Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok şükür keseyi gördük cnmBence kesinlikle görceksin bebisini burayada gelip yazicaksinnn cok sevindimmmm
Allah saglıkla kucagında göstersin canımÇok şükür keseyi gördük cnm
Bende de durum aynı bat 11 kasımdı, sadece silince kahverengileri gördüm bugün, ama gelmiyooor gelmiyooor, kesinlikle hamile değilim biliyorumKizlar ben geldim bu sabah lavaboda kan gordum aman Allahim yoksa adet mi oluyorum dedim ped taktim ama sadece silince kan geliyor diger turlu pedim de hicbirsey yok bu yerlesme kanamasi mi
Insallah tez vakitte hepimiz mutlu haberlerimizi aliriz
kist oluşmuş olabilir bide sıkıntıdan bu kadar atabiliyor haberin olsun direk yok deme hayırlısını isteBugün 30 gün canı m olsa çıkardı ondan ümidimi kestim artık
Evet malesef riskli gebelik olacak bu bnm 4.artik benim bebek gelismiyor kalp atislari duyulmuyordusuk oluyor bu sebeple malesef ki bnm butun tesler temiz cikti tek bu genetik test kaldi bakalim ne zmn sonuc cikarsa hemen gidip gostercem aslinda doktorumuda degistirmek istiorm ama iyi birini bulamadim bir turlu benim doktorumda ozel ama yumurta takibine ayri odeme almiyor muayeneye aliyor adetin 3.gunu cagiriyor klomen baslatiyor 14.gunu cagirip yumurtaya bakiyor o zmn odeme almiyorAhhhh canm bende aynı durumdayım...işin birde o tarafı var maalesef bizde....
Riskli gebelik olacak...kaybetme korkusu o kadar büyük oluyor ki insan nefes almaya bile korkuyor..
Ben evin içinde dolanmaya yatarken sağına bile dönmemek çalışmıştım bir şey olacak diye
Amma Allah nasip etkiyi ve ne yapsan fayda etmiyor malesef
Allah'ın hayırlı gebelikler ve sağlıklı doğumlar nasip etsin bize...
Bu ayda olmazsa bende düşük gramda Klomen istiyecem...ve beni sık çağırmasını istiyecem
Bu ay güya yumurta takibi yaptırdım..
Devlet takip de yapmıyor diye birde özele 70 TL ödedim..
Baktı büyümüş bir iki güne çatlar dedi yolladıhayir iki gün sonra çağır bak gerçekten büyümüş mu çatlamış mı diye
Boşuna mı para verdim...
Off sinirlerim bozuldu artık
Doktor daha önce gebelik olduğu için spmer testi istemedi...sanırım belirli bir süre normal yollardan olmadığı zaman isteyecek testi
Ama kromozon testi yapıldı ikimizde Allah'a şükür hepsi temiz
Hayır hala adet olmadım ne yazık ki çok gerginin dokunsan ağlarım kimse ile konuşasın Yok eşim ile bilePrmm naptın canım varmı bi gelişme
Kist yok baktı canım doktorkist oluşmuş olabilir bide sıkıntıdan bu kadar atabiliyor haberin olsun direk yok deme hayırlısını iste
Evet malesef riskli gebelik olacak bu bnm 4.artik benim bebek gelismiyor kalp atislari duyulmuyordusuk oluyor bu sebeple malesef ki bnm butun tesler temiz cikti tek bu genetik test kaldi bakalim ne zmn sonuc cikarsa hemen gidip gostercem aslinda doktorumuda degistirmek istiorm ama iyi birini bulamadim bir turlu benim doktorumda ozel ama yumurta takibine ayri odeme almiyor muayeneye aliyor adetin 3.gunu cagiriyor klomen baslatiyor 14.gunu cagirip yumurtaya bakiyor o zmn odeme almiyor
Üzülme ben de bir düşük bir dış gebelik yaşadım. Dusugumden sonra sürekli evde yatarak bir kızım oldu Rabbim şükürler olsun.yıllar sonra bir bebeğim daha olsun istedim ama sonucu dış gebelik oldu.ve ben şimdi gece uyurken bile dua ediyorum sağlıklı bir bebek istiyorum. Şu anda kasigimda ağrı var 23 u olmam gerek.göğüslerim ağrıyo şimdi gelde kafayı yeme acaba hamilemiyim yoksa adet mi olcam yoksa yine dış gebelik mi.simdi diyceksiniz ki bi çocuğun var ne bu istek.benim çocuğum hergün kardeş hayali kuruyo o hayalleri dinledikçe içim bi tuhaf oluyor.öyle zor oluyor ki.Allah hepimizin yardımcısı olsun...Kist yok baktı canım doktor
