Gebeliğe Hazırlık kasım Ayı içinde hamilelik düşünenler batları kasım ayında olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Be güzel yaZmıssın doğru benim çıkmadı ama ben kendimi hamile gbi hissediyorum oldu diyor içim bu ay o kadar yoğun his yaşıyorken negatif görmek çok mutsuz ediyor insanı ve inat gbi de adet gecikiyor ya buna daha çok sinir oluyor insan .

ben de bu sabah, sözüm ona-erken gebelik testi- yaptım, ilk idrarımdan. negatif. üzgünüm tabi. ama yaklaış on gündür bir bel ağrısı, kasık ağrısı ne bileyim, bir-iki gündür çok hafif baş dönmesi...kendimi mi dinliyorum diyorum ama yok, ağrı bazen dayanılmaz oluyor. adet oalcakmışım gibi. ama on gündür oluyorsa bi nedeni vardır diyorum. o yüzden ben de pazartesi günü yani battan 1 gün önce kandan baktırmayı düşünüyorum..

Hayırlı günler arkadaşlar..
Sizlere bir şey sormak istiyorum tecrübeli arkadaşlar yardım ederse sevinirim...

şimdi benim daha önce iki düşük yaptım..şükürler olsun ki normal yoldan tedavisiz gebeliklerim oluştu
Yanlız sorun şu ki kolay hamile kalamiyorum...
Yani en az altı yedi ay denemeler sonucunda oluştu her iki gebelikte..hatta ilki bir sene sonra oldu ikincisi korunma dönemi hariç yedi sekiz ay sonra oldu

Hormon tahlilerim temiz...her hangi bir sorun yok ama ben artık yedi sekiz ay beklemek istemiyorum

Size sorunsalı su , yumurtalarinda yada çatlamasına her hangi bir sorun olmadı halde klomen kullanılıyor yada çatlaması iğnesi
Doktordan istesem bana vermez mi
Yumurta takibi yapmaya gidiyorum bir kere muayene Edip git bu haftayı değerlendir diyorlar ama yine olmuyor

Yada eşim için ne bileyim vitamin yada onun benzeri bir ilaç yok mu istesem

VARMI SİZİN BOYLE ESİNİZİN KULLANDIĞI BİR VİTAMİN YADA Klomen tarzı ilaçlar varmı...bir bana şöyle denildi bende doktora söylesem verse

Daha önceki gebeliklerim her ikisininde adetten bir kaç gün önce silik idrar testleri ile öğrenmiştim...bu ay nedense ümidim kalmadı...
Erken gebelik test Almanya'da korkuyorum...çıkmaz diye...şimdi mantık olarak olmadı yüzde doksan eminim ama kalbim hala bir ümit besliyor belkide hamileyim diye
Off çok zor yaaa..
Allah'ım bize yardım etsin

eşine keçi boynuzu kürü yapabilirsin kendin içinde incir kürü hamileliği kolaylaştırmak için.

Selam kızlar ben test yaptım negatif artık adetimi bekliyorum olmadım adet henüz ama testte negatif kesinleşti . En azından stresim aZaldı hamilemym değilmişim stresinden kurtuldum hayaller aralık oldu
Bat me zamndı canım

Canım çok bişey bilmiyorum ama nette doktor nevra gebeliğe hazırlık kısmını oku orda ilişki öncesi eşine sert bi kahve içirirsen spermleri harekete geçiyormuş ve alkol,sigara ağır spor yapmaktanda uzak durmak gerekiyormuş

Canım çok bişey bilmiyorum ama nette doktor nevra gebeliğe hazırlık kısmını oku orda ilişki öncesi eşine sert bi kahve içirirsen spermleri harekete geçiyormuş ve alkol,sigara ağır spor yapmaktanda uzak durmak gerekiyormuş

Ben araştırma hastanesinde yaptırdım inşallah çıkmaz cok korkuyorum ama bi taraftan da önlem almış oluruz gelecek olan bebeğimiz için diyorum
bende cerrahpaşa da yaptırdım ama 2 ay da çıkması tuhafıma gitti aslında benim doktorum bişey çıkmasın deme birşey çıksa tedawisi var herşeyin çıkmadım mı kötü sürekli deneyip yanılacaksınız dedi.hepimiz için hayırlısı ne diyelim

Slm kızlar bugün adetim geldi doktora gitmiycem demiştim ama kararımı değiştirdim yarın gidicem ankara da yaşayanınız varmı başkent ünv. Göğşen Önalan varmış baya ünlüymüş yarın ona randevum var bakalım bu beyefendi ne diyecek

merhaba canım benimde 3 gebelik kaybım var benimde aralarında bayağı bir zaman oldu ben şuan tedawi görüyorum gelebik oluyor yalnız devam ettiremiyorum hamileliği doktorum gene de klomen veerdi kullanıyorum yumurta takipleri de yapılıyor ama hayırlısı allah dogru zamanı biliyor doktorundan sende isteyebilirsin klomen kullanmak istiyorum diye eşinin testleri yapıldı mı sorun var mı ki eşinde

Benim hala gelmedi Of ya ne güzel SiZin geliyor adetiniz benim daha o bile gelmedi niye böyle oldu anlamadım düşün ona bile razıyım ya ne kadar kötü bir şey. Bu allahım ya

B
nde klomen ile hamile kalmıştım düşüktn sonra bu ay ilk denemem ama olmadı heralde adet de olmadım test de negatif heralde ben normal yolla hamile kalamıyorum yumurtlama sıkıntım da Yok yumurtamda catlamıstı Prof gitmeye karar verdim artık

Ahhhh canm bende aynı durumdayım...işin birde o tarafı var maalesef bizde....
Riskli gebelik olacak...kaybetme korkusu o kadar büyük oluyor ki insan nefes almaya bile korkuyor..
Ben evin içinde dolanmaya yatarken sağına bile dönmemek çalışmıştım bir şey olacak diye
Amma Allah nasip etkiyi ve ne yapsan fayda etmiyor malesef
Allah'ın hayırlı gebelikler ve sağlıklı doğumlar nasip etsin bize...

Bu ayda olmazsa bende düşük gramda Klomen istiyecem...ve beni sık çağırmasını istiyecem
Bu ay güya yumurta takibi yaptırdım..
Devlet takip de yapmıyor diye birde özele 70 TL ödedim..
Baktı büyümüş bir iki güne çatlar dedi yolladıhayir iki gün sonra çağır bak gerçekten büyümüş mu çatlamış mı diye
Boşuna mı para verdim...
Off sinirlerim bozuldu artık

Doktor daha önce gebelik olduğu için spmer testi istemedi...sanırım belirli bir süre normal yollardan olmadığı zaman isteyecek testi
Ama kromozon testi yapıldı ikimizde Allah'a şükür hepsi temiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…