Hadi inşallah Allah yüzünü güldürsünKızlar bat bugün hafif karın ağrım ve bulantılarım var gece saatlerini bekliyorum olmazsa sabaha karşı oda olmazsa en geç yarın öğlen saatleri oda olmazsa Allaaaaahhnhnnay hadi inşallah
Hadi inşallah canım . İnşallah olmazsın bende 18 ine kadar beklemedeyim bakalım .
inşallah kızlar hepimize halırlısıyla nasip etsin Rabbim bi an önce hepimizin yüzü Gülsün inşallah çok içten istiyorum bunuHadi inşallah Allah yüzünü güldürsün
Benim de iki gündür mide bulantım var dün test yaptım ama malesef çıkmadı üşüttüm demekki kasık ağrılarım birden batmalarım oluyor 2 gün var inşallah bu ay kasım ayı hepimiz için mücizeler getirir.Kızlar bat bugün hafif karın ağrım ve bulantılarım var gece saatlerini bekliyorum olmazsa sabaha karşı oda olmazsa en geç yarın öğlen saatleri oda olmazsa Allaaaaahhnhnnay hadi inşallah
İnşallah hamilesindir de oyüzdendir canım hamilelikte ateş yüksek olur diye biliyorumBenim bat yarin atesim dusmesi gerekirken tavan yapti daha once hic bukadar yukselmemisti hic bisey anlamadim bu isten
Daha varmış adetine umudunu kaybetme canım zaten elimizde olan tek şey umut Rabbim umutlarımızı kaybettirmesinBenim de iki gündür mide bulantım var dün test yaptım ama malesef çıkmadı üşüttüm demekki kasık ağrılarım birden batmalarım oluyor 2 gün var inşallah bu ay kasım ayı hepimiz için mücizeler getirir.
Insallah canim ama nerde testlerim negatifİnşallah hamilesindir de oyüzdendir canım hamilelikte ateş yüksek olur diye biliyorum
Teste çok takılma gününü bekle cnmInsallah canim ama nerde testlerim negatifateste boyle kafami karistiriyor iste
Gunum yarin canim bakalim ne olcak..Teste çok takılma gününü bekle cnm
Canim en dogru karari vermissin Ben gecen ay kimsayal yasadim cok uzuldum hayata kustum resmen esimle kavga falan ettik sonra dedim nasipten otesi yok. Bu ay gene elimden geleni yaptim ama onceki aylara nazaran daha rahatim. Oncesinde bebekten baska sey dusunmuyorken simdi mutlu olmak icin bebekten baska yollarda oldugunu Fark ediyorum baska seylerle ugrasiyorum kafam dagiliyorKızlar hepimizin iniş çıkışları oluyor beklemek çok zor uğraşıp hayal edp hayal kırıklığına uğramak çok zor hele ki kayıplarımız olduktan sonra çok daha zor biz bu adar uğraşıp beklerken başkalarının çaba sarfetmeden bebek sahibi olmaları çoğunun değerini bilmemesi bizi belki daha çok yıpratıyo ben daha biraç gün önce bütün gece ağlamıştım bi bebek haberi aldığımda ama bugün çok şükür daha sağlıklı düşünebiliyorum henüz adet olmadım ama gelecek ay hangi kürü uygulasam diye düşünmeye başladım bile:) artık odak noktam bebek olmayacak yine elimden geleni yapcam ama illede olsun diye krizlere girmiycem öylede olmuyor böylede napalım artık kendimide eşimide bu konuda yıpratmıycam
Tatlim yumurtlama gününden itibaren bende kasık ağrısı vardi insallah sende de vardir da mutlu haberlerini alirim hepimiz mutlu olalimHayır keşke olsa bende izne çıktım kaşık ağrılarım ara ara oluyor o yüzden dinlenmedeyim . Bi gün burda hepimiz hamileyim diye yazacaz biliyorum
