- 6 Mayıs 2017
- 6.441
- 7.738
- 198
Inşallah canım benim ♡♡Orası doğru tabi canım yattığım yerde dönüyorum sanki bulantım var falan inşallah hepimiz hamileyizdir
Bebiş var bence içerde hadi hayırlısı canımKızlar az önce lavaboda birşey farkettim beyaz akıntı geliyor süt beyazı gibi adetimin ikinci günü geciktim belirti yok az önce yemek yerken öğürme geldi
Ama gebelik testi yapıyorum negatif çıkıyor benim sen hiç idrar testi yapılanıydın peki canmCanım benimde hamile kaldığım ay böyle çıkıyordu anlam veremiyordum
Bende test yaptım tabiki çıkmadı.....
Adetime 7 8 gün var ama ben inatla erkenden test yapıyorum... eczanenin önünden geçerken dayanamadım dedim çıkmayacak ama yinede bir tane alayım dedim....
Daha 14 gündür temizlik..sekiz günde adeti ekle 22 gündür yani...
Daha
Benim son adet tarihim 23 Ekim ama ben günü gününe hayatta olmam..her zaman üç dört gün önce olurum o yüzden ben 20 Kasım diyorum
Adetimin dokuzuncu günü yumurta çatlamak üzere bir iki güne çatlar demişti...eğer çatladi ise ve dinlendi ise bu zamana çıkmaz dimi..
Siz ne diyorsunuz
ım doktora baktırmadın mı yumurta için baktırsana sen sağlıkçısın üstelik hep hastanelerdesn için rahatlasınKızlar bende çok umutsuzum bugün iğnenin 7. Günü ve içimde olmadığına dair bir his var bence yumurtam çatlamadı ve kist oldu çünkü kasıklarım iğne gününden beridir ağrıyor çok üzgünüm
Hosgeldin tatlımKızlar ben geldim bende halen gelen giden yok bugün adetimin 3. Günümdeyim (normalde adetim 3 gün sürer)tatil bu gidişle bana zehir olucak gibi bulantıdan ölüyorum odaya çiktim yatmaya
Canım doktorum izne çıktı ya malesef ki baktıramadım hastanelerden de o kadar sıkıldım ki zamanında adet olsam yeterCan
ım doktora baktırmadın mı yumurta için baktırsana sen sağlıkçısın üstelik hep hastanelerdesn için rahatlasın
İnşallah canım yaaa valla her ay aynı stres en ufak şeyi belirti sanıyoruz sonra sonu hüsran oluyor Allah yardımcımız olsun daha fazla bekletmesin bizleriOf kızlar ya artık hamile olsakta şu stersi sıkıntıyı çekmesek
Amin amin inşallah.. adet olucak gibiyim benİnşallah canım yaaa valla her ay aynı stres en ufak şeyi belirti sanıyoruz sonra sonu hüsran oluyor Allah yardımcımız olsun daha fazla bekletmesin bizleri
Klomen çatlatma mı kullandın canımAmin amin inşallah.. adet olucak gibiyim benkarnım bi tuhaf
Yok canım dru bıraktım ben bıktım artık..Klomen çatlatma mı kullandın canım
Aynen öyle her ay hep aynı seyler yaOf kızlar ya artık hamile olsakta şu stersi sıkıntıyı çekmesek
Yarın adet günümüz bakalım olacak mıyız? Benim adet öncesi akıntım başladı her an olabilirimAynen öyle her ay hep aynı seyler ya
Bende Yok bişey ben ayın 16 sına kadar belklemedeyim inşallah olmayızYarın adet günümüz bakalım olacak mıyız? Benim adet öncesi akıntım başladı her an olabilirim
Bende arada bi karın ağrısı var.. adet olucam..Bende Yok bişey ben ayın 16 sına kadar belklemedeyim inşallah olmayız
Yapmıştım negatif çıkıyordu hatta bata 4 gün kala hcg 0.1 di yine de umut vermek istememAma gebelik testi yapıyorum negatif çıkıyor benim sen hiç idrar testi yapılanıydın peki canm
Ayni marka testten gecen ay kullandim tam 13. Gun catlama oldu pozitifti testte. Bu ay yine kullaniyorum 17. Gun ama hala pozitifi yakalayamadimKızlar bugün 27.günüm progesteron sonucuma göre yumurtam çatladı bitti ama bugün ovülasyon testi yaptım böyle çıktı innovita test. Benim gbi bu durumda olan var mı ?
Benimde adet oncsi belirtilerim basladi testte negatif zaten bu ayda olmadiYarın adet günümüz bakalım olacak mıyız? Benim adet öncesi akıntım başladı her an olabilirim
Insallah tatlim geceleri bir üşüyorum bir pişiyorum bulantım hergün olmaya başladıBebiş var bence içerde hadi hayırlısı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?