Birkaç günlüğüne tatile çiktim persembe aksami donucem evime cuma gunu doktoruma gideyim diyorum korkuyorum negatifi görürüm diye tatlımHosgeldin tatlım
Sen test yapmadın mı üç gün geçmiş neden yapmıyorsun ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Birkaç günlüğüne tatile çiktim persembe aksami donucem evime cuma gunu doktoruma gideyim diyorum korkuyorum negatifi görürüm diye tatlımHosgeldin tatlım
Sen test yapmadın mı üç gün geçmiş neden yapmıyorsun ?
günaydın ne zaman oldun geçen ayGünaydın kızlaar. Ne durumdasınız. Bende ses yok hala olcam diye korkuyorum
Canım hosgeldin ama çıkmaz daha çok erken benim sat 18 ekim yapıyorum çıkmıyor böyle düşün bence çıkması için 31.gün gerekiyor ben ilk hamileliğimde 31.gün test yapmıştım silik bir şekilde öğrenmiştim düşün hcg ikiye katlanan bişey iki günde bir o yüzden bekle canımm bende sabredemiyorum yapıyorum ve tabiki çıkmıyor bu ayda olmazsa zaten olmaz 27.günüm bugün zattan bu yana 11 kez ilişkim oldu sadece 16 gün olmadı onun Zaten 4 günü adet günü kaldı 12 e oda sprm kalitesi için kalsın yani ne kadar fazla denedik bu ayda olmazsa dahada olmaz
canım günaydın tekrar yapma sansın varsa tekrar dene fazla fdamlatmıs olabilirsin hamile de olabilirsin.günün gecmişmiydi?Hoşbulduk cnm...çok haklısın bende aynı durumdayım.. hayırlı artık...
Birde ben dün yaptığım testi bu gün çöpe atarken bu haldeydi..
Dün testi yaparken idrarı fazla koydum sanırım...
Gerçi beş altı damla koydum ama çok afedersiniz kenarlarından taştı sanırım..kenarları ıslak ti çünkü...
günaydın canım ben gecen ay 18 inde oldum ama 28 günde bir olduğum için bugün28.günüm bugün olmam lazım şu an gelen giden yok bakalım ama hamile değilim o kesin çünkü dün test yapmıstum negatifti.günaydın ne zaman oldun geçen ay
ah keşke ben 31.güne kadar bekleyeyim diyorum çünkü o zman kesin cıkabilir varsa bugün 28 günüm .Yapmıştım negatif çıkıyordu hatta bata 4 gün kala hcg 0.1 di yine de umut vermek istemem
canım günaydın tekrar yapma sansın varsa tekrar dene fazla fdamlatmıs olabilirsin hamile de olabilirsin.günün gecmişmiydi?
amin canım inşallah evet daha idrarda cıkmaz daha erkenmiş senişnMuhtemelen fazla damlattigim için oldu
Çünkü adetine daha nerden baksan 5 6 gün var...
Ben her ay adet olurum ama günü gününe olmam
Ama ben 18 19 gün temiz kaldı mı test yaparım
Bu gün annemlere giderken test alır sabah ilk idrar ile yaparım
Ne olur dua edin Bana inşallah hamileyim diye ve bu sefer sagsalim bebeğimi kucağıma alırım
Allah'ın bebeğimi bana bağışlasın
belki çıkmamıştır canım testte ,bende geçen ay 20 sinde oldum ,ondan önceki ay 26 sında olmusum,takvim 16 sı gösteriyor bu ay,hayırlısı kısmet,günaydın canım ben gecen ay 18 inde oldum ama 28 günde bir olduğum için bugün28.günüm bugün olmam lazım şu an gelen giden yok bakalım ama hamile değilim o kesin çünkü dün test yapmıstum negatifti.
11 inde olmuştum geçen ay. Bi iki gün sarkabiliyor. Strestende olmamış olabilirim. Allahım inşallah hamileyimdir çokta umutlanmak istemiyorumgünaydın ne zaman oldun geçen ay
Ben de geçen ay 12 sinde olmuştum. Hala gelen giden yok ama test yapmaya korkuyorum11 inde olmuştum geçen ay. Bi iki gün sarkabiliyor. Strestende olmamış olabilirim. Allahım inşallah hamileyimdir çokta umutlanmak istemiyorum
Bende korkuyorum canım. İnş rabbim nasip eder bizedeBen de geçen ay 12 sinde olmuştum. Hala gelen giden yok ama test yapmaya korkuyorum
Olabilir canım testi idrarımı tutarak yapmadım ve ilk idrarla değildi onyğzden yanılmış olabilir test varsa gebelik inşallah vardır dua edelim birbirimizebelki çıkmamıştır canım testte ,bende geçen ay 20 sinde oldum ,ondan önceki ay 26 sında olmusum,takvim 16 sı gösteriyor bu ay,hayırlısı kısmet,
Canım ya sen benim büyüğümsün abla diyim sana ablam üzülme desem de boş biliyorum ama şöyle düşün. Tamam olmadım ama oh yeni bir ay yeni bir umut başladı benim için bir an önce bu ay sonu gelsin diye dua etKızlar ben adet oldum o kadar beklenti emek boşa çıktı
İzne çıkıyorum bi de evde şimdi hiç geçmek bilmez benim için yine burda iken vakit geçiyorBekle canım bugünlerde geçmek bilmiyor
hayırlısı cnmOlabilir canım testi idrarımı tutarak yapmadım ve ilk idrarla değildi onyğzden yanılmış olabilir test varsa gebelik inşallah vardır dua edelim birbirimize