Gebeliğe Hazırlık kasım Ayı içinde hamilelik düşünenler batları kasım ayında olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende 2 kasım da vuruldum. Yakiniz birbirimize ❤ birlikte guzel haberler verelim insaallah . Iliskini nasıl yaptınız ?
ayy evet birlikte sayıcaz günleri canım inşallah müjdelerle geliriz :) ilişki normalde doktor cmtsi pztsi çarşamba demişti. Biz cmtsi pazar salı yaptık canım bakalım artık. Herhangi bir ağrın şişkinliğin veya akıntın varmı canım?

Bizde cuma cumartesi ve pazrtsi yapmıstik canım. Pazrtsiden beri bos geciyoruz. Vuruldugm zamanlrda bel ağrım ve kasık agrım coktu. Kasık agrim minimum duzeyde. Akintiminda takip etmedim aslnda. Ama az az da olsa vardi. Yani camasrlarmda goruyorum aslinda. Baska birsym yok smdilik

Snde aģrı yada baska belirti var ki canim ? Test ne zamn yapmayi duşünuyorsun

Bugünü saymazsak bata son 5 kaldı bugün test yaptırdım progesteron sonucu yarın çıkacak ve düşük için genetik pıhtılaşma yaptırdım omlarda 10 güne çıkacak bende yeniden bir sürece girdim hayırlısı bakalım .

Kızlar benim öğle aram da bi akıntı geldi kahve rengi ile pembe arası bi parmak ucu kadar şuan birşey yok ara ara batmalar var 2 gün var bata

Ben sogan kurunden sonra shu an hayıt, aslan pençesi, civanperçemi kurleri yapiyorum bide çörekotu, tarcın bal macunu yaptım onu da yiyorum. Diyetteyim bide et falan yemiyorum çok hafif besleniyorum fazla 2-3 kilom var. Incir kuru daha yapmadım onu da dusunuyorum. Ari sutu polen nasil bisey onu bilmiyorum ?

Kızlar mide bulantısından ölüyorum sanki bütün kanım çekilmiş gibi gezesim yok hep yatasım var (ki ben gezmeyi seven biriyim)kolonya koklamaktan helak oldum bugün kusmayayım diye
Bat ne zaman ki canım senin? Test yaptınmı. Ben ilk gebeliğimi adetime 2-3 gün kala idrar testiyle öğrenmiştim. Az kaldıysa eğer testte çıkar yüksek ihtimal

Bat ne zaman ki canım senin? Test yaptınmı. Ben ilk gebeliğimi adetime 2-3 gün kala idrar testiyle öğrenmiştim. Az kaldıysa eğer testte çıkar yüksek ihtimal
2 gün sonra günüm tatlim daha yapmadim ama 4-5 gün varken bulantım başladı ara ara devam ediyor kasıklarım ağrıyor ara ara öyle işte

2 gün sonra günüm tatlim daha yapmadim ama 4-5 gün varken bulantım başladı ara ara devam ediyor kasıklarım ağrıyor ara ara öyle işte
Yarın yapma imkanın varsa yap bence. Eğer hamileysen ve belirtilerini yaşıyorsan yüksek ihtimal idrar testinde çıkar. Bende de ara sıra sol kasığımda batma oluyor o kadar. Ama ilk gebeliğimde göğüslerim aşırı şekilde hassaslaşmıştı bata 1 hafta kala hissetmiştim. 2gün kala dayanamayıp test yapınca çift çizgiyi gördüm. inşallah hamilesindir canım. Güzel haberlerini bekliyoruz

Adetime 7 gün war kahwerengi leke geldi kızlar devamı gelcek mi bekliyorum

Bal ,polen ve arı sütü karışımı macun gibi birşey oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…