Gebeliğe Hazırlık kasım Ayı içinde hamilelik düşünenler batları kasım ayında olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar hastalığımdan dolayı doktora gittim bugün kan tahlili istedi hazır kan vermişken beta hcg de baktırayım dedim.değerim 3 çıktı bat 17 kasım. sabah da idrar testi yapmıştım silik çıktı çatlatma iğnesinin etkisi olabilir diyorlar ondan mıdır acaba ne düşünüyorsunuz ??

Kızlar bugün 27.günüm progesteron sonucuma göre yumurtam çatladı bitti ama bugün ovülasyon testi yaptım böyle çıktı innovita test. Benim gbi bu durumda olan var mı ?
Canım ovulasyon testi her zaman çift çizgi çıkar.. gebelik olması için ikiside aynı netlikte çift kırmızı olması gerekiyor...

nasıl hesapladın tam olarak kusurabakma ya oruyrumda süreklı
Yok canım sorun değil googleden yumurtlama dönemi hesaplama yaz orda dr nevra olan siteye gir ordan hesaplıyorum benimkiler ve arkadaşımınkiler hep doğru çıkıyor.... son 2 aydır adetim düzensizleşti kendimi artık tutturamıyorum.. 2 ay öncesine kadar tam 28 günde olurum...

Bu arada kızlar hamilelik öncesi adetler düzensizleşiyormuş bilginiz olsun benim iki aydır düzensiz... yarın olmam gerekiyor bakalım olacak mıyım??

benmde oyle oldu ekım yaınde 1 hafta onceden oldum onla alakası varmı acaba

Kızlar bugün 27.günüm progesteron sonucuma göre yumurtam çatladı bitti ama bugün ovülasyon testi yaptım böyle çıktı innovita test. Benim gbi bu durumda olan var mı ?
Canım benimde hamile kaldığım ay böyle çıkıyordu anlam veremiyordum

Bende test yaptım tabiki çıkmadı.....
Adetime 7 8 gün var ama ben inatla erkenden test yapıyorum... eczanenin önünden geçerken dayanamadım dedim çıkmayacak ama yinede bir tane alayım dedim....

Daha 14 gündür temizlik..sekiz günde adeti ekle 22 gündür yani...

Daha
Benim son adet tarihim 23 Ekim ama ben günü gününe hayatta olmam..her zaman üç dört gün önce olurum o yüzden ben 20 Kasım diyorum

Adetimin dokuzuncu günü yumurta çatlamak üzere bir iki güne çatlar demişti...eğer çatladi ise ve dinlendi ise bu zamana çıkmaz dimi..
Siz ne diyorsunuz

Kızlar bende çok umutsuzum bugün iğnenin 7. Günü ve içimde olmadığına dair bir his var bence yumurtam çatlamadı ve kist oldu çünkü kasıklarım iğne gününden beridir ağrıyor çok üzgünüm

kızlar kasıklarımda acayip bir ağrım var kendimiz zorladım lavoboda sağ kasıgıma bir agrı saplandı neden olabilir?

çok erken yapmışsın canım çıkmaz daha günün 1-2 varkan yap yada bekle benimde bat 20 kasım ben günüm geçmeden test yapma taraftarı değilim.

Kızlar ben geldim bende halen gelen giden yok bugün adetimin 3. Günümdeyim (normalde adetim 3 gün sürer)tatil bu gidişle bana zehir olucak gibi bulantıdan ölüyorum odaya çiktim yatmaya
Ayy hadi inşallah hamilesindir... valla ben yeter ki hayırlı sağlıklı bir bebişe hamile olayımda isterse 9 ayım zehir olsun...

Ayy hadi inşallah hamilesindir... valla ben yeter ki hayırlı sağlıklı bir bebişe hamile olayımda isterse 9 ayım zehir olsun...
Orası doğru tabi canım yattığım yerde dönüyorum sanki bulantım var falan inşallah hepimiz hamileyizdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…