Benimde bu ay kaşık agrısı cok oldu kist mist yok iyi hersy cok şükür ayakta kalınca daha artıyor yatınca hafifliyor . Halsizlik bende de var ama cok gerginim ağlıyorum herseye belirti ise bunlar belirti olarak arkdslara tecrübe olur eğer hamile isem bakalım cuma ya az kaldı Allah’ın izniyle iyi gelir inşallah sonucun birlikte seviniriz . Yatıp dinlenecez başka çözüm Yok ve beklixez zaman geçmesini . Göğüs hassasiyeti var bende ama biraz azaldı bugün onu farkettimTatlim yumurtlama gününden itibaren bende kasık ağrısı vardi insallah sende de vardir da mutlu haberlerini alirim hepimiz mutlu olalim
Benim kasik agrilarim yumurtlama gununden itibaren hic gecmedi hep ben burdayim dedi ve acaip terliyordum avuc iclerim ter su oluyor halen
Adetime 5 gun kala ilk defa bulantim oldu ve arta arta devam ediyor bas donmem var hep uykum var zor tutuyorum kendimi uyumamak icin ama ne mumkun buldugum bir yerde hemen gozlerimi kapatiyorum sekerleme modu
Adetim de beyaz kokusuz bir akinti geldi ama oyle cok cok yogun degildi gogus agrim olmadi halen yok sadece kasiklarim sizliyor gibi
Bende dirrk bulanti hadsafhada en belirgin bu birde bugun yerlesme kanamasi oldum
Insallah hepimiz mutluluktan gozyasi dokecegimiz haberler aliriz (cuma gunu kan testi yaptiricam)
İnşallah bu düşüncelerim kırmızıları görünce de devam eder :)) şimdilik iyiyim ama kırmızıdan sonra ufak bi sızlanma olabilir o Allahın emriCanim en dogru karari vermissin Ben gecen ay kimsayal yasadim cok uzuldum hayata kustum resmen esimle kavga falan ettik sonra dedim nasipten otesi yok. Bu ay gene elimden geleni yaptim ama onceki aylara nazaran daha rahatim. Oncesinde bebekten baska sey dusunmuyorken simdi mutlu olmak icin bebekten baska yollarda oldugunu Fark ediyorum baska seylerle ugrasiyorum kafam dagiliyor
Bende de basladi aglamalar ikiki ay hadi insallah hamileyizdir cok cok cok amiiiiiiiiiiinBenimde bu ay kaşık agrısı cok oldu kist mist yok iyi hersy cok şükür ayakta kalınca daha artıyor yatınca hafifliyor . Halsizlik bende de var ama cok gerginim ağlıyorum herseye belirti ise bunlar belirti olarak arkdslara tecrübe olur eğer hamile isem bakalım cuma ya az kaldı Allah’ın izniyle iyi gelir inşallah sonucun birlikte seviniriz . Yatıp dinlenecez başka çözüm Yok ve beklixez zaman geçmesini . Göğüs hassasiyeti var bende ama biraz azaldı bugün onu farkettim
Kaç güne bir adet oluyorsunAnlayamadım şey neden kaşık agrısı yasıyorum ve gecen hafta persembe günü progesteron testim 13,2 gelmişti yani yumurtam catlamıstı şimdiye adet olmam lazım bu ay neden böyle oldu bugün 30.günüm ne zman olurum ki ya bir an önce olayım bitsinde aralık için çalışmalara başlayayım
Geç döllenme ihtimali yok mu yada hassas testlerden yapsanAnlayamadım şey neden kaşık agrısı yasıyorum ve gecen hafta persembe günü progesteron testim 13,2 gelmişti yani yumurtam catlamıstı şimdiye adet olmam lazım bu ay neden böyle oldu bugün 30.günüm ne zman olurum ki ya bir an önce olayım bitsinde aralık için çalışmalara başlayayım
Merak ettim bu testen ebnde alicam bu twsti adetten kac gjn snra yapiyorsnuuz ayy bana yardimci olun bende yapimm kizlarreAma bisi diim mi tekrar bunlar koyu cikinca gebelik olabiliyomus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?