Öncelikle yavrunu allah bağışlasın :) tabi bizim daha henüz hiç olmadığından annelik duygusunu felan bilemiyoruz ama hayat işte sürekli bi akış hal de basamak basamak ilerliyor bizimde bi tane olsa ikinciyide istiycez yani bu çok doğal bişey allahım gönlüne göre ikinciyide sağlıkla nasip etsin bizede o duyguyu yaşamayı hayırlısıyla sağlıklı bir evladın annesi olmayı nasip etsin inşallah :)Üzülme ben de bir düşük bir dış gebelik yaşadım. Dusugumden sonra sürekli evde yatarak bir kızım oldu Rabbim şükürler olsun.yıllar sonra bir bebeğim daha olsun istedim ama sonucu dış gebelik oldu.ve ben şimdi gece uyurken bile dua ediyorum sağlıklı bir bebek istiyorum. Şu anda kasigimda ağrı var 23 u olmam gerek.göğüslerim ağrıyo şimdi gelde kafayı yeme acaba hamilemiyim yoksa adet mi olcam yoksa yine dış gebelik mi.simdi diyceksiniz ki bi çocuğun var ne bu istek.benim çocuğum hergün kardeş hayali kuruyo o hayalleri dinledikçe içim bi tuhaf oluyor.öyle zor oluyor ki.Allah hepimizin yardımcısı olsun...
Amin.Rabbim isteyen herkese nasip etsin.Keşke bu ay isteyen bekleyen herkes hamile olsaÖncelikle yavrunu allah bağışlasın :) tabi bizim daha henüz hiç olmadığından annelik duygusunu felan bilemiyoruz ama hayat işte sürekli bi akış hal de basamak basamak ilerliyor bizimde bi tane olsa ikinciyide istiycez yani bu çok doğal bişey allahım gönlüne göre ikinciyide sağlıkla nasip etsin bizede o duyguyu yaşamayı hayırlısıyla sağlıklı bir evladın annesi olmayı nasip etsin inşallah :)
Ayy inşallah canım inşallahhhhhhhAmin.Rabbim isteyen herkese nasip etsin.Keşke bu ay isteyen bekleyen herkes hamile olsa
Benimde bat bugun bende henuz olmadim ama kahverengi lekelenmelr dort gundur var. Bu ay genelde herkesin gecikiyo bir kac gun mevsim gecisimidir nedir artikHayır hala adet olmadım ne yazık ki çok gerginin dokunsan ağlarım kimse ile konuşasın Yok eşim ile bile
Amin allahım kimseyiçocuk hasreti yasatmasın isteyen herkesin olsun süreç cok zorÜzülme ben de bir düşük bir dış gebelik yaşadım. Dusugumden sonra sürekli evde yatarak bir kızım oldu Rabbim şükürler olsun.yıllar sonra bir bebeğim daha olsun istedim ama sonucu dış gebelik oldu.ve ben şimdi gece uyurken bile dua ediyorum sağlıklı bir bebek istiyorum. Şu anda kasigimda ağrı var 23 u olmam gerek.göğüslerim ağrıyo şimdi gelde kafayı yeme acaba hamilemiyim yoksa adet mi olcam yoksa yine dış gebelik mi.simdi diyceksiniz ki bi çocuğun var ne bu istek.benim çocuğum hergün kardeş hayali kuruyo o hayalleri dinledikçe içim bi tuhaf oluyor.öyle zor oluyor ki.Allah hepimizin yardımcısı olsun...
Ben gecen ay 18 inde oldum o yüzden artık yarını bekliyorum zaten genetik sonucum çıkacak haftaya doktora cıkcm mecburBenimde bat bugun bende henuz olmadim ama kahverengi lekelenmelr dort gundur var. Bu ay genelde herkesin gecikiyo bir kac gun mevsim gecisimidir nedir artik
aslında üzülmek değil üzülmeye alıştım artık ağlamaya da ama sadece kalp acısı olur ya o var bende kalbim acıyor olmuyor yaUzulme kuzum
Hayırlı cumalar olsun.Allah herkesin gonlundekileri versinGünaydın hayırlı cumalar herkese bugün ettiğimiz bütün dualar kabul olsun inşallah rabbim bizi daha fazla evlat hasreti ile sınamasın amiiiinn