Gebeliğe Hazırlık kasım Ayı içinde hamilelik düşünenler batları kasım ayında olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bizim ne yapıp edip kendimizi bu psikolojiden kurtarmamız gerekir ama olmuyor işte her seferinde takmıycam artık aman napim olacağı varsa olur diyorum adet yaklaşınca olsun artık nolur olsun diye ağlarken buluyorum kendimi önceleri bu kdar değildim ama zaman geçtikçe daha da hassaslaşıyorum yaşı ister istemez takıyorum 30 dan sonra evlendim m 40 tan sonrada doğururum artık diye dalga geçiyodum kendimle şimdiyse kimsenin en ufak bi lafına imasına sözde tesellilerine katlanamıyorum

Biz yine avantajlıyız diyorsun :)) amannebilim herşeyi takar olduk işte

Hiçbirşey yapmak gelmiyor içimden ..

Senin geçmiş tatlım test yapabilirsin aslında
Bazen iki üç gün geciktiği oluyo canım. 10 kasımda test yapmıştım negatifti tekrar hayal kırıklığına uğramak istemiyorum. Bugünde sağ kasığım ve belim ağrıyo. Psikolojikmi şüphe ediyorum

kızlar slm siz adet gunuzu nasıl hesaplıyorsuuz soylermısınız lutfen kafam cok karıstıda bı knu hakkında

Adetin ilk gününden bir sonraki adetin ilk gününe kadar say.. mesela ben 28 günde adet oluyorum genelde... her ay adet olduğun günü tarihe kaydet..
kızlar slm siz adet gunuzu nasıl hesaplıyorsuuz soylermısınız lutfen kafam cok karıstıda bı knu hakkında

Ben her ay adet olduğum günü kaydediyorum. Genelde hep bat itibari ile saymaya başlayınca 31. Gün tekrar adet oluyorum. Bu medenle bir sonraki adetimi hep battan 31 gün sayarak hesaplıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…