• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık kasım Ayı içinde hamilelik düşünenler batları kasım ayında olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Slm kızlar Prmm Prmm çok şükür kuzum rahatlamıştır için yeni ay uğurlu olsun inş. Bugün gittim doktora aşılama yapılacak bugün iğnelere başlıyorum biraz pahalıya mal oldu ama yeterki tutsun hiç önemli değil doktor çikolata kistire benzer bi kist var dedi ama pek önemsemedi bakalım 2. Aşılamam olacak inşallah bu sefer yüzümüz güler
İnşallah Allah yüzüne baksın inşallah özele mi gittin ne kadara mal olacak toplamda

Yok yapmadım canım hamilelik belirtisi yok çünkü..:KK43: geçen ayda 6 gün gecikmişti...
Hmm normalde gecikme yaşıyorsan 2 gün daha bekle ama her insanda hamilelik belirtisi olmuyor burada çoğumuz her ay adet belirtisini gebelik diye bekliyoruz her ay oda umutsuzluğa neden oluyor en güzel belirti bence adet gecikmesi çünkü bulantı filan bebek büyüdükçe oluyor oysa hamilelik öğrenildiğinde bebeğin kalp atışı bile olmuyor gecikmeyi beklemek en iyisi yani test için

kızlar kan tahlili de yaptırdım. adete 4 gün var. negatif. bhcg 0.100 çıktı. neyse bir sonraki ay beklicem ya bu ne. kendime kızıyorum vallahi. bi bırak diyorum. hiç beklemeyeceğim oldu mu olmadı mı diye inşallah önümüzdeki ay...

Hmm normalde gecikme yaşıyorsan 2 gün daha bekle ama her insanda hamilelik belirtisi olmuyor burada çoğumuz her ay adet belirtisini gebelik diye bekliyoruz her ay oda umutsuzluğa neden oluyor en güzel belirti bence adet gecikmesi çünkü bulantı filan bebek büyüdükçe oluyor oysa hamilelik öğrenildiğinde bebeğin kalp atışı bile olmuyor gecikmeyi beklemek en iyisi yani test için
Öyle tabikide ama herkeste bi akıntı oluyor bi karın ağrısı oluyor bende yok oyüzden test yapmak istemiyorum.. her zaman düzenlidir adetlerim son 2 aydır böyle olmaya başladı...

kızlar kan tahlili de yaptırdım. adete 4 gün var. negatif. bhcg 0.100 çıktı. neyse bir sonraki ay beklicem ya bu ne. kendime kızıyorum vallahi. bi bırak diyorum. hiç beklemeyeceğim oldu mu olmadı mı diye inşallah önümüzdeki ay...
biraz aceleci davranmışsın canım olmadıkca incinirsin.adetine 1-2 gün önceden yada geçikmeyi bekle diğer aylarda sabretmek zor ama sabır lazım

Öyle tabikide ama herkeste bi akıntı oluyor bi karın ağrısı oluyor bende yok oyüzden test yapmak istemiyorum.. her zaman düzenlidir adetlerim son 2 aydır böyle olmaya başladı...
benim 5 yaşında bir oğlum var ben ona hamile olduğumu öğrendiğimde kasığımda ağrı oldu ama adetden 2 gün öncesi arasıra onun dışında adet geçikti 3 gün sonra test yapmıştım. akıntıda her insanda adet önceside düzenli oluyor zaten rabbim isteyen herkese nasip etsin sadece burda bazı arkadaşlarımız çok heycanlı oluyor adet gününü 10 güne yakın varken test yapanları okuyunca onlar için üzülüyorum strest yapıyorlar strest hamile kalmayı geciktiriyormuş çünkü

benim 5 yaşında bir oğlum var ben ona hamile olduğumu öğrendiğimde kasığımda ağrı oldu ama adetden 2 gün öncesi arasıra onun dışında adet geçikti 3 gün sonra test yapmıştım. akıntıda her insanda adet önceside düzenli oluyor zaten rabbim isteyen herkese nasip etsin sadece burda bazı arkadaşlarımız çok heycanlı oluyor adet gününü 10 güne yakın varken test yapanları okuyunca onlar için üzülüyorum strest yapıyorlar strest hamile kalmayı geciktiriyormuş çünkü
Stres yapmamak elde değil ki canım :( ama evet bazı arkadaşlar erkenden yapıyor... peki sen hamile kalmadan önceki aylarda düzensizlik oldu mu??
Benim 2 aydır düzenleşti herkes hamilelik öncesi olur diyor... hatta bir kaç arkadaşıma dr sormuş düzensizlik oldu mu hamilelik öncesinde diye...

Stres yapmamak elde değil ki canım :KK43: ama evet bazı arkadaşlar erkenden yapıyor... peki sen hamile kalmadan önceki aylarda düzensizlik oldu mu??
Benim 2 aydır düzenleşti herkes hamilelik öncesi olur diyor... hatta bir kaç arkadaşıma dr sormuş düzensizlik oldu mu hamilelik öncesinde diye...
Ben çok hatırlamıyorum ama olmadı genelde düzenli 25 günde oluyorum ben inş sende bunun belirtisidir ama hamilesindir umarım

Bat 1 Aralık yumurtam bugun çatladı, inşallah tuttururum. Varmı 1 aralığa yakın batlı olan ?

