- 14 Mayıs 2017
- 1.806
- 2.078
- 83
Demi ya yumurtlamaya kadar gene bisekilde geciyor ama o sonrasindaki bekleme yok yani zaman duruyor sankiBenimde son 2 ve test negatif. Günler geçmek bilmedi bu ay
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Demi ya yumurtlamaya kadar gene bisekilde geciyor ama o sonrasindaki bekleme yok yani zaman duruyor sankiBenimde son 2 ve test negatif. Günler geçmek bilmedi bu ay
Tabi o zamanlarda çalışmalarımız oluyor geçiyor şimdi çalışma olmuyor gecmiyor çünkü aklımız hep oldu mu adet olacakmıyız daDemi ya yumurtlamaya kadar gene bisekilde geciyor ama o sonrasindaki bekleme yok yani zaman duruyor sanki
Aynen oyle canimTabi o zamanlarda çalışmalarımız oluyor geçiyor şimdi çalışma olmuyor gecmiyor çünkü aklımız hep oldu mu adet olacakmıyız da
İnşallah canım. Valla kan testi yaptırasım geldi aslında bugün ama dur dedim kendime gününü bekle. Bakalım 2 gün sonra kırmızılar gelecek mi gelmeyecek mi kısmet artık.Benim bat geçti ovülasyona göre 11-12 kasımdı
Sata göre 18 kasım .
Gecen ay 28 . Gün adet oldum ona göre de bugün olmam lazım inşallah olmam
Günün gelsin geçsin bir iki gün öyle yaptır canım , ben korkuyorum eğer hamile isem düşük olmaması için ilaç kullanmam lazım ilki düştüğü için o yüzden dayanamayıp test yapıyorum ya bişey varsa diyeİnşallah canım. Valla kan testi yaptırasım geldi aslında bugün ama dur dedim kendime gününü bekle. Bakalım 2 gün sonra kırmızılar gelecek mi gelmeyecek mi kısmet artık.
Aynen yapıyorum canımİnşallah bence sen 2 güne bir idrar testi yap varsa önlem al hemen
Ah kuzum ya üzülme yeni bir ay başladı senin için su an çok üzgün hissediyorsun biliyorum ama önümüzdeki ayı değerlendir unutacaksın. Bu anlarıBu ay da nasip değilmiş. Dün gece adet oldum. Çok üzgünüm çok mutsuzum
Bişey olmaz içebilirsin bende 5.günü başlamıştım doktor kontrolünde canımmKizlar ben klomen iccem ama 3.gunu baslamam gerekiyordu unutmusum icmeyi bugun 4. Gun baslasam birsey olr mu ya
Hayırlısı olsun canım üzülme diyemem hepimiz ilk başta üzülüyoruz hatta çoğu zaman ağlıyoruz ama ya bismillah deyip yeniden başlıyoruz elimizden başka bişey gelmez ben artık doktora falan da gitmiycem artık tamamen kafamdan çıkarmaya çalışcam inşallah bunu bari başarırımBu ay da nasip değilmiş. Dün gece adet oldum. Çok üzgünüm çok mutsuzum
Evet zaten kafadan çıkardığın zaman oluyormus genelde bi arkadasım çok istedik denedik denedik olmadı sonra. Bi ay lazere gittim spora başladım evi falan temizliyorum hunharca dedi nasıl olsa olmayacak ya sonra test yapayım dedim bi bakmış çift çizgi ya işte kafa rahat olacak yoksa hormonlar cok etkileniyorHayırlısı olsun canım üzülme diyemem hepimiz ilk başta üzülüyoruz hatta çoğu zaman ağlıyoruz ama ya bismillah deyip yeniden başlıyoruz elimizden başka bişey gelmez ben artık doktora falan da gitmiycem artık tamamen kafamdan çıkarmaya çalışcam inşallah bunu bari başarırım
İlk defa bu kadar çok umutlanmıştım. Kimseye bişey söylememiştim. Alıp başımı gitmek istiyorum kimseyi görmek duymak istemiyorum artık. Hergün yeni bi hamilelik haberi alıyorum...Ah kuzum ya üzülme yeni bir ay başladı senin için su an çok üzgün hissediyorsun biliyorum ama önümüzdeki ayı değerlendir unutacaksın. Bu anları
Keşke atabilsem kafamdan. Okdr çok istiyorumki ama zaten bu kdr çok isterken kendi sesimi bile susturamazken hergün birileri soru sorunca yorum yapınca, her gün yeni hamilelik haberi alınca aklımdan çıkmıyoHayırlısı olsun canım üzülme diyemem hepimiz ilk başta üzülüyoruz hatta çoğu zaman ağlıyoruz ama ya bismillah deyip yeniden başlıyoruz elimizden başka bişey gelmez ben artık doktora falan da gitmiycem artık tamamen kafamdan çıkarmaya çalışcam inşallah bunu bari başarırım
İnan bende aynı şeyleri yaşıyorum geçen gün anlatmıştım burda hatta 3 ay önce evlenen eşimin kuzeni hamile haberini duyduğumda yaşadıklarımı o yüzden inan çok çok iyi anlıyorum ama dedimya elimizden bişey gelmiyor yırtınsakta dövünsekte kendimizi paralasakta olmayınca olmuyor evet çok zor evet şuan çok mutsuzsun ama geçecek yeniden umutlanacaksın off ne deyimki kelimelerde yetmiyor işte ama yalnız değilsin bunu bilKeşke atabilsem kafamdan. Okdr çok istiyorumki ama zaten bu kdr çok isterken kendi sesimi bile susturamazken hergün birileri soru sorunca yorum yapınca, her gün yeni hamilelik haberi alınca aklımdan çıkmıyo