Hamilesin cnmmm 2 silik ciktimiii gozun aydinnn bence kan tahlile gtt darisi basimizaaaMrb kızlar bende geçen ay dusuk yaptm bu ay adetim bugün 4. Gün geçti. Dün akşam test yaptim çok silik ikinci çizgi çıktı. Ama umitlenmek istemiyorum biraz daha bekleyip regl olmazsam tekrar yapcm test koyulasirsa kan vercem umarım bu ay hepimize ugurlu gelir
Gittim cnm beta 9240 dün yaptim da bugün 11 de randevum var keseyi için inşallah gorurumHamilesin cnmmm 2 silik ciktimiii gozun aydinnn bence kan tahlile gtt darisi basimizaaa
Bence kesinlikle görceksin bebisini burayada gelip yazicaksinnn cok sevindimmmmGittim cnm beta 9240 dün yaptim da bugün 11 de randevum var keseyi için inşallah gorurum
merhaba günaydın malesef sabah kırmızılar geldi bu ay da olmadı artık çok üzgün mutsuz umutsuzumDaha varmış adetine umudunu kaybetme canım zaten elimizde olan tek şey umut Rabbim umutlarımızı kaybettirmesin
gözün aydın hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğini çok aminnnGittim cnm beta 9240 dün yaptim da bugün 11 de randevum var keseyi için inşallah gorurum
Kürtaj sonrası ilk adet 45.gün 2 adet 28.günde oldum bugün 30.günüm olmadım adet . Gecen ay 18 inde olmustum . Sabah ilk idrarla yapmadım testi çok az idrarla yaptım bilmiyorum etkilermi ama etkileyeceğini sanmıyorum bi taraftan da bu kaşık agrıları neden anlayamıyorum vücut ısısı yüksek . Kürtajdan Öncede 32.güne kadar olurdum adet .Kaç güne bir adet oluyorsun
ım ya gözün aydın dicem ben hala adet olmayı bekliyorum hala olmadım karnımda agrımıyor öyle adet olacakmış gbi de değilim sadece kaşık agrısı yasıyorum sen kaçıncı günde oldun adetmerhaba günaydın malesef sabah kırmızılar geldi bu ay da olmadı artık çok üzgün mutsuz umutsuzumallah sizlere nasip etsin inşallah
ayırlı olsun canım sağlıkla kucağına almayı da göstersin rabbim inşallahGittim cnm beta 9240 dün yaptim da bugün 11 de randevum var keseyi için inşallah gorurum
ben 17sinde olmuştum geçen ay akşam kasık ağrım vardı batmalar sabah baktım gelmişCan
ım ya gözün aydın dicem ben hala adet olmayı bekliyorum hala olmadım karnımda agrımıyor öyle adet olacakmış gbi de değilim sadece kaşık agrısı yasıyorum sen kaçıncı günde oldun adet
test yaptın mı sen belki hamilesindir?Can
ım ya gözün aydın dicem ben hala adet olmayı bekliyorum hala olmadım karnımda agrımıyor öyle adet olacakmış gbi de değilim sadece kaşık agrısı yasıyorum sen kaçıncı günde oldun adet
Bende 18 inde olmustum gecen ay 28 . Günde yani . Bu ay 30.günüm olmadım hala . Test yaptım negatif benimde genetik testlerim çıkacak bugün 8.gün 15 günü bulur demişlerdi çıkmasını bakalım inşallah birşey çıkmazben 17sinde olmuştum geçen ay akşam kasık ağrım vardı batmalar sabah baktım gelmişdüşük sonrası 41.gün adet oldum sonra 35 günde bir oldum simdi 31.gün oldum hayır otu yapıyorum iki aydır yumurtlama dönemine kadar en azından adetlerim ve ağrılarım düzene giriyor sanki ama çocuk için umudum kalmadı artık aralık başında genetik testlerim çıkacak allahtan hayırlısını diliyorum hepimiz için üzülmemek elde deil malesef
ben devlette yaptırdım 2aya çıkar dediler bekliyorum hala inşallah bişey çıkmazda diğer bütün testlerim temiz çok şükür ama bu bakalım ne olacakBende 18 inde olmustum gecen ay 28 . Günde yani . Bu ay 30.günüm olmadım hala . Test yaptım negatif benimde genetik testlerim çıkacak bugün 8.gün 15 günü bulur demişlerdi çıkmasını bakalım inşallah birşey çıkmaz
Ben araştırma hastanesinde yaptırdım inşallah çıkmaz cok korkuyorum ama bi taraftan da önlem almış oluruz gelecek olan bebeğimiz için diyorumben devlette yaptırdım 2aya çıkar dediler bekliyorum hala inşallah bişey çıkmazda diğer bütün testlerim temiz çok şükür ama bu bakalım ne olacak
Canım testinde negatifmiş muhtemelen adet olcaksın o yüzden kasık ağrın oluyordurAnlayamadım şey neden kaşık agrısı yasıyorum ve gecen hafta persembe günü progesteron testim 13,2 gelmişti yani yumurtam catlamıstı şimdiye adet olmam lazım bu ay neden böyle oldu bugün 30.günüm ne zman olurum ki ya bir an önce olayım bitsinde aralık için çalışmalara başlayayım
Allah'tan umut kesilmez bence ilk idrar olmaması pek etkilemez de kana geçtikten sonra idrara geçiyor belki geç döllenmedir bir kaç güne inşallah güzel haberler alırsınKürtaj sonrası ilk adet 45.gün 2 adet 28.günde oldum bugün 30.günüm olmadım adet . Gecen ay 18 inde olmustum . Sabah ilk idrarla yapmadım testi çok az idrarla yaptım bilmiyorum etkilermi ama etkileyeceğini sanmıyorum bi taraftan da bu kaşık agrıları neden anlayamıyorum vücut ısısı yüksek . Kürtajdan Öncede 32.güne kadar olurdum adet .
Arkadaşım merhaba, benim de son adet tarihim 23 ekim. beklenen adet tarihim de 21 kasım. genelde düzenli olur. ama ben idrar testlerine inanmıyorum. az önce internetten okudum b-hcg hormonu kana bile ovulasyondan 10 gün sonra geçiyormus. yani adet tarihinden 5-6 gün evvel ancak kanda görülebilirken, idrarda çıkması bana mantıklı gelmiyor. en iyi adet gecikmesini beklemek ya da 1-2 gün kala kandan baktırmak daha doğru olur gibi geliyor...Offf bu yada olmadı sanırım
Sabah test yaptım ilk idrar ile maalesef negatif
Gerçi en son adetim 23 Ekim ama ben günü gününe olmam o yüzden 20 kasımi bekliyorum
Hatta daha erken bile olabilirim
Off hayır şimdi ben adetin dokucuncu günü yunurtam 13 dedi..bir kaç güne çatlar demiste gerçekten o zaman çatladi ise sizce bu günlerde testte çıkması gerekmez mi acaba
Artık delirecegim gercekte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?