Kızlar nihayet adet oldum içim rahatladı en azından . Şimdi sıra yeni bir aya bismillah ile başlamakta rabbim inşallah. Bu ayımızı boşa çevirmez evlatlarımız gönderir bize
Yeni bat 17 aralık benim
Bende daha birsey yok gunum gecti test negatif atesim dustu bide ben olsamda rahatlasam nasil sinir yapti esime sariyorum valla yazik adama ;)

Kızlar ben lh ve fsh hafif yüksek çıktı yumurtlama problemim varmış yani o yüzden hamile kalamıyorum e tabi doğaldır düşük yap sonrası hep stres tabi hormon yüksek çıkar bundan 6 ay önce normaldi şimdi yükselmiş ya bu kadınlık hormonları öyle tuhaf ki gerçekten anlayamıyorsun nerden ne geleceğini . Bakalım ne başlayacak doktor başka

TEstere dişli Aslan pençesi kürü uygulamayı düşünüyorum .
Canim senin yorumlarini okuyorum. Sen sikma canini bize elimizden geleni yapmak duser, gerisini Allaha birakmaliyiz. Allah isyana dusmekten korusun. Sen en azindan dogru duzgun adet olabiliyormussun. Burda bir suru kadin ilac alamadan ve ya aylarca adet olamayan, benim gibi. Bu durum daha da can sikici. Ben adet olmadigimami, ne zmn yumrtladigimi bilmrmemi, hamile kalamadigima mi yanayim bilmiyorum. En azindan 2 ayda bi yumurtladigimi bilsem de sevinecegim ama o da yok. Aslan pencesi hayit tohumu kurleri iyi gelir. Ben tam onlara baslamistim ki incir kurune gectim, yumurtalarimin buyumesi icin. Onlari buyutup yumurtlama takibi yapmaya calisiyorum. Ama adet olursam yumurtlama zamanina kdr ayni aslan pencesi kurunu uygulamak isterdim. Adet olamadigim icin koru korune yaptim sogan kurunu de.

Canim senin yorumlarini okuyorum. Sen sikma canini bize elimizden geleni yapmak duser, gerisini Allaha birakmaliyiz. Allah isyana dusmekten korusun. Sen en azindan dogru duzgun adet olabiliyormussun. Burda bir suru kadin ilac alamadan ve ya aylarca adet olamayan, benim gibi. Bu durum daha da can sikici. Ben adet olmadigimami, ne zmn yumrtladigimi bilmrmemi, hamile kalamadigima mi yanayim bilmiyorum. En azindan 2 ayda bi yumurtladigimi bilsem de sevinecegim ama o da yok. Aslan pencesi hayit tohumu kurleri iyi gelir. Ben tam onlara baslamistim ki incir kurune gectim, yumurtalarimin buyumesi icin. Onlari buyutup yumurtlama takibi yapmaya calisiyorum. Ama adet olursam yumurtlama zamanina kdr ayni aslan pencesi kurunu uygulamak isterdim. Adet olamadigim icin koru korune yaptim sogan kurunu de.
Canım 25 yaşındayım daha hayatımda neden hiçbir şey yolunda gitmiyor neden daha çoçuğum bile Yok rabbime isyan mı tövbe rabbim olmasa ben nasıl bir kere o annelik duygusunu yaşayabilirdim bana kısa süreli de olsa cok istediğim için yaşattı bu duyguyu oyüzden rabbim büyük diyorum illa düşer bir gün bu hormonlar da ilk defa yüksek çıktı ben adetlerimi de düzenli olurum sadece cok ağrılı geçer ve dört günde biter öyle herkes gbi 6 7 gün sürmez ben de soğan suyu kullanmıştım çoban çantası Aslan pençesi Civan percemi karışımlı kür kullandım daha önceden incir kürü de yaptım tek yapmadığım hayıt otu kaldı şu tedavi süresi. Bitsin onu da yaparım yeterki rabbim hayırlı evlat versin yumurta kalitesiz olduğu için bebek oluşsa bile sağlıksız olur o yüzden ilk yumurta iyileştirmek lazım . Rabbimin mucizeleri bitmez inanıyorum bir gün tekrar çift çizgiyi göreceğim

Bende daha birsey yok gunum gecti test negatif atesim dustu bide ben olsamda rahatlasam nasil sinir yapti esime sariyorum valla yazik adama :KK66:
Ah canım bende senin gibiydim aynı şimdi rahatladım ve prf çıkınca kendimi güvende gbi hissediyorum şimdi . Yeni bir ay yeni umut bu ay cok umudum yok gerçi Çünkü fsh Yükselmiş biraz o engel muhtemelen hamile kalmaya o düşerse daha iyi olacağından Emin’im hayırlısı

Back