• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık kasım Ayı içinde hamilelik düşünenler batları kasım ayında olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bugün adetin 18. Günü ama kasik ağrım çok iki taraflı belimde ağrıyor sanki adet olucskmisim gibi ağrı var neden olabilir acaba ya

benimde aynı şkilde tedaviye devam etmek istemeyip kendimi dinleyeceğim dediğim ay oldu ama malesef kaybettim biraz takmamak rahat olmak gerekiyor sanırım sonuç iyi olması için

Merhaba kızlar batı 21 kasım olanlar ne haber :) var mı belirtiler, test yapanlar? ben de bekleyiş içindeyim. ne zaman test yapsam bilemiyorum...

Kızlar bugün adetin 18. Günü ama kasik ağrım çok iki taraflı belimde ağrıyor sanki adet olucskmisim gibi ağrı var neden olabilir acaba ya
Canım bnm ovülasyon testleri 18. Gün pozitif oluyor 32 günde bir adet oluyorum. Yani yumurtlama dönemindesindir muhtemelen

İnan bende aynı şeyleri yaşıyorum geçen gün anlatmıştım burda hatta 3 ay önce evlenen eşimin kuzeni hamile haberini duyduğumda yaşadıklarımı :KK43: o yüzden inan çok çok iyi anlıyorum ama dedimya elimizden bişey gelmiyor yırtınsakta dövünsekte kendimizi paralasakta olmayınca olmuyor evet çok zor evet şuan çok mutsuzsun ama geçecek yeniden umutlanacaksın off ne deyimki kelimelerde yetmiyor işte ama yalnız değilsin bunu bil
Teşekkür ederim desteğin için. Biliyorum ben isteyince değil Rabbim isteyince gelecek. Belkide hiç olmayacak .. kimseye bişey anlatmak istemiyorum. Dik durmaya çalışıyorum. Ama gücüm tükeniyo artık :(

Hiç düzeni şaşmayan adetim bu ay şaştı. Denemelere bu ay başlamıştık. Adet döngüm 28 gündü. Sabaha karşı günümden önce regl oldum. Artık umutlar aralık ayına

Bir günü daha kapattık Allah’ınzniyle yeni gün yeni bir umut olsun hepimize inşallah güzel bir gün dileğiyle
Canım progestan kullanıyorsun ya adette sapma yapabilir bende kullanıyorum bide şey sorucam sen fitil olarak mı oral mi alıyosun progestanı ben gece yatarken alıyorum ayın 9 unda başladım ama 2 3 gğndür bende baş dönmesi bulantı yapmaya başladı sende de oluyor muydu öyle

İlk defa bu kadar çok umutlanmıştım. Kimseye bişey söylememiştim. Alıp başımı gitmek istiyorum kimseyi görmek duymak istemiyorum artık. Hergün yeni bi hamilelik haberi alıyorum...
Canım progestan kullanıyorsun ya adette sapma yapabilir bende kullanıyorum bide şey sorucam sen fitil olarak mı oral mi alıyosun progestanı ben gece yatarken alıyorum ayın 9 unda başladım ama 2 3 gğndür bende baş dönmesi bulantı yapmaya başladı sende de oluyor muydu öyle
oral alıyorum evet oral alımda yapıyor etkisi öyle hemen uyuyorum ben onu. İçince . Vakinal de yapmıyor ama onda da ilaç hep eriyor akıyor bu arada bu ay kullandgm progestan en fazla beş adettir canım kafama göre takılıyorum ben . O yüzden adetim şaşar mı bilemedim bende . Kürtaj sonrası ilk adet 45 ikinci 28 bu üçüncü bugün 29 gümüm olmadım hala . Kürtaj öncesi de en geç 32 günde olurdum . Bakalım bekliyorum sabırla dua ede ede .

Hoşbuldum canım ikinci olacak nasipse
Dün test yaptım çift çizgiyi gördüm :halay: sma kan testini Pazartesi yaptıracağım bide kalp atışını duyarsam emin olcam :anneadayı:
Ay ne güzel masallah allah sağlıkla kucağına Almayı da nasip etsin testini bize atarsan sevinirim

Keşke atabilsem kafamdan. Okdr çok istiyorumki ama zaten bu kdr çok isterken kendi sesimi bile susturamazken hergün birileri soru sorunca yorum yapınca, her gün yeni hamilelik haberi alınca aklımdan çıkmıyo
Aynı seyleri yasıyoruz onları görme duyma. Buda bizim imtihanımız canım

Kizlar ben geldim bu sabah lavaboda kan gordum aman Allahim yoksa adet mi oluyorum dedim ped taktim ama sadece silince kan geliyor diger turlu pedim de hicbirsey yok bu yerlesme kanamasi mi
Insallah tez vakitte hepimiz mutlu haberlerimizi aliriz
Olabilir canım dikkat et uzan dinlen

oral alıyorum evet oral alımda yapıyor etkisi öyle hemen uyuyorum ben onu. İçince . Vakinal de yapmıyor ama onda da ilaç hep eriyor akıyor bu arada bu ay kullandgm progestan en fazla beş adettir canım kafama göre takılıyorum ben . O yüzden adetim şaşar mı bilemedim bende . Kürtaj sonrası ilk adet 45 ikinci 28 bu üçüncü bugün 29 gümüm olmadım hala . Kürtaj öncesi de en geç 32 günde olurdum . Bakalım bekliyorum sabırla dua ede ede .
Canım benim inşallah olmazsın adet bebeğin gelmiştir sana benimde göğüslerim acımaya başladı iğnede 9 günğ bitirdim artık 10. Gün üçindeyim göğüs uçlarım acıyor bide sarımsı yoğun akıntım var sağ kasığım sürekli ağrıyor kist olmuşta olabilir bebek te inşallah bebek olmuştur

Back