Biz yine avantajlıyız diyorsun :)) amannebilim herşeyi takar olduk işteInsallah canim gececek :) ben erken evlendim aslinda ama cocuk yapmadik bazen bende diyorum keske o kadar zaman korunmasaydik diye ama sonrada diyorum bakacak durumumuz yoktu hazir degildik.. Hersey vaktini bekler canim bizimde anne olma zamanimz gelecek.. 30 ustu olunca ister istemez yasa takiliyoruz ama okadar cok ki bizim gibi olan benim universteden liseden bir suru arkadasim daha bekar
Aynen oyleBiz yine avantajlıyız diyorsun :)) amannebilim herşeyi takar olduk işte
Al bendende o kadar yaHiçbirşey yapmak gelmiyor içimden ..
Insallah tekrar hamile kalırsın canım bu sefer sağlıklı ve uzun ömürlü olur inşallah...Evet ama düşük yaptım ben
Amin umarım inşallah yarın doktora mı gitsem diyorum sanki doktor bişey yapacakta işteInsallah tekrar hamile kalırsın canım bu sefer sağlıklı ve uzun ömürlü olur inşallah...
Adet günün gecmiş miydi canım ??Amin umarım inşallah yarın doktora mı gitsem diyorum sanki doktor bişey yapacakta işte
Sana da iyi geceler canım inşallahKızlar (yi geceler hepinize yarın yeni gün yeni umutlar ve mutlu haberlerle gelir inşallah
11 kasımdı ovülasyon testine göre . Ama sata göre 16 sına kadar vakit var .Adet günün gecmiş miydi canım ??
Bazen iki üç gün geciktiği oluyo canım. 10 kasımda test yapmıştım negatifti tekrar hayal kırıklığına uğramak istemiyorum. Bugünde sağ kasığım ve belim ağrıyo. Psikolojikmi şüphe ediyorumSenin geçmiş tatlım test yapabilirsin aslında
Yok canım biraz daha bekle..11 kasımdı ovülasyon testine göre . Ama sata göre 16 sına kadar vakit var .
Günaydın amin inşallah...Günaydın kızlar. Güzel haberler alacağımız bi gün bi hafta olsun inşallah
kızlar slm siz adet gunuzu nasıl hesaplıyorsuuz soylermısınız lutfen kafam cok karıstıda bı knu hakkında
Ben her ay adet olduğum günü kaydediyorum. Genelde hep bat itibari ile saymaya başlayınca 31. Gün tekrar adet oluyorum. Bu medenle bir sonraki adetimi hep battan 31 gün sayarak hesaplıyorumkızlar slm siz adet gunuzu nasıl hesaplıyorsuuz soylermısınız lutfen kafam cok karıstıda bı knu hakkında
Adetin ilk gününden bir sonraki adetin ilk gününe kadar say.. mesela ben 28 günde adet oluyorum genelde... her ay adet olduğun günü tarihe kaydet..[/QUOTE
yani ben ekimin 15 de adet oldum bu ay kacnda olmam gerekiyor cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?