Hadi inşallah bende heyecanlandım inşallah vardır güzel haberlerini bekliyoruzBata son 1:) bi yanım olmadı biliyorum diyor bi yarım Allahtan ümit kesilmez diyor böyle böyle bi seneyi devirdik bakalım hakkımızda hayırlısı olsun
İnşallah bu sefer şaşarda 9 ay hiç gelmezAmin canım bakalım nasip kısmet yarın gece 11 12 gibi teşrif ederler saati bile şaşmaz sağolsun:)))
Aminnnn inşallahhHadi inşallah bende heyecanlandım inşallah vardır güzel haberlerini bekliyoruz
Ayyy Allahım inşallah com çok aminnİnşallah bu sefer şaşarda 9 ay hiç gelmez
Benimde baş ağrım çok fena başladı adetten bi gün önce olur hepKaşık ağrısı başladı kızlar yarım saattir var muhtemelen adet geliyor bu ayda
amin inşallah aynen öyle yırtınsak ağlsak sızlasak nafile rabbim vermeyince 0olmuyrBenimde baş ağrım çok fena başladı adetten bi gün önce olur hep(( hayırlısı canım ya elimizden hiçbişey gelmiyor yırtınsakta dövünsekte nasipten ötesi yok işte takmak istemiyoruz olmuyor takıyoruz yine olmuyor nebiliym artık Rabbim duysuk sesimizi kabul etsin dualarımızı tez zamanda dileğimizi hayırlı sağlıklı bişekilde versin inşallah
olsun canım 2 gün kala negatif cıkabilir gününde pozitif cıkabilir böyle çok duydum.Benimde bata son iki ama testler negatif
Ah keske canim ama nerdeolsun canım 2 gün kala negatif cıkabilir gününde pozitif cıkabilir böyle çok duydum.
Rabbim gönlüne göre versin ama inşallah olmazsın diyelim biz yine bende de kaşık ağrısı hafifledi anlamadım hiç bir şey akıntım da varAh keske canim ama nerdekahverengi leke ile sinyal verir benim kirmizilar ve malesef cok net aliyorum mesaji
Hepimizin canim hakkimizda hayirlisi olsun.. akinti iyiye delalet bence hadi bakalim insallah bebis vardirRabbim gönlüne göre versin ama inşallah olmazsın diyelim biz yine bende de kaşık ağrısı hafifledi anlamadım hiç bir şey akıntım da var
Yok ama belli bu adet agrısı sağ kaşığım yumurtlama zamanımdaki gbi agrıyor ara ara ve bacağıma vuruyorHepimizin canim hakkimizda hayirlisi olsun.. akinti iyiye delalet bence hadi bakalim insallah bebis vardir
Yok ama belli bu adet agrısı sağ kaşığım yumurtlama zamanımdaki gbi agrıyor ara ara ve bacağıma vuruyor
Benimde son 2 ve test negatif. Günler geçmek bilmedi bu ayBenimde bata son iki ama testler negatif
Benim daha olmadı bir yıl napayım beklemek gerek demek kiHayirlisi canim bizde bidahaki ay gene deneriz napalim tam bir yil bitti benim
Benim bat geçti ovülasyona göre 11-12 kasımdıBenimde son 2 ve test negatif. Günler geçmek bilmedi bu ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?