66 gun snra doktora gittim ben tarlusal verdi oyle olmstm canimKızlar düşük yaptıktan kaç gün sonra adet oldunuz benim 30. Günüm hiiç belirti yok ne adet ne gebelik
Kürtaj mıydı normal düşük mü66 gun snra doktora gittim ben tarlusal verdi oyle olmstm canim
normal dusuk canım. Seninki kurtajmiydiKürtaj mıydı normal düşük mü
Hayır benim de normal düşük 60 gün çok yanormal dusuk canım. Seninki kurtajmiydi
iste ben bekledm oldum olcam derken 66gun gecti artk doktora gidiym dedm hapla olmstm. Sende beklicen mecbur smdi doktora 30gun desen bekle olrsun diyebilir. 40 gune kdr normal diyolar.Hayır benim de normal düşük 60 gün çok ya
Bir 15 gün daha beklerim olmazsam doktora gidecemiste ben bekledm oldum olcam derken 66gun gecti artk doktora gidiym dedm hapla olmstm. Sende beklicen mecbur smdi doktora 30gun desen bekle olrsun diyebilir. 40 gune kdr normal diyolar.
sen daha yumurtlama zamanında olabilirsin gebelik değildir o bu günleri iyi değerlendir çünkü bata çok zaman varmışMerhaba arkadaşlar
Bat 26"27
Göğsüm inanılmaz sertleşti
Belirti olabilir mi acaba
Adet öncesi belirtilerimde hiç bi zaman göğsüm sertleşmemişti
sen daha yumurtlama zamanında olabilirsin gebelik değildir o bu günleri iyi değerlendir çünkü bata çok zaman varmış
Ben 45.günd oldum ilk adetimi canımKızlar düşük yaptıktan kaç gün sonra adet oldunuz benim 30. Günüm hiiç belirti yok ne adet ne gebelik
Canm bebek düşünmeye başladığın zaman batta ili üç ay öncesinden başlamayı tavsiye ediyor doktorlarBu arada hemşire bi arkadasım var folik asite başla dedi
Dün başladım bakalım hayırlısı
İnşallah isteyen herkese nasip olur
Dualarım sizinle
Olabilir belki yumurtam.çatlayamadı o zman belki şimdi catkıyor olabilirKızlar merhaba. Bugün yumurtlamamın üstünden 6 gün falan geçti. Bikaç saat önce tuvalete girdiğimde çamaşırımda beyaz kremsi akıntı fark ettim. Adete yakın yaşıyordum bunu ama busefer baya gelmiş. Şimdi de tuvalette peçeteye sarımsı sümüksü akıntı geldi. Hani yumurtlarken olan yumurta akı gibi olan akıntı varya. Onun biraz daha sarısı yani. Tekrar mı yumurtluyorum acaba bilemedim. Dün ve önceki günde ara ara kasıklarıma kramp girmişti bugün yok gibi ama
ovulasyon testiyle kontrol etmiştim 2 gün pozitif devam edip 3. Gün silikleşti yani çatlamış olması lazım. Testim olmadığı için tekrar yapamıyorumOlabilir belki yumurtam.çatlayamadı o zman belki şimdi catkıyor olabilir
Hayırlısı canım Şafak az kalmış :)Bata son 1:) bi yanım olmadı biliyorum diyor bi yarım Allahtan ümit kesilmez diyor böyle böyle bi seneyi devirdik bakalım hakkımızda hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?