• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık kasım Ayı içinde hamilelik düşünenler batları kasım ayında olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım hosgeldin ama çıkmaz daha çok erken benim sat 18 ekim yapıyorum çıkmıyor böyle düşün bence çıkması için 31.gün gerekiyor ben ilk hamileliğimde 31.gün test yapmıştım silik bir şekilde öğrenmiştim düşün hcg ikiye katlanan bişey iki günde bir o yüzden bekle canımm bende sabredemiyorum yapıyorum ve tabiki çıkmıyor bu ayda olmazsa zaten olmaz 27.günüm bugün zattan bu yana 11 kez ilişkim oldu sadece 16 gün olmadı onun Zaten 4 günü adet günü kaldı 12 e oda sprm kalitesi için kalsın yani ne kadar fazla denedik bu ayda olmazsa dahada olmaz
Bende test yaptım tabiki çıkmadı.....
Adetime 7 8 gün var ama ben inatla erkenden test yapıyorum... eczanenin önünden geçerken dayanamadım dedim çıkmayacak ama yinede bir tane alayım dedim....

Daha 14 gündür temizlik..sekiz günde adeti ekle 22 gündür yani...

Daha
Benim son adet tarihim 23 Ekim ama ben günü gününe hayatta olmam..her zaman üç dört gün önce olurum o yüzden ben 20 Kasım diyorum

Adetimin dokuzuncu günü yumurta çatlamak üzere bir iki güne çatlar demişti...eğer çatladi ise ve dinlendi ise bu zamana çıkmaz dimi..
Siz ne diyorsunuz

Can
Kızlar bende çok umutsuzum bugün iğnenin 7. Günü ve içimde olmadığına dair bir his var bence yumurtam çatlamadı ve kist oldu çünkü kasıklarım iğne gününden beridir ağrıyor çok üzgünüm
ım doktora baktırmadın mı yumurta için baktırsana sen sağlıkçısın üstelik hep hastanelerdesn için rahatlasın

Kızlar ben geldim bende halen gelen giden yok bugün adetimin 3. Günümdeyim (normalde adetim 3 gün sürer)tatil bu gidişle bana zehir olucak gibi bulantıdan ölüyorum odaya çiktim yatmaya
Hosgeldin tatlım
Sen test yapmadın mı üç gün geçmiş neden yapmıyorsun ?

Can

ım doktora baktırmadın mı yumurta için baktırsana sen sağlıkçısın üstelik hep hastanelerdesn için rahatlasın
Canım doktorum izne çıktı ya malesef ki baktıramadım hastanelerden de o kadar sıkıldım ki zamanında adet olsam yeter

Of kızlar ya artık hamile olsakta şu stersi sıkıntıyı çekmesek :KK43::KK43:
İnşallah canım yaaa valla her ay aynı stres en ufak şeyi belirti sanıyoruz sonra sonu hüsran oluyor Allah yardımcımız olsun daha fazla bekletmesin bizleri

Ama gebelik testi yapıyorum negatif çıkıyor benim sen hiç idrar testi yapılanıydın peki canm
Yapmıştım negatif çıkıyordu hatta bata 4 gün kala hcg 0.1 di yine de umut vermek istemem

Kızlar bugün 27.günüm progesteron sonucuma göre yumurtam çatladı bitti ama bugün ovülasyon testi yaptım böyle çıktı innovita test. Benim gbi bu durumda olan var mı ?
Ayni marka testten gecen ay kullandim tam 13. Gun catlama oldu pozitifti testte. Bu ay yine kullaniyorum 17. Gun ama hala pozitifi yakalayamadim

Bebiş var bence içerde hadi hayırlısı canım
Insallah tatlim geceleri bir üşüyorum bir pişiyorum bulantım hergün olmaya başladı
Merdivenleri çıkarken sanki 100 merdiven çıkmışım gibi yoruluyorum insallah hepimiz güzel haberler veririz

Back