldunuz muaşılama tutmayınca bende çok üzülmüştüm belli etmemeye çalışsam da tüm umutlarım, hayallerim yıkılmıştı ama daha sonra araştırma yapınca aslında aşılamanın tutma olasılığının çok düşük olduğunu öğrendim. yarın ikinci aşılamaya başlamak için hastaneye gideceğim ama umudum olduğu için değil devlet hastanesinde tüp bebek için iki kez aşılama şartı olduğundan.. hakkımızda hayırlısı olur inşallah.. rabbim isteyen herkese nasip etsin
Evet. kimyasal gebelik sonrası ilk adet.. yerimden kalkamayacak kadar ağrılı ve yoğun..bu arada adet oldunuz mu
inşallah en kısa zamanda umutlarınız tekrardan yeşerir :) hayallerinizi yaşamaya başlarsınız.. Allah büyük elbet bizim de yüzümüz gülecekya inanmıştım ben olasılık %15 ve benim zar zor bir yumurtam olmuştu hemde artık olmayacak dediğimiz gün.ondan umutlanmistim inanmıştım.
insaallah. Ben daha adet olmadım doktor beş gün sonra tekrar test yap sonra söktürucu kullan dedi . Ama umudum yok çünkü dün kü sonuçta <1.20 yazıyordu.inşallah en kısa zamanda umutlarınız tekrardan yeşerir :) hayallerinizi yaşamaya başlarsınız.. Allah büyük elbet bizim de yüzümüz gülecek
hiç belli olmaz.. umudunuzu yine de kaybetmeyin.. ben kimyasal yaşadığımda test yapmıştım çıkmamıştı ama iki gün sonra kanda çıkmıştı.. inşallah hayırlı zamanda nasip eder rabbim..insaallah. Ben daha adet olmadım doktor beş gün sonra tekrar test yap sonra söktürucu kullan dedi . Ama umudum yok çünkü dün kü sonuçta <1.20 yazıyordu.
idrar testinde benim de çıkmadı ki zaten kanda bakıldı ve negatif denildi. çıkan sonuçta çok düşük 3 5 olsa geç döllenme derdim ama birden bile küçük.hiç belli olmaz.. umudunuzu yine de kaybetmeyin.. ben kimyasal yaşadığımda test yapmıştım çıkmamıştı ama iki gün sonra kanda çıkmıştı.. inşallah hayırlı zamanda nasip eder rabbim..
idrar testinde benim de çıkmadı ki zaten kanda bakıldı ve negatif denildi. çıkan sonuçta çok düşük 3 5 olsa geç döllenme derdim ama birden bile küçük.
Canım benim üzme kendini. Nedenini buldular öyle düşün. Tedavisi de var. İnşallah önümüzdeki ay güzel olacakKIzlar benimde genetik testimde pıhtılaşmam da sorun olduğu söylendi iğne kullanmam gerekiyormuş hamile olursambu ay cok kötü bir ay geçiriyorum mahvolmuş durumdayım .önce hormonlarımın yükseldiğini öğrendim şimdi de düşük sebebi bulundu iğne olmam gerekecekmiş
KIzlar benimde genetik testimde pıhtılaşmam da sorun olduğu söylendi iğne kullanmam gerekiyormuş hamile olursambu ay cok kötü bir ay geçiriyorum mahvolmuş durumdayım .önce hormonlarımın yükseldiğini öğrendim şimdi de düşük sebebi bulundu iğne olmam gerekecekmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?