• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık kasım Ayı içinde hamilelik düşünenler batları kasım ayında olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın kızlaar. Ne durumdasınız. Bende ses yok hala olcam diye korkuyorum

Canım hosgeldin ama çıkmaz daha çok erken benim sat 18 ekim yapıyorum çıkmıyor böyle düşün bence çıkması için 31.gün gerekiyor ben ilk hamileliğimde 31.gün test yapmıştım silik bir şekilde öğrenmiştim düşün hcg ikiye katlanan bişey iki günde bir o yüzden bekle canımm bende sabredemiyorum yapıyorum ve tabiki çıkmıyor bu ayda olmazsa zaten olmaz 27.günüm bugün zattan bu yana 11 kez ilişkim oldu sadece 16 gün olmadı onun Zaten 4 günü adet günü kaldı 12 e oda sprm kalitesi için kalsın yani ne kadar fazla denedik bu ayda olmazsa dahada olmaz

Hoşbulduk cnm...çok haklısın bende aynı durumdayım.. hayırlı artık...
Birde ben dün yaptığım testi bu gün çöpe atarken bu haldeydi..
Dün testi yaparken idrarı fazla koydum sanırım...
☹️ Gerçi beş altı damla koydum ama çok afedersiniz kenarlarından taştı sanırım..kenarları ıslak ti çünkü...

Eklentiler

• IMG_20171114_083257579.jpg
    IMG_20171114_083257579.jpg
    20 KB · Görüntüleme: 45
Hoşbulduk cnm...çok haklısın bende aynı durumdayım.. hayırlı artık...
Birde ben dün yaptığım testi bu gün çöpe atarken bu haldeydi..
Dün testi yaparken idrarı fazla koydum sanırım...
☹️ Gerçi beş altı damla koydum ama çok afedersiniz kenarlarından taştı sanırım..kenarları ıslak ti çünkü...
canım günaydın tekrar yapma sansın varsa tekrar dene fazla fdamlatmıs olabilirsin hamile de olabilirsin.günün gecmişmiydi?

günaydın ne zaman oldun geçen ay
günaydın canım ben gecen ay 18 inde oldum ama 28 günde bir olduğum için bugün28.günüm bugün olmam lazım şu an gelen giden yok bakalım ama hamile değilim o kesin çünkü dün test yapmıstum negatifti.

canım günaydın tekrar yapma sansın varsa tekrar dene fazla fdamlatmıs olabilirsin hamile de olabilirsin.günün gecmişmiydi?

Muhtemelen fazla damlattigim için oldu
Çünkü adetine daha nerden baksan 5 6 gün var...
Ben her ay adet olurum ama günü gününe olmam
Ama ben 18 19 gün temiz kaldı mı test yaparım

Bu gün annemlere giderken test alır sabah ilk idrar ile yaparım

Ne olur dua edin Bana inşallah hamileyim diye ve bu sefer sagsalim bebeğimi kucağıma alırım
Allah'ın bebeğimi bana bağışlasın

Muhtemelen fazla damlattigim için oldu
Çünkü adetine daha nerden baksan 5 6 gün var...
Ben her ay adet olurum ama günü gününe olmam
Ama ben 18 19 gün temiz kaldı mı test yaparım

Bu gün annemlere giderken test alır sabah ilk idrar ile yaparım

Ne olur dua edin Bana inşallah hamileyim diye ve bu sefer sagsalim bebeğimi kucağıma alırım
Allah'ın bebeğimi bana bağışlasın
amin canım inşallah evet daha idrarda cıkmaz daha erkenmiş senişn

merhaba günaydın kızlar ben sabah dayanamadım test yaptım malesef negatif kasık agrılarım bel agrılarım var adet öncesi belirtiler demekki bu ayda malesef :(((

günaydın canım ben gecen ay 18 inde oldum ama 28 günde bir olduğum için bugün28.günüm bugün olmam lazım şu an gelen giden yok bakalım ama hamile değilim o kesin çünkü dün test yapmıstum negatifti.
belki çıkmamıştır canım testte ,bende geçen ay 20 sinde oldum ,ondan önceki ay 26 sında olmusum,takvim 16 sı gösteriyor bu ay,hayırlısı kısmet,

belki çıkmamıştır canım testte ,bende geçen ay 20 sinde oldum ,ondan önceki ay 26 sında olmusum,takvim 16 sı gösteriyor bu ay,hayırlısı kısmet,
Olabilir canım testi idrarımı tutarak yapmadım ve ilk idrarla değildi onyğzden yanılmış olabilir test varsa gebelik inşallah vardır dua edelim birbirimize

Kızlar ben adet oldum :KK43: o kadar beklenti emek boşa çıktı
Canım ya sen benim büyüğümsün abla diyim sana ablam üzülme desem de boş biliyorum ama şöyle düşün. Tamam olmadım ama oh yeni bir ay yeni bir umut başladı benim için bir an önce bu ay sonu gelsin diye dua et

Back