Gebeliğe Hazırlık kasım Ayı içinde hamilelik düşünenler batları kasım ayında olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bata son 1:) bi yanım olmadı biliyorum diyor bi yarım Allahtan ümit kesilmez diyor böyle böyle bi seneyi devirdik bakalım hakkımızda hayırlısı olsun
Hadi inşallah bende heyecanlandım inşallah vardır güzel haberlerini bekliyoruz

Benimde bata son iki ama testler negatif

Kaşık ağrısı başladı kızlar yarım saattir var muhtemelen adet geliyor bu ayda
Benimde baş ağrım çok fena başladı adetten bi gün önce olur hep(( hayırlısı canım ya elimizden hiçbişey gelmiyor yırtınsakta dövünsekte nasipten ötesi yok işte takmak istemiyoruz olmuyor takıyoruz yine olmuyor nebiliym artık Rabbim duysuk sesimizi kabul etsin dualarımızı tez zamanda dileğimizi hayırlı sağlıklı bişekilde versin inşallah

amin inşallah aynen öyle yırtınsak ağlsak sızlasak nafile rabbim vermeyince 0olmuyr

olsun canım 2 gün kala negatif cıkabilir gününde pozitif cıkabilir böyle çok duydum.
Ah keske canim ama nerde kahverengi leke ile sinyal verir benim kirmizilar ve malesef cok net aliyorum mesaji

Ah keske canim ama nerde kahverengi leke ile sinyal verir benim kirmizilar ve malesef cok net aliyorum mesaji
Rabbim gönlüne göre versin ama inşallah olmazsın diyelim biz yine bende de kaşık ağrısı hafifledi anlamadım hiç bir şey akıntım da var

Rabbim gönlüne göre versin ama inşallah olmazsın diyelim biz yine bende de kaşık ağrısı hafifledi anlamadım hiç bir şey akıntım da var
Hepimizin canim hakkimizda hayirlisi olsun.. akinti iyiye delalet bence hadi bakalim insallah bebis vardir

Kızlar idrar testi için 4 saat idarrınızı tutun ve sabah ilk idrar ile yapın gebelik testi için . Yoksa yanlış sonuçlar verebilir

Hepimizin canim hakkimizda hayirlisi olsun.. akinti iyiye delalet bence hadi bakalim insallah bebis vardir
Yok ama belli bu adet agrısı sağ kaşığım yumurtlama zamanımdaki gbi agrıyor ara ara ve bacağıma vuruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…