Gebeliğe Hazırlık kasım Ayı içinde hamilelik düşünenler batları kasım ayında olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ne güzel canım sevindim senin adına. Mutlu olamıyorum. Sıkışmış durumdayım işten eve gidiyorum yemekten sonra uyuyakalıyorum her gün aynı. Git gel hayatım bundan ibaret bunara. Canımda hiç bişey yapmak istemiyo

belkide ilk ay değildir öyle demiştir üzülme çok kafaya takma olur elbet bir zamanı var demekki canım aslında bende bir anda karar verdim iş yerinde aynı işi yaptığım bir arkadaşım var yeni evlendi yakında çocuk yapıcak aynı anda olsun istemiyorum iş durumundan önce ben yapayım diye düşündüm ama bu ay olmadı birde ağustosda denedim olmamıştı

İnşallah canım. Bende bu ay soğan kürü yapmayı düşünüyordum ama klomene başlayınca vazgeçtim etkilerse olumsuz bişi olmasın diye
klomen yumurta gelişimi için etkili bir ilaçsa bir zararı olmayabilir soğan kürünün bence birde enfeksiyon filan varsa kurutur hamileliği kolaylaştırır diyorlar bu ay olmasada bir sonraki ay denersin

Ocaktan beri istiyoruz. Nasip değilmiş demekki vardır bi zamanı..

klomen yumurta gelişimi için etkili bir ilaçsa bir zararı olmayabilir soğan kürünün bence birde enfeksiyon filan varsa kurutur hamileliği kolaylaştırır diyorlar bu ay olmasada bir sonraki ay denersin
Hormon ilacıymış dediğin gbi yumurta geliştiren sanıyorum çok net bilgim yok. Soğanın etkisi olursa diye cesaret edemedim olmazsa bidahaki aya denerim

Kızlar anlayan var mı

Eklentiler

• 4CDD631C-47B5-4D20-B8C9-9650FC39E3B7.jpeg
    64,6 KB · Görüntüleme: 120
Biz istemeye başlayalı 3.kasım da bitmek üzere.2 defa klomen kullandım etkisi olmadı.son olarak aşılama yapıldı oda tutmadı. Çok yıprandım.dün sonucu aldığımdan beri deli gibi ağlıyorum evleneli 3 yıl olacak şubatta.pkolu olduğum için erken başlayalım dedik.ama olmadı hiç hamile kalamadım çok kötü durumdayim hep dua ediyorum.Allah insaallah en kısa zamanda hepimize nasip eder...

aşılama tutmayınca bende çok üzülmüştüm belli etmemeye çalışsam da tüm umutlarım, hayallerim yıkılmıştı ama daha sonra araştırma yapınca aslında aşılamanın tutma olasılığının çok düşük olduğunu öğrendim. yarın ikinci aşılamaya başlamak için hastaneye gideceğim ama umudum olduğu için değil devlet hastanesinde tüp bebek için iki kez aşılama şartı olduğundan.. hakkımızda hayırlısı olur inşallah.. rabbim isteyen herkese nasip etsin

ya inanmıştım ben olasılık %15 ve benim zar zor bir yumurtam olmuştu hemde artık olmayacak dediğimiz gün.ondan umutlanmistim inanmıştım.

bu arada adet oldunuz mu

ya inanmıştım ben olasılık %15 ve benim zar zor bir yumurtam olmuştu hemde artık olmayacak dediğimiz gün.ondan umutlanmistim inanmıştım.
inşallah en kısa zamanda umutlarınız tekrardan yeşerir :) hayallerinizi yaşamaya başlarsınız.. Allah büyük elbet bizim de yüzümüz gülecek

inşallah en kısa zamanda umutlarınız tekrardan yeşerir :) hayallerinizi yaşamaya başlarsınız.. Allah büyük elbet bizim de yüzümüz gülecek
insaallah. Ben daha adet olmadım doktor beş gün sonra tekrar test yap sonra söktürucu kullan dedi . Ama umudum yok çünkü dün kü sonuçta <1.20 yazıyordu.

insaallah. Ben daha adet olmadım doktor beş gün sonra tekrar test yap sonra söktürucu kullan dedi . Ama umudum yok çünkü dün kü sonuçta <1.20 yazıyordu.
hiç belli olmaz.. umudunuzu yine de kaybetmeyin.. ben kimyasal yaşadığımda test yapmıştım çıkmamıştı ama iki gün sonra kanda çıkmıştı.. inşallah hayırlı zamanda nasip eder rabbim..

hiç belli olmaz.. umudunuzu yine de kaybetmeyin.. ben kimyasal yaşadığımda test yapmıştım çıkmamıştı ama iki gün sonra kanda çıkmıştı.. inşallah hayırlı zamanda nasip eder rabbim..
idrar testinde benim de çıkmadı ki zaten kanda bakıldı ve negatif denildi. çıkan sonuçta çok düşük 3 5 olsa geç döllenme derdim ama birden bile küçük.

idrar testinde benim de çıkmadı ki zaten kanda bakıldı ve negatif denildi. çıkan sonuçta çok düşük 3 5 olsa geç döllenme derdim ama birden bile küçük.

O zaman geçmişe takılmadan önümüze bakmaya devam hem vücudu hem psikolojiyi bi daha ki yumurtlama dönemine hazırlamaya başlayın bence. ben bi ara hayıt tohumu kullanmıştım ve gerçekten inanmıştım yumurtalarımın çoğalacağına ki etkisini de görmüştüm..

Merhaba arkadaslar
Ben ilk gecen ay korunmayi biraktim
Gecen ay iliskiden 10 gun sinra meraklandigim icin beta hcg baktirdim 19 cikti ama 2 gun sonra 9 ve adetim tam zamaninda oldu hic gecikmedi kimyasal gebelik durumu oldugunu anladim baktirmasam farkinda bile olmayacaktim
Bu ay tekrar denedik ve adet gunum 27 kasim daha 6 gun var gecen ayki belirtilerim var cok sık idrara gidiyorum asiri sinirli agresifim şiskinlik var kasik agrilafim var.ama adet oncesi de olan seyler ay beklemek de zor buraya yazmak istedim

KIzlar benimde genetik testimde pıhtılaşmam da sorun olduğu söylendi iğne kullanmam gerekiyormuş hamile olursam bu ay cok kötü bir ay geçiriyorum mahvolmuş durumdayım .önce hormonlarımın yükseldiğini öğrendim şimdi de düşük sebebi bulundu iğne olmam gerekecekmiş

Canım benim üzme kendini. Nedenini buldular öyle düşün. Tedavisi de var. İnşallah önümüzdeki ay güzel olacak

Sebep bulunmus iste ve cogu kiside olan bir sorun o ignede de hic birsey yok o igne ile gebe kalan cok kisi biliyorum bence de sıkma canini clexane diye bir igne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…