Gebeliğe Hazırlık kasım Ayı içinde hamilelik düşünenler batları kasım ayında olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hamilesin cnmmm 2 silik ciktimiii gozun aydinnn bence kan tahlile gtt darisi basimizaaa

Kaç güne bir adet oluyorsun
Kürtaj sonrası ilk adet 45.gün 2 adet 28.günde oldum bugün 30.günüm olmadım adet . Gecen ay 18 inde olmustum . Sabah ilk idrarla yapmadım testi çok az idrarla yaptım bilmiyorum etkilermi ama etkileyeceğini sanmıyorum bi taraftan da bu kaşık agrıları neden anlayamıyorum vücut ısısı yüksek . Kürtajdan Öncede 32.güne kadar olurdum adet .

Can
merhaba günaydın malesef sabah kırmızılar geldi bu ay da olmadı artık çok üzgün mutsuz umutsuzum allah sizlere nasip etsin inşallah
ım ya gözün aydın dicem ben hala adet olmayı bekliyorum hala olmadım karnımda agrımıyor öyle adet olacakmış gbi de değilim sadece kaşık agrısı yasıyorum sen kaçıncı günde oldun adet

ben 17sinde olmuştum geçen ay akşam kasık ağrım vardı batmalar sabah baktım gelmiş düşük sonrası 41.gün adet oldum sonra 35 günde bir oldum simdi 31.gün oldum hayır otu yapıyorum iki aydır yumurtlama dönemine kadar en azından adetlerim ve ağrılarım düzene giriyor sanki ama çocuk için umudum kalmadı artık aralık başında genetik testlerim çıkacak allahtan hayırlısını diliyorum hepimiz için üzülmemek elde deil malesef

test yaptın mı sen belki hamilesindir?

Bende 18 inde olmustum gecen ay 28 . Günde yani . Bu ay 30.günüm olmadım hala . Test yaptım negatif benimde genetik testlerim çıkacak bugün 8.gün 15 günü bulur demişlerdi çıkmasını bakalım inşallah birşey çıkmaz

ben devlette yaptırdım 2aya çıkar dediler bekliyorum hala inşallah bişey çıkmazda diğer bütün testlerim temiz çok şükür ama bu bakalım ne olacak

ben devlette yaptırdım 2aya çıkar dediler bekliyorum hala inşallah bişey çıkmazda diğer bütün testlerim temiz çok şükür ama bu bakalım ne olacak
Ben araştırma hastanesinde yaptırdım inşallah çıkmaz cok korkuyorum ama bi taraftan da önlem almış oluruz gelecek olan bebeğimiz için diyorum

Canım testinde negatifmiş muhtemelen adet olcaksın o yüzden kasık ağrın oluyordur

Kızlar günaydın. Adetime 5 gün var bu sabah erken gebelik testi yaptım. Negatif cıktı. Üzgünüm

Allah'tan umut kesilmez bence ilk idrar olmaması pek etkilemez de kana geçtikten sonra idrara geçiyor belki geç döllenmedir bir kaç güne inşallah güzel haberler alırsın

Benimde düşükten bu yana 32 gün geçti idrar testi yaptım negatif

Offf bu yada olmadı sanırım
Sabah test yaptım ilk idrar ile maalesef negatif
Gerçi en son adetim 23 Ekim ama ben günü gününe olmam o yüzden 20 kasımi bekliyorum
Hatta daha erken bile olabilirim

Off hayır şimdi ben adetin dokucuncu günü yunurtam 13 dedi..bir kaç güne çatlar demiste gerçekten o zaman çatladi ise sizce bu günlerde testte çıkması gerekmez mi acaba

Artık delirecegim gercekte

Dün bişey okudum adetten bi gün önce ovilasyon testiyle test yapanlar hamile olduklarını öğrenmişler,şöyleki t çizgisi illakiçıkıyo onda ama t çizgisi diğer çizgiden daha koyuysa hamilelik belirtisiymiş. normalde t çizgisi sadece yumurtlama zamnında koyu çıkar ama adetten bi gün önce yapanların çoğu hamileymiş gerçekten,benim bat 22 kasım.

Arkadaşım merhaba, benim de son adet tarihim 23 ekim. beklenen adet tarihim de 21 kasım. genelde düzenli olur. ama ben idrar testlerine inanmıyorum. az önce internetten okudum b-hcg hormonu kana bile ovulasyondan 10 gün sonra geçiyormus. yani adet tarihinden 5-6 gün evvel ancak kanda görülebilirken, idrarda çıkması bana mantıklı gelmiyor. en iyi adet gecikmesini beklemek ya da 1-2 gün kala kandan baktırmak daha doğru olur gibi geliyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…