• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık kasım Ayı içinde hamilelik düşünenler batları kasım ayında olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın hayırlı cumalar herkese bugün ettiğimiz bütün dualar kabul olsun inşallah rabbim bizi daha fazla evlat hasreti ile sınamasın amiiiinn

Hayırlı cumalar
Amin. En kısa sürede Rabbim nasip etsin hepimize anne olmayı

Slm kızlar bugün adetim geldi:duduk: doktora gitmiycem demiştim ama kararımı değiştirdim yarın gidicem:halay: ankara da yaşayanınız varmı başkent ünv. Göğşen Önalan varmış baya ünlüymüş yarın ona randevum var bakalım bu beyefendi ne diyecek :kahve:
Bende Ankarada yaşıyorum canım. Duyöadım ama bahsettiğn doktoru. Bende dün doktora gttim. Klomen verdi pazar günü başlıcam. İlk defa kullanıcam daha önce tedaviye yönelik hiç bişi yapılmamıştı.

Kızlar nihayet adet oldum içim rahatladı en azından . Şimdi sıra yeni bir aya bismillah ile başlamakta rabbim inşallah. Bu ayımızı boşa çevirmez evlatlarımız gönderir bize
Yeni bat 17 aralık benim

Kızlar nihayet adet oldum içim rahatladı en azından . Şimdi sıra yeni bir aya bismillah ile başlamakta rabbim inşallah. Bu ayımızı boşa çevirmez evlatlarımız gönderir bize
Yeni bat 17 aralık benim
Amin inşallah canım. Yeni ay yeni umutlar. Bnmde yeni bat 14 aralık

merhaba kızlar. benim bat da 21 kasım. ama niyeyse umutlarım azaldı. dün erken gebelik testi negatif çıkınca sanırım :( yaklaşık 10 gündür bel ve karın ağrısı var, bir kaç gündür de hafif baş dönmesi. ama sanki adet olacakmışım gibi de hissediyorum.ya da kendimi kötüye hazırlıyorum. acayip taktım kafaya. oysa ki ilk denememiz bu ay. Allah en doğru zamanda, sağlıkla, güzellikle ve kolaylıkla nasip etsin isteyen herkese ve bizlere de inşallah.

merhaba kızlar. benim bat da 21 kasım. ama niyeyse umutlarım azaldı. dün erken gebelik testi negatif çıkınca sanırım :KK43: yaklaşık 10 gündür bel ve karın ağrısı var, bir kaç gündür de hafif baş dönmesi. ama sanki adet olacakmışım gibi de hissediyorum.ya da kendimi kötüye hazırlıyorum. acayip taktım kafaya. oysa ki ilk denememiz bu ay. Allah en doğru zamanda, sağlıkla, güzellikle ve kolaylıkla nasip etsin isteyen herkese ve bizlere de inşallah.
Canımm ilk denemende. Bu kadar kafaya takma daha yesyni bi dur bakalım böyle. Negatif okursan burda dört senedir uğraşan iki senedir uğraşanlar ne yapsın bi bunu düşün sonra topla kendini

Canımm ilk denemende. Bu kadar kafaya takma daha yesyni bi dur bakalım böyle. Negatif okursan burda dört senedir uğraşan iki senedir uğraşanlar ne yapsın bi bunu düşün sonra topla kendini
Çok haklısın canım. Toparlıycam :) Bi arkadaşım, ovulasyon falan hesaplamayı bıraktığında hemen hamile kaldığını söylemişti. Çok planlı programlı olursa da olmuyor sanırım..

Yeni bat 17 aralık benim
benimde yeni bat aralık 18 aralık

Merhaba kızlar benim bat bugün ama bu ay ovulasyon testi kullandım 16. Günümde çift çizgiyi yakaladım ovulasyona göre 19 Kasım yani iki gün sonra olmam lazım ama bende iki gündür ara ara kasık ağrısı oluyor sonra geçiyor bide adet öncesi bende akıntı olurdu bi kaç gün önce başlardı ama bu ay kupkuru ne yapacağımı bilmiyorum benim gibi olan var mı acaba yazmak istedim biraz uzun oldu ama kusura bakmayın

Merhaba kızlar benim bat bugün ama bu ay ovulasyon testi kullandım 16. Günümde çift çizgiyi yakaladım ovulasyona göre 19 Kasım yani iki gün sonra olmam lazım ama bende iki gündür ara ara kasık ağrısı oluyor sonra geçiyor bide adet öncesi bende akıntı olurdu bi kaç gün önce başlardı ama bu ay kupkuru ne yapacağımı bilmiyorum benim gibi olan var mı acaba yazmak istedim biraz uzun oldu ama kusura bakmayın
Hayırlısı olsun bir idrar testi yap istersen

Slm kızlar Prmm Prmm çok şükür kuzum rahatlamıştır için yeni ay uğurlu olsun inş. Bugün gittim doktora aşılama yapılacak bugün iğnelere başlıyorum biraz pahalıya mal oldu ama yeterki tutsun hiç önemli değil doktor çikolata kistire benzer bi kist var dedi ama pek önemsemedi bakalım 2. Aşılamam olacak inşallah bu sefer yüzümüz güler

hadi kızlar yeni başlık acıyorum BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
Bu ay hepimize uğurlu gelsin hayırlı mutlu haberler alalım inşallah bugünden itibaren batlarınız yaZın takip edelim takipleşelim bu ayıda nasip kısmet ise topikte hergün hamile haberi alarak kapatalım
benim 29 kasım bat :)

Slm kızlar Prmm Prmm çok şükür kuzum rahatlamıştır için yeni ay uğurlu olsun inş. Bugün gittim doktora aşılama yapılacak bugün iğnelere başlıyorum biraz pahalıya mal oldu ama yeterki tutsun hiç önemli değil doktor çikolata kistire benzer bi kist var dedi ama pek önemsemedi bakalım 2. Aşılamam olacak inşallah bu sefer yüzümüz güler
Canım sağol inşallah öyle olur bu ay huzura Erelim benim de öyle prf çıktım baya para ödedim ama napalım yoksa devlet düzgün takip yapmıyor. Benimde küçük bir kistim varmış ama önemsizmiş çok önemsizmiş. Lh prolaktin fsh baktırdım bakalım ona göre ilaç verecek ve adetin 14.günü progesteron kullanmaya başlayacağım yeniden .

Kızlar son durumlar neler??
Ben hala adet olmadım 4 gün gecikti ama hamilelik belirtiside yokk :110:

Back