ayy evet birlikte sayıcaz günleri canım inşallah müjdelerle geliriz :) ilişki normalde doktor cmtsi pztsi çarşamba demişti. Biz cmtsi pazar salı yaptık canım bakalım artık. Herhangi bir ağrın şişkinliğin veya akıntın varmı canım?Bende 2 kasım da vuruldum. Yakiniz birbirimize ❤ birlikte guzel haberler verelim insaallah . Iliskini nasıl yaptınız ?
Bizde cuma cumartesi ve pazrtsi yapmıstik canım. Pazrtsiden beri bos geciyoruz. Vuruldugm zamanlrda bel ağrım ve kasık agrım coktu. Kasık agrim minimum duzeyde. Akintiminda takip etmedim aslnda. Ama az az da olsa vardi. Yani camasrlarmda goruyorum aslinda. Baska birsym yok smdilikayy evet birlikte sayıcaz günleri canım inşallah müjdelerle geliriz :) ilişki normalde doktor cmtsi pztsi çarşamba demişti. Biz cmtsi pazar salı yaptık canım bakalım artık. Herhangi bir ağrın şişkinliğin veya akıntın varmı canım?
Snde aģrı yada baska belirti var ki canim ? Test ne zamn yapmayi duşünuyorsunayy evet birlikte sayıcaz günleri canım inşallah müjdelerle geliriz :) ilişki normalde doktor cmtsi pztsi çarşamba demişti. Biz cmtsi pazar salı yaptık canım bakalım artık. Herhangi bir ağrın şişkinliğin veya akıntın varmı canım?
Test yap bence canım çıkma ihtimali yüksekYerleşme mi sizce test yapsam çıkar mi ki
Canım ne kdr erkenden olumlu yada olumsuz öğrenirsek okadar iyi olur benceYa yoksa mahvolurum
kür kullanıyormuydun ben tedavilerimde düzenli olmasa da kuru incir yedim arı sütü polen bal krışımı yedim güzel büyüdüler sıkıntı olmadı tabi benim doz yüksekti tüp tedavisi idi .. bal tarçın çörek otu ve hayıt tohumu da çok etkili yumurta büyütmesi açısından
Bat ne zaman ki canım senin? Test yaptınmı. Ben ilk gebeliğimi adetime 2-3 gün kala idrar testiyle öğrenmiştim. Az kaldıysa eğer testte çıkar yüksek ihtimalKızlar mide bulantısından ölüyorum sanki bütün kanım çekilmiş gibi gezesim yok hep yatasım var (ki ben gezmeyi seven biriyim)kolonya koklamaktan helak oldum bugün kusmayayım diye
2 gün sonra günüm tatlim daha yapmadim ama 4-5 gün varken bulantım başladı ara ara devam ediyor kasıklarım ağrıyor ara ara öyle işteBat ne zaman ki canım senin? Test yaptınmı. Ben ilk gebeliğimi adetime 2-3 gün kala idrar testiyle öğrenmiştim. Az kaldıysa eğer testte çıkar yüksek ihtimal
Yarın yapma imkanın varsa yap bence. Eğer hamileysen ve belirtilerini yaşıyorsan yüksek ihtimal idrar testinde çıkar. Bende de ara sıra sol kasığımda batma oluyor o kadar. Ama ilk gebeliğimde göğüslerim aşırı şekilde hassaslaşmıştı bata 1 hafta kala hissetmiştim. 2gün kala dayanamayıp test yapınca çift çizgiyi gördüm. inşallah hamilesindir canım. Güzel haberlerini bekliyoruz2 gün sonra günüm tatlim daha yapmadim ama 4-5 gün varken bulantım başladı ara ara devam ediyor kasıklarım ağrıyor ara ara öyle işte
benimde 7gün war adetime aynen dediginiz gibi olduKızlar benim öğle aram da bi akıntı geldi kahve rengi ile pembe arası bi parmak ucu kadar şuan birşey yok ara ara batmalar var 2 gün var bata
canım o pek normal bi akıntı degil mutlaka doktora danışmalısın.Kızlar hamilelik belirtisi olarak yeşilimsi akıntı oluyor mu
Bal ,polen ve arı sütü karışımı macun gibi birşey oluyorBen sogan kurunden sonra shu an hayıt, aslan pençesi, civanperçemi kurleri yapiyorum bide çörekotu, tarcın bal macunu yaptım onu da yiyorum. Diyetteyim bide et falan yemiyorum çok hafif besleniyorum fazla 2-3 kilom var. Incir kuru daha yapmadım onu da dusunuyorum. Ari sutu polen nasil bisey onu bilmiyorum ?
Canım yeşil akıntı varsa acil doktora git erteleme iyi birşey değil çünküKızlar hamilelik belirtisi olarak yeşilimsi akıntı oluyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?