Gebeliğe Hazırlık kasım Ayı içinde hamilelik düşünenler batları kasım ayında olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar dün yani bata 6 gün kala merak ettim ve beta hcg yaptirdim ve sonuç 0.3 yani ben yine bu sayfaya yeni bat ekleyeceğim

Evet simdi buldum ingilizce isimlerini, yarin organik pazara gidip alyp kendim eshit olculerde karistirmayi dusunuyorum. Bu yumurtalarin buyumesi lazim :)
Sonucu fa haber ver emi rahim kaslarını çalıştıran hafif sporda yapabilirsin yormadan ya da kısa yürüyüş stresine de iyi gelir rahmine de

Sonucu fa haber ver emi rahim kaslarını çalıştıran hafif sporda yapabilirsin yormadan ya da kısa yürüyüş stresine de iyi gelir rahmine de

Insallah mutlaka haber veririm, rahim kalsalari icin "kapalbhati pranayama" diye ekersiz buldum yoganin bi turu, pkolular icin ozellikle tavsiye ediyorlar. Hintliler cok yapiyor bu ekzersizi hem kolaymis. Ben dun basladim. Bunun bitkisel tedavilerle beraber yapilmasi oneriliyor ve 80% etkisi varmis tedavilerde.

Aa cok iyiymiş yarım rahimim çok araştırdım ama böyle sağlam egzersizler bulamadım spor salonuna gittim bir süre orda hoca gösterdi öyle yaptım

Aa cok iyiymiş yarım rahimim çok araştırdım ama böyle sağlam egzersizler bulamadım spor salonuna gittim bir süre orda hoca gösterdi öyle yaptım

Ben normal yoga yapmaya baslamistim, pkolular icin ozellikle yoga diyorlar. Agirlik kaldirarak yapilan egzersizler tam tersi pkoyu daha ilerletiyormus ve ben yillarca agirlik kaldirip egzersiz yapiyordum.

Ve son 1 hafta bat'a...

Ayyyy bu söylediğin bi ışık oldu valla cunku baya moralim bozulmustu cunku yumurtlama gunune filan takip etmistim insallah benimde öyle olur
Olur inşallah hatta bende çok üzülmüştüm hiç dikkat etmemiştim kendime kaç defa majezik almıştım sakın sen öyle yapma dikkat et ben bebeğimi kaybettim sen etme

olumsuz bi yanı yoksa yerleşme kanamasına da razıyım test yapıyorum çıkmıyor tabiki hiçbişy sağlıkla gelsin hepimizin bebişleri inşallah

Olur inşallah hatta bende çok üzülmüştüm hiç dikkat etmemiştim kendime kaç defa majezik almıştım sakın sen öyle yapma dikkat et ben bebeğimi kaybettim sen etme
Bebeğini kaybetmene çok üzüldüm allah birdaha böyle acı yasatmasın insallah dikkat ederim ve insallah değerler seninki gibi yukselir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…