Gebeliğe Hazırlık kasım Ayı içinde hamilelik düşünenler batları kasım ayında olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bemim 11inde adet olmam gerekiyordu. Hala olmadım. Test de yapmadım. Yarın sabah kan tahlili vericem. Hafta geçmek bilmedi. Heyecan korlu endişe umut mutluluk hepsi karışık

Kizlar ben geldim bu sabah lavaboda kan gordum aman Allahim yoksa adet mi oluyorum dedim ped taktim ama sadece silince kan geliyor diger turlu pedim de hicbirsey yok bu yerlesme kanamasi mi
Insallah tez vakitte hepimiz mutlu haberlerimizi aliriz
Bende de durum aynı bat 11 kasımdı, sadece silince kahverengileri gördüm bugün, ama gelmiyooor gelmiyooor, kesinlikle hamile değilim biliyorum

Bugün 30 gün canı m olsa çıkardı ondan ümidimi kestim artık
kist oluşmuş olabilir bide sıkıntıdan bu kadar atabiliyor haberin olsun direk yok deme hayırlısını iste
Evet malesef riskli gebelik olacak bu bnm 4.artik benim bebek gelismiyor kalp atislari duyulmuyordusuk oluyor bu sebeple malesef ki bnm butun tesler temiz cikti tek bu genetik test kaldi bakalim ne zmn sonuc cikarsa hemen gidip gostercem aslinda doktorumuda degistirmek istiorm ama iyi birini bulamadim bir turlu benim doktorumda ozel ama yumurta takibine ayri odeme almiyor muayeneye aliyor adetin 3.gunu cagiriyor klomen baslatiyor 14.gunu cagirip yumurtaya bakiyor o zmn odeme almiyor

Kist yok baktı canım doktor

Slm kızlar benim bat ta 24 kasım bakalım ne olacak? Çok istiyorum ama korkuyorum bi yandan yine düşecek diye

Kist yok baktı canım doktor
Üzülme ben de bir düşük bir dış gebelik yaşadım. Dusugumden sonra sürekli evde yatarak bir kızım oldu Rabbim şükürler olsun.yıllar sonra bir bebeğim daha olsun istedim ama sonucu dış gebelik oldu.ve ben şimdi gece uyurken bile dua ediyorum sağlıklı bir bebek istiyorum. Şu anda kasigimda ağrı var 23 u olmam gerek.göğüslerim ağrıyo şimdi gelde kafayı yeme acaba hamilemiyim yoksa adet mi olcam yoksa yine dış gebelik mi.simdi diyceksiniz ki bi çocuğun var ne bu istek.benim çocuğum hergün kardeş hayali kuruyo o hayalleri dinledikçe içim bi tuhaf oluyor.öyle zor oluyor ki.Allah hepimizin yardımcısı olsun...

Öncelikle yavrunu allah bağışlasın :) tabi bizim daha henüz hiç olmadığından annelik duygusunu felan bilemiyoruz ama hayat işte sürekli bi akış hal de basamak basamak ilerliyor bizimde bi tane olsa ikinciyide istiycez yani bu çok doğal bişey allahım gönlüne göre ikinciyide sağlıkla nasip etsin bizede o duyguyu yaşamayı hayırlısıyla sağlıklı bir evladın annesi olmayı nasip etsin inşallah :)

Amin.Rabbim isteyen herkese nasip etsin.Keşke bu ay isteyen bekleyen herkes hamile olsa

Hayır hala adet olmadım ne yazık ki çok gerginin dokunsan ağlarım kimse ile konuşasın Yok eşim ile bile
Benimde bat bugun bende henuz olmadim ama kahverengi lekelenmelr dort gundur var. Bu ay genelde herkesin gecikiyo bir kac gun mevsim gecisimidir nedir artik

Amin allahım kimseyiçocuk hasreti yasatmasın isteyen herkesin olsun süreç cok zor

Benimde bat bugun bende henuz olmadim ama kahverengi lekelenmelr dort gundur var. Bu ay genelde herkesin gecikiyo bir kac gun mevsim gecisimidir nedir artik
Ben gecen ay 18 inde oldum o yüzden artık yarını bekliyorum zaten genetik sonucum çıkacak haftaya doktora cıkcm mecbur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…