Gebeliğe Hazırlık kasım Ayı içinde hamilelik düşünenler batları kasım ayında olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar düşük yaptıktan kaç gün sonra adet oldunuz benim 30. Günüm hiiç belirti yok ne adet ne gebelik

Merhaba arkadaşlar
Bat 26"27
Göğsüm inanılmaz sertleşti
Belirti olabilir mi acaba

Adet öncesi belirtilerimde hiç bi zaman göğsüm sertleşmemişti

Bu arada hemşire bi arkadasım var folik asite başla dedi
Dün başladım bakalım hayırlısı

İnşallah isteyen herkese nasip olur
Dualarım sizinle

iste ben bekledm oldum olcam derken 66gun gecti artk doktora gidiym dedm hapla olmstm. Sende beklicen mecbur smdi doktora 30gun desen bekle olrsun diyebilir. 40 gune kdr normal diyolar.
Bir 15 gün daha beklerim olmazsam doktora gidecem

Merhaba arkadaşlar
Bat 26"27
Göğsüm inanılmaz sertleşti
Belirti olabilir mi acaba

Adet öncesi belirtilerimde hiç bi zaman göğsüm sertleşmemişti
sen daha yumurtlama zamanında olabilirsin gebelik değildir o bu günleri iyi değerlendir çünkü bata çok zaman varmış

Kızlar merhaba. Bugün yumurtlamamın üstünden 6 gün falan geçti. Bikaç saat önce tuvalete girdiğimde çamaşırımda beyaz kremsi akıntı fark ettim. Adete yakın yaşıyordum bunu ama busefer baya gelmiş. Şimdi de tuvalette peçeteye sarımsı sümüksü akıntı geldi. Hani yumurtlarken olan yumurta akı gibi olan akıntı varya. Onun biraz daha sarısı yani. Tekrar mı yumurtluyorum acaba bilemedim. Dün ve önceki günde ara ara kasıklarıma kramp girmişti bugün yok gibi ama

Bu arada hemşire bi arkadasım var folik asite başla dedi
Dün başladım bakalım hayırlısı

İnşallah isteyen herkese nasip olur
Dualarım sizinle
Canm bebek düşünmeye başladığın zaman batta ili üç ay öncesinden başlamayı tavsiye ediyor doktorlar

Olabilir belki yumurtam.çatlayamadı o zman belki şimdi catkıyor olabilir

Kaşık ağrısı başladı kızlar yarım saattir var muhtemelen adet geliyor bu ayda

Bata 2 gün kaldı bugün predictorle test yaptım. Sonuç negatif. Bende son durum bu kızlar. İlk gebeliğimi 2 gün kala 5liralık testlerle öğrenmiştim bugün umutla test yaptım ama tek çizgi malesef

Olabilir belki yumurtam.çatlayamadı o zman belki şimdi catkıyor olabilir
ovulasyon testiyle kontrol etmiştim 2 gün pozitif devam edip 3. Gün silikleşti yani çatlamış olması lazım. Testim olmadığı için tekrar yapamıyorum

Bata son 1:) bi yanım olmadı biliyorum diyor bi yarım Allahtan ümit kesilmez diyor böyle böyle bi seneyi devirdik bakalım hakkımızda hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…