Ben her ay adet olduğum günü kaydediyorum. Genelde hep bat itibari ile saymaya başlayınca 31. Gün tekrar adet oluyorum. Bu medenle bir sonraki adetimi hep battan 31 gün sayarak hesaplıyorumkızlar slm siz adet gunuzu nasıl hesaplıyorsuuz soylermısınız lutfen kafam cok karıstıda bı knu hakkında
Ben her ay adet olduğum günü kaydediyorum. Genelde hep bat itibari ile saymaya başlayınca 31. Gün tekrar adet oluyorum. Bu medenle bir sonraki adetimi hep battan 31 gün sayarak hesaplıyorum
Benim 11 kasımda olmam gerekiyordu olmadım. Ama testt yapmaya korkuyorum. Beklerken çok umutlanıyorum. Negatifi görünce üzülüyorum. Cuma sabahına kadar gelmezse cuma kan tahlili yaptırıcamGünaydın kızlar var mı batı geçip adet hala olmayan ?
Ben varım canım 11 iydi bat. Ama bazen bi iki gün sonrada olabiliyor onun için bekliyorum. Battan bi gün önce test yapmıştım negatiftiGünaydın kızlar var mı batı geçip adet hala olmayan ?
Bnmde 11 ydi canım. Aynı durumdayız. Cumaya kdr bekleyebilir miyim bilmiyorum gelmezse eğer çrş prş test yapabilirimBenim 11 kasımda olmam gerekiyordu olmadım. Ama testt yapmaya korkuyorum. Beklerken çok umutlanıyorum. Negatifi görünce üzülüyorum. Cuma sabahına kadar gelmezse cuma kan tahlili yaptırıcam
Kan tahlili mi yaptıracaksın. İnsallah hamileyizdir ve saglıkla kucaklarız bebeklerimiziBnmde 11 ydi canım. Aynı durumdayız. Cumaya kdr bekleyebilir miyim bilmiyorum gelmezse eğer çrş prş test yapabilirim
Son 3 ayın ortalaması hesaplanıyor canım.. son 3 ayın adet tarihlerini yazsana ben hesaplim
Bende bata 5 4 gün kala yaptım negatifti bakalım bende bekliyorumBen varım canım 11 iydi bat. Ama bazen bi iki gün sonrada olabiliyor onun için bekliyorum. Battan bi gün önce test yapmıştım negatifti
Benimde yarın olması gerekiyor her adet öncesi sivilce göğüs ağrısı olur.. yine adet belirtilerim var yaniYarın adet olmam gerekiyor hiç bir şey Yok bende ne test pozitif ne adet belirtisi var
sivilce Yok ama göğüs ağrısı var ve bu ay kaşık ağrısı çok oldu bende . İki aydır göğüslerim hiç ağrımaz şişmezdiBenimde yarın olması gerekiyor her adet öncesi sivilce göğüs ağrısı olur.. yine adet belirtilerim var yani
agusto da 23 oldum eylulde 21 de oldum ve ekımde 15 e oldum cnmSon 3 ayın ortalaması hesaplanıyor canım.. son 3 ayın adet tarihlerini yazsana ben hesaplim
Benim 3 gün varken çıkmadı canım ben yaptım testBAta son 3 gün. Bugün yine test alıcam valla. Son 2 gündür sol kasığımda hafif sızı var. Fazla yürüyünce yorulunca sanki adet sancısı çekiyormuşum gibi artıyor. Bende belirti bu kadar bakalım adet mi hamilelikmi.. Test çıkar mı çıkmazmı bilmiyorum. Ama benim adetim gününü şaşırmaz hiç o yüzden 16sında olmazsam 17sinde kan testi yaptırırım
Ah ah bende çıkmicağını bile bile 5 6 gün kala yaptım geçen hafta. Bugünde işte bi umut.gerçi Akşama doğru Test alıcam ama herhalde yarın sabah yapabilirim. Gün yaklaştıkça heyecan artıyo vallaBenim 3 gün varken çıkmadı canım ben yaptım test
Amiiiin inşallah canım ne çok istiyorum bi bilsen. Kararsızım önce idrar testi de yapabilirim direk kan testi de yaptırabilirim. Eşime söylemeyeceğim üzülünce bende üzülüyorumKan tahlili mi yaptıracaksın. İnsallah hamileyizdir ve saglıkla kucaklarız bebeklerimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?